שליית פתח ושאר ירקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות , אני כרגע בשבוע 26 , אתמול הייתי אצל הרופא שקבע שיש לי שליית פתח מלאה , הוא הסביר לי את הסיכונים ואמר שאם יהיה דימום לעוף לבית החולים , ושכמובן כנראה שהלידה תהיה בניתוח קיסרי . מכיון שהלידה הקודמת שלי הייתה בשבוע 32 -ירידת מים ספונטנית אז הוא החליט שאני אזרוק כל שבוע מעכשיו ועד שבוע 35 זריקות פרוגסטון לתמיכה ברחם ולמניעת לידה מוקדמת וגם שאחזור אליו בעוד חודש לקבלת זריקה להבשלת ריאות העובר . בקיצור הוא הצליח להלחיץ אותי יופי יופי ואני לא מפסיקה לחשוב על מה יהיה ... יש פה מישהי שילדה עם שליית פתח ??? עצות ממישהי ??
    http://www.holdthatpic.com/
    http://www.holdthatpic.com/
5 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת רק מבת דודה שלי שגם לה זה היה.

והיא גם קיבלה נרות שהייתה צריכה לשים וככל שהחודשים עברו השלייה עלתה למעלה.

אל תילחצי. הרופא שלך יודע מה הוא אומר

אז תהיי רגועה ותהיי בטוחה שנשים במצב שלך הרופאים שומרים עליהם עוד יותר

• קודם כל לחץ לא מועיל ! דבר שני טוב שהרופא שלך לא אדיש לנושא וכן עושה משהו בנדון!!!
    בעיקרון כל מי שיש לה שיליית פתח מלאה עוברת קיסרי ,כי אחרת פשוט לא ניתן ליילד . השאלה הנשאלת האם יש סיכוי שהשיליה שלך עוד תזוז .
  • לא מכירה ולא יודעת אבל הכי חשוב זה להיות רגועה ... ולעשות בדיוק מה שאומר הרופא ..
    לא נתנו לך שמירה ?!
    לי בתחילת ההריון שהיו דימומים והמטומה קיבלתי ממש שמירה ועשיתי בדיוק מה שאמר הרופא עד שהיא נספגה .. .
    תהי קשובה לגוף שלך יהיה בסדר
  • תעשי מה שאמרו לך בלי לחץ ובעה שיהיה בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה