אוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נראה לי שחברה שלי כועסת עליי....

אימא נפטרה בפתאומיות, אמנם היא היתה חולה מלא זמן, אבל עדיין....זה עצוב. באותו יום התקשרתי ואמרתי לה שאבוא. ובאמת רציתי. אבל כבר היום בבוקר היא כתבה בפייס שהם קמים. לא הספקתי להגיע לנחם אותה.

אתמול הייתי מותשת ופשוט נרדמתי
    פייס: ortal_hori

10 תגובות
עמוד 1

• אין מה לעשות תתקשרי אליה אם תענה מצוין ואם לא אולי תנסי לשלוח לה סמס או שמהו אחר

• תשיכי לנסות תנסי להגיע בהזדמנות שיש לך אפילו בלי הזמנה ופשוט תחבקי אל לך לשפוט אותה גם היא כועסת הזמן יקל ואת תהיי שם בשבילה
    בשורות טובות
  • תמשיכי לנסות ואם לא תענה לדעתי תלכי אליה
    אולי היא פגועה שעדיין לא יצא לך לנחם אותה

• אני הייתי מסמסת מהלב
    ומנסה לתפוס אותה שוב...

• זה אולי ישמע קשה מה שאני אגיד עכשיו אז אני מתנצלת מראש אבל:
    גם אם הנפש לא מסוגלת להכיל- חבר אמיתי יהיה שם!!
    אבא שלי נפטר לפני שנה בדיוק! וחברות שלי יצאו זבל, אחת התחתנה חודש אחרי, באה פעם אחת לחצי שעה וברחה ברגע שהבן זוג שלה אסף אותה (אחרי ימים שעות ולילות שאני תמיד תמכתי בה כשהוא הוציא לה את הנשמה!!) הבטיחה לחזור יום אחר- לא שמעתי ממנה מאז
    חברה אחת לא טרחה אפילו להרים טלפון
    וחברה שלישית, הודעתי לה רק אחרי כמה ימים, אמרה שהיא בקופת חולים או משהו ושתתקשר אלי בערב- לא שמעתי ממנה כמה חודשים. כששמעתי ממנה כבר לא טרחתי לענות
    חבר אמיתי לא מתעלם ממך ברגע הכי כואב בעולם- וסליחה שאני אומרת, אבל דווקא עכשיו כשאמא שלך חולה והחששות הללו חיים בך- זה הזמן לתמוך במישהי שאצלה זו המציאות, ושאלוהים יברך את אמא שלך ברפואה שלמה וחיים ארוכים אמן - אני חלילה לא אומרת כדי להטיף אלא שתדעי איך זה מהצד השני.
    החברה השלישית שציינתי, אחותה נפטרה לפני שבועיים מסרטן, אז יצרתי איתה קשר והשתתפתי בצערה- אבל חברות אנחנו כבר לא נהיה. ולא נעים להגיד אבל היום היא יודעת את הכאב הזה שהוא איום פשוט איום, עוד יותר כשהאנשים שתמיד נתמכו עליך כשהיה להם קשה לא יודעים להיות שם כשלך קשה
    שוב אני מתנצלת על הדעה הקשוחה, אבל זו האמת שלי וזו ההרגשה מהצד בשני

• אני יודעת. את צודקת

• אורטלי
    אל תכעסי.... אבל אני בדיעה של פאולה....

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• זה נכון שחברות תמיד נמצאות בעת צרה אבל גם מה שעליך עובר זה לא קל בכלל העבודה אמא המחלה והכל
    תנסי לתפוס אותה ולדבר איתה אפילו תפתיעי אותה עם איזו עוגה טובה ותגיעי אליה לבית
    "כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
  • היא בסוף סימסה לי בחזרה....ואני לא אתייאש, אנחנו ניפגש בסוף.

פאולה, זה לא שנעלמתי כמו חברים אחרים שלה בשנים האחרונות.

אני ממש השתדלתי לא לפספס שום אירוע שלה, ממש ניסיתי להיפגש כמה שיכולתי.
    לצערי, בין הריונות ולידות נפגשנו פחות.
    אני לא מתכוונת להיעלם, בייחוד עכשיו.

[email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה