מי מלה את בניה אצל אלי עומסי /עמוס או רוני אילון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי אני מתלבטת בין שני מוהלים . אלי עומסי שהוא מוהל מוסמך מראשון לציון או רוני אילון שהוא מתל אביב והוא אינו מוהל מוסמך משרד הבריאות אבל למד ממוהל והוכשר לכך והומלץ בחום ע"י רב החתונה שלנו . לשניהם ניסיון . לאילון יש אתר והוא מתעסק גם ברפואה משלימה . מישהי מכן שמעה?
4 תגובות
עמוד 1
  • אני מלתי את הבן שלי אצל עומסי. מוהל בחסד עליון. העביר לנו את הברית בצורה משמחת ומרגיעה. מוהל מס' 1 באזור. צריך לוודא שהוא לא תפוס.
  • אנחנו מלנו אצל עומסי. גם כמה חברות שלי. כל הבריתות עברו בשלום ובזריזות. קשקשן גדול, אבל מוהל מצויין.
  • אני עשיתי לבן שלי אצל אלי עומסי...
  • וגם אבא שלו היה מוהל....( אלי עומסי) הוא דור שני....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה