כנראה שזה ממש קרוב ...סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז התעורר בי צורך להתחיל לארגן את הדברים של התימני שלי שבבטן. כבר לפני שבוע הוצאתי הכל מהמחסן ,פתחתי ארגזים סידרתי תיקים ...הוצאתי שקית עם מצעים ובגדים ,מצאתי בגד של איתמר שהוא לבש בברית וגם בגד שהוצאתי איתו מביהח. תיק עגלה ,מנשא בד ,ביום שבת הוצאתי שקיות אמאוחסנים אצל חמותי ,אותם היא תכבס לפני הלידה , היום הרתחתי חלק מהדברים ,שמיכות ,מצעים ,בגדים ...אני רק שבוע 33 !!! הלו ! מה קורה פה!!! מותר לו לצאת רק אחרי 10.7 ,יש לי מבחן ואני חייבת לעשות אותו ,אין לי כוח למועד ב'

ולסקר!
    מתי התעורר אצלכם הצורך הזה ? גם בהריון ראשון וגם אלו שלא הגיעו לזה עדיין מתי אתן מערכיות שתתחילו לארגן דברים ?
10 תגובות
עמוד 1
  • האמת שאצל הבכור, התעורר בי הצורך יום לפני
  • עם הגדול, מתחילת החודש התשיעי שטפתי חלונות בבית... את כל החלונות בבית. פעם אחר פעם טירוף!
    בשבוע האחרון של השמיני כבר כיבסתי וסידרתי את הכל.
    בהריון השני לא היה לי בכלל את כל תהליך הקינון.
    בהריון האחרון, שבוע לפני הלידה התחלתי לשטוף את הבית בטירוף ויסודיות, הכלבות שלי היו בהלם!
  • אתמול כמעט קניתי בגדים חדשים של NB ,כי מזה לא נשאר לי בכלל ונראה לי שאני אצטרך לפחות 3-4 סטים
  • אז אצל הבת שלי רק יום לפני

• לא ממש היה בי את הקינון הזה מעבר לרגיל.. ולא הכנתי כלום מראש
  • התעורר אצלי גם פחות או יותר בשלב הזה..
    ועדיין לא ילדתי
  • איזה קטע בדיוק היום סידרתי לי תיק לבית החולים, הרתחתי מוצצים ובקבוק , והכנתי שקית כביסה לחמותי עם כל הדברים שקניתי שבוע שעבר לקטנטונת, שתכבס אחרי שאלד..... היום התחלתי שבוע 36 ואנחנו קצת בשאננות, כנראה ככה זה עם ה3...
  • אני אומנם רק שבוע 24 אבל אצלי זה התעורר השבוע יותר נכון אתמול אחרי שאחותי סיפרה לי שהיא הוציאה מארגזים בגדים היא גם בהריון בדיוק כמוני ... אבל הוציאה בשביל אחות שלנו שילדה לפני שבועיים ואמרה שהמון בגדים נהרסו ... גם שהיו מאוחסנים טוב ... אז ממש פחדתי שגם אצלי אמצא הכל ככה ...
    אז אתמול הלכתי למחסן שלנו והוצאתי מעל 70 שקיות ארגזים ומה לא ומיינתי לפי בנים בנות ומה אני עוד מתכננת להשתמש והוצאתי יםםםםםםם לתרומה עכשיו נשארתי עם שק בנות ( שזה יהיה בשימוש) ושק בנים ששומרת לא יודעת למה ... והצעצועים והכל רכזתי בערימה אחת עגלות כיסא אוכל הכל נראה לי קרוב פתאום כבר שכחתי אייך זה נראה !!! ...
    ואמרתי שיהיה קרובה למועד אכניס הכל הביתה אכבס ונמיין שוב לפי מידות ומה יתאים מבחינת תקופות .... וכמובן אעשה קנייה של כל התוספות.....

ותאמת זה החזיר אותי אחורה מכל בגד יש לי זיכרון מתוק וזה מרגששששש מממש ...
    זה מבית החולים זה מהברית/ה זה בגיל חודש וכו .... אייך השנים חולפות שנהנים ... בהחלט התגעגעתי ...

• בהריון הראשון לא היה לי קינון בכלל!
    היה לי מבחן חשוב אחרון בשבוע 39+5 ונורא רציתי שהלידה תידחה.
    היא אכן נדחתה לשבוע 41+5 - ולא הכנתי את הבית בזמן.
    אמא שלי ואחותי באו אליי הביתה לנקות לי את הבית כשהייתי במחלקת יולדות...
  • אמממממממממממ 36 נראה לי....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה