תודה רבה על ההתייחסות אתן מקסימות !! אני אתמול ניסיתי לשאוב וב20 דק׳ יצא לי רק 25 מ״ל בערך ממש הופתעתי אולי כי זה היה אחרי שהנקתי אותה? אני זוכרת שלפניי ששילבתי מטרנה גם הנקתי וגם שאבתי בקלות סביבות 80-120 מ״ל..אני עדיין נותנת מטרנה אבל במקביל גם מניקה וגם שואבת ..הקטנה כבר יותר רגועה .לדעתי בזכות המטרנה ..נרדמת בקלות וכך יש לי גם קצת זמן לעצמי ..בעלי מאוד עוזר ותומך למרות שיש לו גם יציאות כמו להביא את אח שלו שהוא בן 23 אלינו לשבועיים(בעלי בן 26 והם חברים מאוד טובים) שזה בכלל לא מתאים לי אני מניקה ואפילו עוד לא נגמר לי הדימום ובקושי יש לנו זמן יחד לי ולבעלי אז מה עכשיו להביא את אח שלו?? ומרוב שאני עוד עם ההורמונים נראה לי ישר התחלתי לבכות בלי לדבר וכששאל מה קרה לי פשוט אמרתי שסתם לא יודעת מה יש לי ,אבל היום אני מתכוונת לדבר על זה

אני בקושי מתפקדת בשביל הילדה ובשביל עצמי !שלא לדבר על בעלי שאוכל בחוץ כבר כמעט שבועיים או מכין ויושב לבד בבית עם עצמו ..והיחסים עם חמתי לא משהו מאז ומתמיד ולא בא לי שאח שלו יהיה כאן בשביל להעביר לה בדיוק את המידע שהיא רוצה לשמוע למרות שזה לגיטימי שאחרי לידה לוקח קצת זמן לחזור למסלול אבל זה לא מעניין אותה ...היא ״סופר״ אמא לטענתה עשתה הכל עד חודש תשיעי(כשבעלי אמר לה לפני הלידה אני יביא לה מנקה ככה כשנחזור מאמא שלה יהיה קל להתאקלם) היא כמעט הרביצה לו.למזלי הוא לא מקשיב לה בכלל ..היא טוענת שהניקה שנתיים דווקא כשרואה שמאוד קשה לי עם זה אומרת מה הבעיה בהנקה זה הכי קל שיש בטוח החלב שלך לא טוב אין הסבר אחר ..מאז זו היתה הדסת האחרונה שלי שם עד לפחות שאדע מה אני עושה לכאן או לכאן מבחינת האוכל של הילדה..בקיצור מקוה שהכל יבוא לטובה בסוף ..ושאצליח רק להניק את הנסיכה הקטנה ..ואני מאזור הדרום מאשקלון