מותר להמשיך חפיסת גלולות אחת אחרי השניה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כרגע קיבלתי מחזור והיום יש לי טור בסוף ויתרתי על כל סוגי אמצעי המניעה אני רואה באינטרנט כל מיני דברים מפחידים קצת..
    חודש הבא אנחנו מתכננים לסוע לחופשה..וזה נופל בדיוק במחזור שלי
    אני מתכוונת לקחת את הגלולות עם המינון הכי נמוך אם ונגיד אני ימשיך לקחת את הגלולות באופן רציף זה נורא?משהי משמתמת בהם בצורה כזאת?או שחייב לעשות שבוע הפסקה?

13 תגובות
עמוד 1
  • בצעירותי הייתי עושה את זה. אם היה נופל על נופש או משהו, הייתי ממשיכה עוד חפיסה... אין לי מושג אם זה מותר או לא.. ועשיתי את זה לפני שהיו לי ילדים. היום תודה לאל יש לי 2 ועוד אחד/ת בדרך, אז כנראה שזה לא כזה גרוע להמשיך איתם עוד חודש
  • מותר ! אין שום בעיה עם זה ,גם ככה המחזור הזה שיש בין החפיסות זה סתם דימום ללא שום משמעות
  • הא באמת?אז מותר להמשיך לקחת רציף אין בזה שום בעיה?ורגע קיבלתי תמחזור אתמול אני יכולה להתחיל חפיסה היום?

• מותר מאמי.. בסוף הלכת על הגלולות?
  • כן טלוש אין ברירה אחרת אני יקח כמה חודשים גלולות ואז נתפלל שתהיה אחות נסיכה לנסיך שלי

• כל החרטה ברטה הזה מדבקות התקנים טבעות הכל מפחיד אני בודקת באינטרנט ואני רואה דברים מפחידים וגלולות רוב היקום לוקח חחחח

• את יכולה להתחיל חפישה היום ,אבל ליתר ביטחון החודש הזה לשמור יותר , לא בטוח שתהיי מוגנת מהגלולה הראשונה ,אז לשים לב !!!
  • בטח שיהיה בסדר יפתי את לא מעשנת או משהו כזה אין בזה סיכון כמו שיש כשמעשנים
    העיקר שיהיה לך אמצעי יעיל ושלא תצטרכי לדאוג
  • הא אוקי זה בסדר חודש ראשון נמשיך לשמור שניהיה בטוחים..עוד שאלה אם עכשיו אני יתחיל לקחת גלולות כבר במחזור היה יהיה דימום מועט ופחות כאבים?או רק במחזורים הבאים?

• בהבא . זה כבר מושפע הורמונלית מהחודש הקודם והרירית גדלה וצריכה לצאת ,אז יצא כל מה שצריך ,בחודש הבא בהשפעה של הגלולות הרירית תהיה קטנה יותר ואז יהיה פחות
  • את יכולה לקחת פרימולוטנור
    לוקחים כשבוע לפני שצריך לקבל ועד 3 ימים לפני שאת רוצה לקבל
    וככה לא תקחי גלולות חודשיים ברצף
  • יש גלולה חדשה גלולה אחת שמספיקה ל 3 חודשים כולל אי קבלת ווסת
    לא היה בעיר שלי אז לקחתי מינס..הרופא אמר שאפשר לקחת רצוף 3 חודשים אני מקווה שזה לא יעשה לי בעיות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה