מי ראה סופר נני הערב??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היה מדהים מדהים מדהיםםםם
    פייס: ortal_hori

19 תגובות
עמוד 1
  • אורטל בזמן הצפיה זה היה מרגש לראות איך האב מנסה לתקשר עם העילדים
    הייתי עם דמעות בעיניים

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
  • ממש!!!!

אני גם דמעתי....כמה פעמים

• לא הספקתי היום, אבל זה מוקלט
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • דמעתן?
    אני בכיתי כמו ילדה קטנה ..
  • זלגתי לכל אורך הפרק...
  • אוווווףףףףףףףף
    כמה חיכיתי לזה, ובסוף לא ראיתי....
  • אני ראיתי ...האבא קצת מפחיד אבל יש תקווה
  • מיסי - אם יש לך yes אז יש אפשרות לצפות דרך ה-vod זה בחינם.
  • לא, יש לי הוט...
    והפרק הזה בכלל עוד לא מופיע שם.....
  • התחלתי לראות במאקו והפסקתי אני אמשיך אח"כ .
    בהחלט מרגש
    http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/super_nanny#/mako-vod-keshet/super_nanny-s4/VOD-64dec007f692f31006.htm&sCh=92f19cf046d18310&pId=957463908
  • כל הכבוד שמצאת
  • גם אני ראיתי ובהחלט מרגש!

יש לי ילד בגן ששני הוריו חירשים/כבדי שמיעה ואין ספק שהחיים לא פשוטים לא עבור ההורים ולא עבור הילדים

אבל אחרי הפרק הזה עברתי לפרק הקודם והייתי בהלם!!
  • זה כבר מלפני שנתיים עם הילדה
    דיברנו על זה פה אז

• לא ראיתי כי הייתי צריכה להתכונן למבחן בשפת סימנים שהיה לי היום..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • גם אני עדיין לא ראיתי אבל אמרו לי שהיה מרגש מאודדדד!!!
    אני כל כך אוהבת אותה היא מדהימה בעיני, גם נרשמתי להרצאה שלה בסניף במזרחי במודיעין, זה גם חינמי וגם נראה לי שאצא משם עם כמה תובנות וטיפים. ובלי שום קשר, ממליצה בחום לקרוא את הבלוג שלה במאקו, היא נותנת שם המון המון טיפים ישימים :) תותחית!

• לא ראיתי. אבל היא קצת מאוסה סופר נני לא?
    כאילו הבעיות שם זה הילד בן השנתיים שיורד מהמיטה ובא לבסלון והפתרון הוא כמובן בעקביות להחזיר למיטה בלי יחס עודף. כאילו, היינו בסרט הזה כבר כמה פעמים. נמאס קצת לא? שתעשה תוכנית על גילאים מאוחרים יותר. גיל יסודי או תיכון.

• מתוקונת ציינתי שאין לנו כבלים אז לא יצא לי לראות כבר שנים

• שחר המלך - אני בדיוק רואה את הפרק עם משפחת אבוקסיס (תחילת העונה) והם לגמרי מתבגרים, בן 11 ו- 9.....
  • מאוסה?????

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה