סקר שתמיד עניין אותי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מדובר בטעם של הבעל שלכן בנשים.
    חחחחחחחחחחח זה נשמע מוזר, אז אתן הקדמה.
    בעלי הכיר אותי במשקל 50 קילו על 1.61 , רזה טבעית אבל לא מדיי ויצא איתי למרות (!!!) היותי רזה.
    הוא אוהב מלאות.
    עם השנים הלכתי ורזיתי, היום אני פחות שוקלת 45 או 44 ובעלי ממש מאוכזב.. לא שזה מפריע לו באיזשהו אופן כי הוא עדיין אוהב אותי ואת הגוף שלי, אבל זה ברור שהוא מתבאס מהמצב וגם העיר לי פה ושם שהגיע הזמן לנסות לעלות..
    משום מה בכל אמצעי המדיה מרגילים אותנו שאישה צריכה להיות רזה , אפילו רזה מאוד אבל נראה שלגברים הכי טובים, חכמים וחתיכים (כמו בעלולי!!חחח) דווקא יש רעיון שונה בראש ל"מודל השלמות"...
    אז איך הבעלים שלכן?
24 תגובות
עמוד 1
  • בעלי אוהב מאוד רזות... עם גוף.. חטובות.

וככה הוא הכיר אותי. אבל אחרי הלידה נשאר עודף משקל.

והוא כל הזמן אומר לי שאני חייבת לרדת במשקל וזאת כי הוא רזה מאוד וגם אני מתבכיינת לו על זה הרבה חחחחחחחחחחח

• בעלי אוהב ציצי גדול
    פייס: ortal_hori

• בעלי אוהב גוף של אישה,מלא בטעם..לא-רזות מידי ולא-שדופות..
    בגלל שהוא רזה וחתיכי,עליי להקפיד על המראה שלי..לא-רוצה להיראות כמו הדודה שלו..חח..

כשהיכרתי אותו הייתי חתיכה..חח..זה קנה אותי,שהוא אוהב מראה של אישה ולא דוגמנית..זה נתן לי עוד-מדד להבין שהוא גבר-גבר..עמוק ובשל לזוגיות ולילדים ברוך-השם.
    shira

• בעלי גם תמיד אמר שהוא אוהב רזות ....
    אני אומנם רזה יחסית ותמיד היית ... אבל מאמינה שגם אם הייתי בטטה היה אוהב אותי ככה ... בתכלס לא נראה לי שכל כך מפריע לו ....

• בעלי יצא כל חייו עם מכוערות (ממש ממש מכוערות אבל!!) עד שהכיר אותי, אני היוצאת מן הכלל שלו

• טלי בעלי כמו בעלך אוהב שמנמנות
    אני לא רזה ולא שמנה אז זה מסתדר

• גם בעלי לא אוהב נשים רזות
  • בעלי אוהב חטובות וציצי קטן. בלונדיניות ועינים בהירות.
    אני פעם היתי בהחלט חטובה, אבל בלימודים עליתי במשקל מאד ומאז לא מצליחה לרדת. ותמיד אבל תמיד היתי עם ציצי ענק.
    ואני בהירה.
  • אני אגיד לכן את האמת- בעלי אוהב אותי!!!
    כמו שאני, הוא הכיר אותי יותר רזה, זה בטוח, אבל הוא לא אומר לי מילה ורק כשאני רציתי לרדת במשקל אז הוא תמיד עזר לי ותמך בי.
    אף פעם הוא לא היה עם נשים אחרות כך שאני באמת לא יודעת מה הטעם שלו אבל אני יודעת בודאות שאותי, כמו שאני, הוא בטוח אוהב!!!

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • חה חה חה הההההההההה

• לא יודעת מה בעלי אוהב
    אבל כשהכרנו הייתי 41 קג על 1.64.
    ואחרי שנתיים בערך הוא אמר לי (התוודה בפני) שאז הייתי יותר מידי רזה וזה הפחיד אותו קצת. (או קצת הרבה והוא אל רוצה להעליב) .

אחרי הלידה הייתי 50, הוא אמר שככה יפה ושאני לא ארד. אבל ירדתי ל44.
    שוב הריון שני הוא אומר לי להשאר ולא להרזות, שוב אני 50, אבל כבר יש מגמת ירידה...

אני לא יכולה שלא לרדת, זה הגוף מוריד מההריון, זה לא השומן שאני צברתי לעצמי, זה מאגרי הנקה, איך זה לא ירד??.
  • מיצי הצחקת אותי

• האמת היא שאין לי מושג, אני יודעת שהוא יאהב אותי בכל צורה וגודל, וזה מה שהוא אומר לי תמיד - אני לא מושכת לו בלשון.

• האמת שאני חושבת שבעלי אוהב מלאות זה מה שרוב הגברים אוהבים אותי בעלי הכיר כ 70 קילו על מטר 70 כרגע אני 56 קילו והוא ממש לא מרוצה מהמצב..

• בעלי אוהב שיש מה לתפוס!!

ממש לא הטעם שלו בר רפאלי

• כשהכרנו שקלתי 44 קילו, אני 1.60 מ'. עליתי 15 ק"ג בהריון של מעיין,
    ומאז אני נלחמת להישאר על 50 ק"ג פלוס מינוס, כי הק"ג יורדים אצלי ממש מהר... ואני שונאת את זה ממש !!!!! שונאת שאם את חולה יום אחד את פחות 2 קילו ואז לוקח חודשיים להעלות את זה...
    לא אהבתי את עצמי ב- 44 ק"ג.... בעלי כנראה אהב, אבל בעיני כמה שאישה עגולה יותר היא נשית יותר וזו השאיפה שלי (דפוקה בקטע הזה)....
    החזה היה יפה !!!!! היה C זקוף ועומד דום, עכשו הוא DD כבד ונפול כזה...........
    בע"ה אחרי הלידות נסדר לו ת'צורה
  • אממממ רזות חטובות עם חזה גדול
    קיבל שמנמונת לא ממש חטובה ועם חזה קטן

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• איזה סקר נחמד
    אז ככה בעלי לא אוהב רזות ולא שמנות אוהב שייש מה לתפוס כמו שאמרתן
    ואכן כזאת אני 65 ק"ג על1.72
    למרות שאני בהרגשתי תמיד רוצה להיות יותר רזה ומשתדלת תמיד להרזות עוד כמה קילו
    חזה ברוך ה' לא חסר 85 C
  • בעלי אומר שהוא אוהב ג'ינג'יות (טבעיות)
    ואני ממש לא ג'ינג'ית
  • ממש לא יודעת מה בעלי אוהב...
    הייתה לו חברה אחת לפניי קונפה אמיתית...
    ושאר הבנות שהוא היה איתן, הוא לא ממש מדבר עליהן כעל משהו ששווה לזכור.

הוא מאוד אוהב טוסיק עגלגל
    (למרות שאני מלאה יש לי טוסיק דיי שטוח...)
    הוא אוהב מראה ספורטיבי
    (למרות שאני עכשיו לא בשיא, אני תמיד נראית ספורטיבית כי שחיתי שנים רבות)
    הוא אוהב אישה חייכנית
    (קיבל את מבוקשו)
    הוא אוהב נשים חכמות
    (נראה לי שעכשיו כבר לא...

• בעלי לא מדבר על מה הוא אוהב.אולי כדי לא להעליב:)
    הוא אוהב לפי התגובות שלו לתמונות נשים רזות בעלות מראה ספורטיבי.זאת אומרת לא שדופות ואנורקסיות אלא כאלו שיש להם קימורים של דוגמנית פוטושופ.
    אני מעולם לא הייתי כזאת.ויותר מזה הגעתי אחרי הלידה למשקל 100 קילו.הוא היה איתי אז,והוא איתי עכשיו כשהורדתי כמעט את כל המשקל העודף שלי.
    להיות האידיאל שלו אני לעולם לא אהיה...אבל גם הוא לא יהיה ג'וני דפ או וויל סמית..מה לעשות:)

• בעלי אוהב נשים רזות עם שומן במקומות הנכונים

• בעלי אוהב ציצי גדול
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה