היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חדשה כאן וגם אמא חדשה לעילאי :) עכשיו הגיע השלב שאני מסיעה אותו למעון כל בוקר לפני העבודה והוא כזה מתוק ומשגע שאני שמה לב שאני לא מאה אחוז מרוכזת בנסיעה בגלל זה.. מכירים את התופעה? השבוע זה היה נורא מלחיץ כי גם בקושי ישנתי בלילה, ונהגתי בפחד.
יש משהו שאתם מציעים לי לעשות? טיפים לריכוז? תודה ויום נפלא!
4 תגובות
עמוד 1
קודם כל ברוכה הבאה!!!! הוא יושב בספסל האחורי? במידה וכן, יש מראה (למשל בשילב) שמשקפת דרך מראת הרכב את מה הילד עושה בלי צורך להסתכל אחורנית כדי לראותו בכל מקרה תשנני לעצמך כל הזמן שאת חייבת להישאר בפוקוס על הכביש כי יש לך אחריות לך, לעילאי ולסביבה.....
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
ברוכה הבאה פייס: ortal_hori
כשאני לא ישנה טוב בלילה אני קמה מזה עצבנית על הבוקר ואם תסעי איתי באוטו ביום כזה לא תאמיני כמה קללות נפלטות לי תוך כדי נהיגה מעצבים (בעיקר על נהגים אחרים שחושבים שהכביש שייך לאבא שלהם!) אני מסכימה איתך שהריכוז שלנו אוטומטית יורד בנהיגה שיש תינוק או ילד מאחורה, אני חושבת שמה שיכול לעזור לך (אצל בעלי יש את זה ברכב של העבודה) זה מערכת כזאת שמצפצפת ומתריעה אם למשל את לא שומרת מרחק מרכב אחר או כשיש סכנת התנגשות.. שלנו זה של איווקס, ואני חייבת לציין שאמנם הציפצופים האלה יכולים לשגע אותי לפעמים אבל הם ללא ספק שומרים על הריכוז שלי כשאני נוהגת!
בריאות ואהבה!
אוקי, השיטה שלי זה רדיו. זה מסיח את הדעת לי וגם לבונבון. אפשר לשים סתם מוסיקה, או- קלטת שהוא אוהב, ואז את שרה והוא מקשיב ואת ממש מרגישה איתו ביחד- סוג של זמן איכות בלי שהעיניים יורדות מהכביש