בעקבות ההודעה של אתמול - משתפת אותכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז לפני הכל- תודה לכולכן!
    אתן כאלה מקסימות! תודה על כל הדאגה והתמיכה

כדי לא לחפור הרבה, אנסה להסביר בגדול מה עובר עלי פחות או יותר...

לגבי בעלי- אני מרגישה שמאז הלידה הוא מתרחק ממני
    וכמה שאני מדברת איתו הוא אומר לי טוב יום למחרת באמת מתנהג אחרת אבל יומיים אחרי זה פשוט חוזר להתנהגותו הקודמת...
    בכל אופן, אתמול בלילה ישבנו לבד על קפה והסברתי לו מה אני מרגישה
    הוא אמר שהוא מצטער ושהוא מבטיח שזה השתנה.
    מחכה לראות באמת שינוי - אעדכן כשזה יקרה.

לגבי שישי האחרון- עשינו קידוש אצל חמי וחמתי, גם אחים של בעלי היו שם (אחים גדולים שלו - אחד רווק ולשני יש חברה - אף אחד לא נשוי וללא ילדים)
    בקיצור, אח של בעלי הגדול התקשר בערב ושאל אותי מתי אנחנו באים שאלתי אותו מתי צריך להיות שם והוא אמר לי עוד עשר דקות. אמרתי לו תקשיב אין מצב שנספיק להגיע עוד עשר דקות, יש לנו לארגן את הילד ולהאכיל אותו, ננסה כמה שיותר מהר אבל תדע מראש שאנחנו מאחרים אז או שתתחילו בלעדינו או שתחכו לנו עד שנבוא, הוא אמר לי סבבה וניתק.
    איך שהגענו באתי להגיד לו שלום והוא סובב לי את הפנים, איך שרק התיישבנו בשולחן של הקידוש פתאום שני האחים הגדולים של בעלי התחילו לצרוח עלינו ולקלל אותנו על זה שאיחרנו
    איזה קללות, איזה מילים פשוט נורא! וכל זה ביגלל שאיחרנו רבע שעה שהילד היה צריך לאכול!!!! ועוד יותר מעצבן שאמרתי לו מראש שנאחר!!!!
    זה הגיע לשיא השיאים ששני האחים שלו התחילו להרים מהשולחן מזלגות
    ולאיים על בעלי!!!!!
    בקיצור, אף אחד לא אכל כולם, כולם קמו מהשולחן, וכל אחד הלך לבית שלו.
    כמובן שאנחנו לא מדברים איתם והם לא מדברים איתנו!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד

תשמעי נשמה אני פשוט בשוק מה ניסגר אין להורים שלהם מה להגיד איפה הכבוד??
    פה לא קשור ילדים נשוי או לא פה קשור כבוד בין אחים וטיפת אנושיות
    אני הייתי תופסת מרחק , בטח לא הייתי רוצה שהילדים שלי יראו או ירגישו דברים כאלה
    תמיד הם היו כאלה?? מנבלים את הפה , קשה לי להאמין שזו הפעם הראשונה
    אולי בלי קשר שזה מעשה מגעיל להתנהג כך , יש להם משהו בלב עליכם ואתם לא יודעים , קרה משהו בינכם ?? ואיפה ההורים שירסנו את ההתנהגות הזו ??

• אני בהלם! איזו אלימות!!! תאמיני לי עם כאלה אחים מי צריך אויבים בכלל ! ואני גם בטוחה שהם מרגישים עם התנהגות שלהם בסדר גמור ושהם צודקים ... לא הייתי בכלל נותנת לבן שלי לראות דברים כאלה גם לא צעקות וגם לא קללות ובטח לא אלימות פיזית !
    פשוט מזעזע !
    אני מאמינה שבעלך מרגיש ממש לכוד עכשיון ,מצד אחד זו המשפחה שלו ומצד שני ההתנהגות הזו אסור לתת לעבור לזה ככה סתם !!! אין לחמים שלך מילה במשפחה? זה מקובל אצלם התנהגות בהמתית כזו (אפילו בהמות לא מתנהגות ככה ,רק בני אדם שפלים ) .אם זה היה מישהו זר כבר מזמן היה פתוח תיק במשטרה ...
  • מממההההההה??!?!
    לקלל?? לאיים?? בגלל שאיחרתם??
    יש להם איזו בעיה ידועה שהם ככה?
    אני ממש בשוק!!!
    מה אמרו ההורים שלו??
  • כן זאת הפעם הראשונה... לפחות כלפינו...
    לעולם הם לא קיללו אותי, לעולם הם לא דיברו אלי בצורה מזלזלת!!!
    תמיד היינו חברים ומבלים ביחד וצוחקים! תמיד!
    ולא, לא קרה בינינו שום דבר, אפילו להפך כמה ימים לפני הם היו פה
    עשיתי לכולם ארוחת ערב...
    וההורים של בעלי - חמתי הייתה בהלם היא פשוט לא הגיבה, היא התחילה לבכות
    וחמי התערב - התחיל לצעוק עליהם ולנסות להרגיע אותם וכתגובה
    החצופים אמרו לו "מי סופר אותך יזבל? אתה בחיים לא תיהייה מוזמן אלי לקידוש בבית" - ככה לדבר לאבא?!?!?!
  • וואו !!!
    אני בשוק !
    אם אלו היו האחים שלי הם כבר מזמן היו מחוקים אצלי ! גם על הדיבור כלפי ההורים וגם על האלימות כלפי המשפחה שלי !
  • מזההההה?
    מזה פה להרים מזגלות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה