היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז כמו שהבטחתי לכן סיפור הלידה של אדל המהממת זהירות כי זה ארוך ביום ראשון בצהריים הבטן שלי נהייתה קשה התקשרתי לקופה אבל לא היה רופא נשים מלבד רופאה שנמצאת בצד השני של העיר ובטוח תשלח אותי למיון התקשרתי לרופאת המשפחה שלי וביקשתי ממנה הפניה והיא אמרה שהיא תוציא שלחתצי את בעלי אחרי העבודה להביא לי את ההפניה התארגנתי וארגנתי את אברהם וב11 בלילה בערך הגענו לקפלן ישר עשו מוניטור יש צירים אך לא ללידה הרופא בודק ואני עדיין עם פתיחה של 2 סמ מתאשפזים.... בבוקר שלחו אותי לאולטראסאונד שהראה תקין ומשקל 2900 בערך הרופאה אומרת לי שאנחנו משתחררים בשעה 14:00 מגיע אלי הסגן מנהל של מחקלת יולדות בקפלן (ד"ר מצקל) הוא רופא זהב ושאל אותי איך אני מרגישה והכל הסברתי לו כי לאחר מה שעברתי אני מפחדת להמשיך את ההריון ושאלתי אותו האם היא במשקל תקין ותשרוד לידה הוא אמר לי שכן וגם לפי דעתו לעשות בלון. למי שלא מכירה את הסיפור שלי לפני שנתיים ו9 עברתי לידה שקטה בחודש שביעי. קיבלנו את ההחלטה ובשעה 19:00 עשו לי בלון התחלתי לטייל בכל קפלן וב22:30 נפל הבלון החדרי לידה היו עמוסים ברמות אז עליתי למחלקה התקלחתי וירדתי בדיוק התפנה לי מקום המיילדת בדקה אותי ואני הייתי עם פתיחה של 4 ס"מ לא רציתי מוניטור אבל הסבירו לי כי אחרי מה שעברתי אני חייבת סבלתי להיות עם צירים בלי לזוז כי אם הדופק נעלם לשניה כל הרופאים היו אצלי בשעה 3 וחצי בבוקר הרופאה בודקת אותי אין שינוי היא אומרת לי שנותנים לי זירוז דרך הוריד ב4 וחצי ביקשתי אפידורל הייתי עם פתיחה של 7 ס"מ המרדים בא להביא לי אבל בגלל שהצירים היו חזקים לא יכולתי להיות בלי תזוזה והוא אמר שהרופאה תסיים מקרה חירום ותבוא להביא לי טשטוש הרופאה מגיעה ב5 ורבע ואני עם פתיחה של 9 סמ אחרי 5 דקות אני אומרת לה אני מרגישה משהו יוצא היא אומרת לי שלא נראה לה שלחתי את בעלי לקרוא למיילדת והיא אמרה לי שאני בפתחיה מלאה אחרי 5 לחיצות ובשעה 5:35 יצאה הנסיכה לאויר העולם ובמשקל של 2974 ק"ג הלידה היתה קשה אבל ב"ה אני אחרי ובידיים מלאות שזה הכי חשוב בשבילי "כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
7 תגובות
עמוד 1
אאחל לך גם כאן... שיהיה מזל טוב ובשעה טובה תגדלו אותה בנחת ובאושר אהבתי את השם
מרגששששששש מזל טוב
איזה מרגש!!! בשעה טובה! שתזכו להרבה אושר ונחת מהנסיכה וד"א שם מהממם!