סושי בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בחיים לא אכלתי סושי
8 תגובות
עמוד 1
  • עד כמה שידוע לי אסור..
    אני שונאת את המאכל הזה חח
  • אני מאוד אוהבת סושי אבל אסור בהריון
    אחרי שתלדי בעזרת השם תנסי
  • מותר עם דג מבושל)) אבל לא הרבה כי סלמון וטונה אסור לאכול הרבה בהריון כי בדגי ים גדולים יש כספית ושיליה לא מסננת אותה וכספית הולכת ישר למוח העובר... אבל זה רק אם אוכלים דגי ים בכמויות ופעם ב.. מותר

]
  • אם את מכינה בבית
    וכמובן לא שמה בתוך הסושי דג חי אלא מטוגן זה אפשרי

זה שאסור לאכול סושי בהריון מגיע מהסיבה שבמסעדות באותו קרש שחותכים את הדג החי מכינים את הסושי ובדגים חיים יש מחלות שיכולות להיות מסוכנות לעובר

אני מכורה קשות לסושי!!
    וזה אתגר ממש גדול בישבילי לא לאכול סושי
    אבל אין ברירה

ובבית להכין זה סיפור !! ניסיתי .. לא הלך
  • ONI מה שאת רושמת נכון לגבי טונה לבנה ודג סלומון שדגים אותו בים .,סלומון שנמכר בארץ לרוב מגדלים אותם בבריכות של נורווגיה ושם אין כספית .טונה אכן בעייתי ,אבל יש טונה בהירה שהוא גם כן דג קטן יותר ולכן כמות הכספית שיש בו מותר על פי FDA . בקיצר אם קונים דגים כאן במקומות כמו סופר את תמצאי רק דגים שכמות הכספית שבהם נבדקה ואושרה או ע"י FDA או ארגון ארופאי אחר . עדיין לא מומולץ להגזים בדגים .
    ולגבי סושי ,מותר לך להכין סושי בבית ,תכיני אותו צמחוני אם ממש מפחיד אותך,אפשר גם עם עוף ,סויה,או כל דבר שעולה לך בראש
  • בסושי יש דג חי.
    אם את מכינה סושי צמחוני אין בעיה לאכול אותו או סושי עם דג אפוי.
  • אני לא אוהבת אבל אחותי מאוד והיא גם בהריון הרופא אמר לה שהיא יכולה לשנות בהכנה ואז היא כן יכולה לאכול יש רק כמה דברים שצריך להוריד ואפשר לאכול ... אני יכולה לברר לך מה כן מותר ומה אסור בדיוק.

• גם אני מתה על סושי ובהריון זה מאוד חסר לי :(
    מנסה לפצות בדברים אחרים טעימים ....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה