סקר.. חתונה וילדים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר אור לכולן...
    ראיתי שביומיים האחרונים הסקרים חוגגים פה...
    אז זרמתי עם זה...

כמה זמן אחרי החתונה החלטתם שאתם רוצים להביא ילד??
    כמה זמן מההחלטה לקח לכם בפועל להכנס להריון??

תודה לעונות..
    אני אתחיל..
    התחתנתי בספטמבר האחרון לפני תשעה חודשים
    ישר רצינו להביא לעולם ילד..
    בחודש דצמבר(אחרי 3 חודשים) נכנסתי להריון שהפסיק אחרי חודשיים(בחודש פברואר)
    וב״ה בניסיון אחריי(בחודש מרץ.. חודש אחרי) נכנסתי שוב להריון... כיום שבוע 11+6...
23 תגובות
עמוד 1

• נכנסנו להריון לפני החתונה.. התחתנתי בחודש חמישי עם בן הזוג שהיה לי ב 6 השנים האחרונות.
  • מיד

חודשיים אחרי החתונה נכנסתי להריון
  • משהו כמו שנתיים אחרי,
    נכנסתי להריון תוך חודשיים עם תאומים ועברתי הפלה טבעית.
    החלטנו שמוקדם לנו מידי וחיכינו עוד שנה.
    ארבע שנים אחרי הנישואים נולדה לנו ליאור. גם איתה נקלטתי מהר (אחרי עוד הפלה טבעית).

התחתנו מאוד צעירים (אני הייתי בת 19). אני חושבת שזה שחיכינו היתה אחת ההחלטות הכי טובות שלנו.

מיכל

• כשנה וחצי אחרי החתונה
  • אחרי החתונה רצינו להמתין 3 שנים שבזמן הזה לקחתי גלולות בקפידה
    (בפועל נכנסתי להריון אחרי שנתיים וחצי, מיד עם הפסקת הגלולות)
    הריון שני 8 חודשים אחרי הלידה (עם הפלה טבעית באמצע).

כשהתחתנתי הייתי בשנה א׳ בלימודים
    ומבחינתי להיכנס להריון היה בלתי אפשרי.
  • התחתנו בפברואר 2010, אחרי חצי שנה לא מוגנת
  • התחתנו, הלכתי ללמוד
    אחרי 6 שנים התחלנו לנסות, לקח לי שנה להיקלט.
    הינו נשואים 7 שנים כשאורי נולד
  • לכל אחת סיפור אישי מעניין מאוד..
    אני מתחילה קצת להכיר אותכן סוף סוף
    תודה לעונות...
    נחכה בסבלנות לעוד עונות
  • החלטנו לפני החתונה שנתחיל לנסות ישר עם החתונה, בגלל שהווסת לא סדירה וכל עניין המקווה הייתי על אמצעי מניעה עד לחתונה וישר אחריה התחלתי טיפול להכנס להריון (בגלל שחלות פוליציסטיות הגניקולוג לא רצה לחכות להריון ספונטני...)
    לקח לנו מעל שנה וחצי עד שהצלחנו... דווקא הריון ספונטני בזמן הפסקה מהטיפולים...
  • חודש
    על המקום
  • אחרי 3 שנים רצינו ילד ורק אחרי שנה מאז נכנסתי להריון אחרי הזרעות.
    ]
  • מיד אחרי החתונה לנסות.
    הצלחנו אחרי חצי שנה-ואז הפלה לצערי
    ואחרי חודשיים ב"ה נכנסתי להריון עם אורי.
  • מיד
    לקח לי חודש להכנס להריון אחרי החתונה

• התחתנתי באוגוסט 2005 ובמרצ 2006 נכנסתי להריון 7 חודשים בערך .... לא מתוכנן פשוט ככה יצא ....

• ממש מעניין לי פה!!

בו זוגי ואני
  • בנישואים הראשונים נכנסתי חודש אחרי להריון... היה משעמם במלחמת לבנון השניה
  • אחרי החתונה לא נמנענו מהריון אבל גם לא תיזמנו ז"א כמה מחזורים עברו לי ובכלל לא היינו ביחד בימי הביוץ רוב הזמן אפילו היינו רבים דוקא בימי הביוץ שלי(אני אומרת הכל מלמעלה כנראה שעוד לא היה הזמן)חצי שנה אחרי החתונה נכנסתי להריון ספונטני ביותר אפילו הייתי בטוחה שלא היינו ביחד בכלל בימי ביוץ ואז בכלל הסתבר שאני מבייצת ממש מאוחר..בקיצור הריון שנפל אחרי יומיים איחור הייתי בעננים כשראיתי את 2 הפסים ואז לקחתי את ההפלה ממש קשה בכיתי במשך שבוע יום ולילה
    ואז החלטתי שאני נכנסת להריון התחלנו לתזמן בדיקות ביוץ מעקב זקיקים כלום לא עזר..ביום שהלכתי לרופא הנשים הוא עשה לי בדיקת ויגניאלית ואמר שיש זקיק אבל הוא לא מתפתח וסביר להניח שאם עד כה לא נכנסתי להריון יש מצב שאני לא מבייצת ואצטרך התערבות רפואית..כמובן שהגעתי הביתה כולי בוכה חמותי שאלה מה קרה אמרתי לה מה שהרופא אמר..יומיים לפני זה חמותי וגיסי היו אצל רב הם הראו לו תמונה שלי עם בעלי וחמותי אמרה שאנחנו נשואים הרבה זמן ועוד לא נכנסתי להריון..הרב הסתכל עלייה ואמר לה..מי אמר לך שהיא לא בהריון?בשורות טובות..
    וזהו באותו חודש(4 חודשים אחרי ההפלה)הייתי בהריון של הנסיך הקטןןן שליי!!!

סורי על החפירה

• מיד אחרי החתונה (ספטמבר) החלטנו להביא ילדים.
    לאחר 4וחצי חודשים נכנסתי להריון שנגמר בהפלה טיבעית בשבוע 9. לאחר שנתיים ניסינו שוב וילדתי את בני הבכור... והשאר כבר ידוע לפי הסרגלים...
    צריך רק לחייך!
  • ישר אחרי החתונה התחלנו לנסות ,והצלחנו לאחר חמישה חודשים..היום יש לי נסיכה בת חודש וחצי  
  • בהחלט יש סיפורים מטורפים עם רבנים
    :-)

ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי מעיין30

אחרי החתונה לא נמנענו מהריון אבל גם לא תיזמנו ז"א כמה מחזורים עברו לי ובכלל לא היינו ביחד בימי הביוץ רוב הזמן אפילו היינו רבים דוקא בימי הביוץ שלי(אני אומרת הכל מלמעלה כנראה שעוד לא היה הזמן)חצי שנה אחרי החתונה נכנסתי להריון ספונטני ביותר אפילו הייתי בטוחה שלא היינו ביחד בכלל בימי ביוץ ואז בכלל הסתבר שאני מבייצת ממש מאוחר..בקיצור הריון שנפל אחרי יומיים איחור הייתי בעננים כשראיתי את 2 הפסים ואז לקחתי את ההפלה ממש קשה בכיתי במשך שבוע יום ולילה
    ואז החלטתי שאני נכנסת להריון התחלנו לתזמן בדיקות ביוץ מעקב זקיקים כלום לא עזר..ביום שהלכתי לרופא הנשים הוא עשה לי בדיקת ויגניאלית ואמר שיש זקיק אבל הוא לא מתפתח וסביר להניח שאם עד כה לא נכנסתי להריון יש מצב שאני לא מבייצת ואצטרך התערבות רפואית..כמובן שהגעתי הביתה כולי בוכה חמותי שאלה מה קרה אמרתי לה מה שהרופא אמר..יומיים לפני זה חמותי וגיסי היו אצל רב הם הראו לו תמונה שלי עם בעלי וחמותי אמרה שאנחנו נשואים הרבה זמן ועוד לא נכנסתי להריון..הרב הסתכל עלייה ואמר לה..מי אמר לך שהיא לא בהריון?בשורות טובות..
    וזהו באותו חודש(4 חודשים אחרי ההפלה)הייתי בהריון של הנסיך הקטןןן שליי!!!

סורי על החפירה

יום נפלא לכולם!
  • לא החלטנו זה פשוט קרה חודשיים אחרי שהכרנו

התחתנתי בשבוע 21
    פייס: ortal_hori

• פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה