היי, בנות מקסימות שלי!! 3> - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה זמן לא ביקרתי כאן...

23 תגובות
עמוד 1
  • Wow!!!
    את לא היית פה המוןןןןןןןןןןן זמן
  • יפתיייייי!!!!!
    איזה אושר, שבוע 8+...איזה כיףףףףף שמשיך מושלםם ועגלגל ובריא.. והעי חשוב, בידיים מלאותתתת!!!

• אהובתי!!!
    איזה כיף שאת פה

• היי אהובה
  • אני מרגישה טוב ברוך השם!!!!

ספרי מה איתך?
    מה חדש?
  • מדהימות

• מאמי שלי תודה רבה, אבל אני מה פסימית, אפילו בעלי אומר לי שאין בי אמונה כמו פעם. יקירתי לא חשבתם להתחיל טיפולים???
  • יקירתי

• וואו כמה זמן לא ראינו אותך!!!!!!!!!!!!!!!!
    אני מתה על הגישה שלך זו גם היייתה הגישה שלי ואני מאוד בעדה!!!!

אני (אנחנו ) בסדר, היום יש לי בדיקה אצל רופא אז ב"ה הכל יהיה תקין
    העוברוני שלי סגר רגליים בשקיפות אז נחכה לסקירה בשבוע הבא לדעת האם יש לי חוצפן קטן (שלא מקשיב לאמא כשהיא אומרת לפתוח רגליים ולהראות את הבולבולוני ) או נסיכה צנועה ומתוקה (שאסור לפתוח רגליים לגבר .... לא צנוע)
    אני צוחקת... העיקר שהכל תקין!
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• שלום בנות....
    מה שלומכן???
    אכן נעלמתי כליל וזה לא אומר שלא חשבתי עליכן ועקבתי אחרי הפרסומים ככל שהתאפשר.
    שמחתי מאד מאד לדעת שפנין ואוראל בהיריון (חמסה חמסה חמסה) - הרבה מזל טוב, המשך תקין ומאושר ולידה קלה וטובה! והתגעגעתי מאד ליתר הבנות מצפים, אליאן, מרגו, ג'סי, חסרת סבלנות, ועוד בנות שבוודאי יסלחו לי ...
    חשוב לי מאד שתדענה שאין להיכנע ליאוש וכל עכבה לטובה ואמן שבקרוב מאד תתבשרו בהיריון תקין ומשמח.

באשר אלי, אני ילדתי בת מקסימה ומתוקה וכרגע אני רודפת אחרי שעות שינה ופיסות זיכרון...
    החיים אכן משתנים כשנולדים ילדים ...

לבנות החדשות ולכולן אני מאחלת היקלטות בהיריון תקין וסקסי נטול עודפי משקל וסימני מתיחה, צרבות וחרדות והכי חשוב תמיכת הבעל

אמשיך לעדכן ולהתעדכן ובינתיים נשיקות ואהבה לכולן

crazy woman!
  • שלום בנות....
    מה שלומכן???
    אכן נעלמתי כליל וזה לא אומר שלא חשבתי עליכן ועקבתי אחרי הפרסומים ככל שהתאפשר.
    שמחתי מאד מאד לדעת שפנין ואוראל בהיריון (חמסה חמסה חמסה) - הרבה מזל טוב, המשך תקין ומאושר ולידה קלה וטובה! והתגעגעתי מאד ליתר הבנות מצפים, אליאן, מרגו, ג'סי, חסרת סבלנות, ועוד בנות שבוודאי יסלחו לי ...
    חשוב לי מאד שתדענה שאין להיכנע ליאוש וכל עכבה לטובה ואמן שבקרוב מאד תתבשרו בהיריון תקין ומשמח.

באשר אלי, אני ילדתי בת מקסימה ומתוקה וכרגע אני רודפת אחרי שעות שינה ופיסות זיכרון...
    החיים אכן משתנים כשנולדים ילדים ...

לבנות החדשות ולכולן אני מאחלת היקלטות בהיריון תקין וסקסי נטול עודפי משקל וסימני מתיחה, צרבות וחרדות והכי חשוב תמיכת הבעל

אמשיך לעדכן ולהתעדכן ובינתיים נשיקות ואהבה לכולן

crazy woman!
  • מזל טוב מותק ,שתגדלי אותה בנחת.
  • מזל טוב והצלחה!!
    מרגו מה שלומך? איך הולך?
  • מזל טוב קרייזי להולדת הבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    המון נחת ובריאות!!!!!!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• דייייי
    אני בשוקק שאני רואה הודעה מימךךך!!!!
    איזה קטע נעלמת מלא זמןןןן

אני שמחה לשמוע שאת אחרי והנסיכה הקטנה כבר אצלך בידיים
    אושר גדול
  • ככה אני גם חדשה בפורום רק חצי שנה בעיקר קראתי מדי פעם שאלתי שאלות ...נהדר לראות שכל מי שבהריון כולנו נמצאות באותו טווח של השבועות בין 20-25 מאחלת לכולם המשך הריון תקין ונעים ...:) והכי הכי מהנה :)))))))
  • תודה אהובותיי
    הנסיכה שלי בת חודשיים וחצי ועושה לנו בית ספר מה שנקרא.
    אני מדי פעם נזכרת בכל התסכולים שעברתי עד הגיעה לחיי ואני פשוט לא מאמינה לפעמים שזאת בתי ועברתי את כל מה שעברתי בשבילה. אני חושבת שפשוט הדחקתי את הכאב ולא רציתי להיקשר כל כך בגלל הפחד חס וחלילה חס וחלילה לאבד. טפו טפו טפו. חמסה חמסה. שום בצל, פלפל שטה.

אז מכל הלילות הלבנים נגלו לי המסרים הבאים :

לא משנה מה עוברים וכמה זמן בסוף זה יקרה. כן, כמו שריטה שרה.

להירגע עם החרדות. הן מובילות לעצבים מיותרים ולצרבות.

להעריך את עצמך תמיד כאחת שמגיע לה ויהיה לה!!!! כן!!!! גם בלידה. הכל ילך חלק ותצאי עם ידיים מלאות בתינוק/ת מדהים/ה. כן!!! מגיע לך!!! למה לא??? הכל יהיה בסדר ושלא יבלבלו לך במוח עם כל מיני סיפורים ואגדות אורבניות.

את אמא נהדרת. היית ותהיי ואל תתני לאף אחד לערער אותך. כולל אחיות מרגיזות בטיפת חלב.

אם לבעל שלך יש הערות מרגיזות על דרך טיפולך בעוללית, חבטי בו עם טיטול מלא.

המשך יום מקסים לכולן

crazy woman!
  • תודה אהובותיי
    אני מדי פעם נזכרת בכל התסכולים שעברתי עד הגיעה לחיי ואני פשוט לא מאמינה לפעמים שזאת בתי ועברתי את כל מה שעברתי בשבילה. אני חושבת שפשוט הדחקתי את הכאב ולא רציתי להיקשר כל כך בגלל הפחד חס וחלילה חס וחלילה לאבד. טפו טפו טפו. חמסה חמסה. שום בצל, פלפל שטה.

להעריך את עצמך תמיד כאחת שמגיע לה ויהיה לה!!!! כן!!!! גם בלידה. הכל ילך חלק ותצאי עם ידיים מלאות בתינוק/ת מדהים/ה. כן!!! מגיע לך!!! למה לא??? הכל יהיה בסדר ושלא יבלבלו לך במוח עם כל מיני סיפורים ואגדות אורבניות.

את אמא נהדרת. היית ותהיי ואל תתני לאף אחד לערער אותך. כולל אחיות מרגיזות בטיפת חלב.

המשך יום מקסים לכולן

crazy woman!
  • אמיליייי יפתי התגעגעתי!!!!!!
    וואי איך התגעגעתי לכולן פה!!!!!!!!!

קרייזי איזה כיף!! המון מזל להולדת הבת!!! תגדלי אותה בנחת בע"ה!!

אוהבת אחת אחת!!! ומחכה ומצפה לשמוע בשורות טובות בקרוב מכולכן!!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מזל טוב מזל טוב

מאוד מאוד שמחה
    http://www.studio-liorit.co.il/index.php/galleries/pro-book
    דנה מרום
  • תודה אהובותיי

המשך יום מקסים לכולן

crazy woman!
  • תודה אהובותיי

המשך יום מקסים לכולן

crazy woman!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה