איזה פחדנית אני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי היום במעקב במרפאה בגלל הסכרת. בין היתר במוניטור רואים צירונים קטנים. פתיחה של 1.5 ומחיקה של 50%. איזה פחד.....
    שיחררו אותי ואמרו לי לחזור במקרה של כאב, צירים, דימום או ירידת מיים.
    בנוסף אני צריכה בעוד יומיים במיון להיבדק במוניטור.
    ונקבע לי מועד לקיסרי ב24 לחודש.
    צריך רק לחייך!
26 תגובות
עמוד 1
  • יהיה בסדר, תשמרי על עצמך
    בהצלחה ותעדכני

• היי תנוחי,תשמרי על עצמך והכל יהיה בסדר...לפי הסרגל שלך גם אם תלדי עכשיו זה גם בסדר לא? ואפשר לשאול למה נקבע לך קיסרי? זה תאומים נכון?
  • וואוווו אותי זה מרגש ממש אוטוטו את הולכת לפגוש את הנסיכים הקטנים
  • למה פחדנית?? כל הכבוד שסחבת ככה!
    גם אני זוכרת שיש לך תאומים ואת תלדי אותם בשבוע מעולה בע"ה
    ואני גם מתרגשתתתתתתתת בשבילך
  • הסיבה לקיסרי זה בגלל המנח שלהם: העובר שקרוב לפתח נמצא במצג עכוז ושוקל 1.900 והשני במצג ראש במשקל 2.200.
    צריך רק לחייך!
  • מפחיד אותי קיסרי... ועוד ללא הבעל ליד
    צריך רק לחייך!
  • אילנה

• תודה
    צריך רק לחייך!
  • אילנה הכל יהיה בסדר, זה שסחבת אותם עד שבוע כזה זה מעולה,זה החלום שלי :-) אז מיש אין לך מה להיות בלחץ. באיזה בית חולים את יולדת?
  • בסרוקה
    צריך רק לחייך!
  • איזה מרגש....

תשמרי על עצמך
    שהיה המון בהצלחה
  • למרות שכבר עברתי לידות, זה עדיין מפחיד ועוד בניתוח קיסרי...
    אני עדיין לא מוכנה לזה
    צריך רק לחייך!
  • בסורוקה לבעל אסור להכנס לחדר ניתוח?
    כי אני יודעת שבמאיר למשל בכפר סבא אין שום בעיה אם זה ניתוח אלקטיבי !
    דבר שני הפחד שלך ליגיטימי ,אך ברגע שאת תחליטי שהכל יעבור בשלום ושאת תחלימי מהר כך יהיה! ,ממש חשוב להתגבר על הכאב ולקום ברגע שמותר לך ,לבקש מראש נגד כאבים ,בערך רבע שעה לפני ,לגבי הנקה אחרי קיסרי זה יכול לקחת זמן עד שהחלב יגיע ,ברגע שתצאי מהתאוששות את יכולה לבקש מבעלך שיביא לך את הבנים וישר להניח אותם על השד ,לקחת נגד כאבים לפני זה כי הרחם מתכווץ וכואב בצלקת ! ,תנסי להניק אותם כמה שיותר מהר . לרוב גם עושים הרדמה ספינלית כך שלא אמורה להיות שום בעיה ...וגם יכול להיות שהם לא ינקו ישר ,לא להלחץ... לוקח להם גם זמן לקלוט שהם כבר בחוץ
  • תודה על התגובה.
    אני עדיין בהלם מהוודאות שבסוף יהיה ניתוח.
    צריך רק לחייך!
  • נכנסתי לכאן ממש במקרה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • מוזר שלא נתנו לך מיד תאריך. לי ב20 יש טרום ניתוח. וב24 הניתוח. רק ב20 אדע אם זה בבוקר או בצהריים.
    לדעתי אם המחלקות בסרוקה לא ישתנו אני יהיה במחלקת יולדות ג' כי רופא הנשם שמטפל בי הוא המנהל שם.

אני מבינה שההמתנה לניתוח מלחיצה!!! עדיין כבר לחוצה מעכשיו
    צריך רק לחייך!
  • ולי דווקא מוזר שכבר נתנו לך תאריך לניתוח...
    אני אנותח בפעם השלישית, ובשני הפעמים הקודמות נתנו לי תאריך לניתוח בטרום ניתוח...

איזה קטע!!! גם אני אהיה במחלקת יולדות ג'!!!!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
  • קודם כל להירגע!! לי היו צירים משבוע 20 והחזקתי עד 37+1
    גם עם תלדי זה שבוע מצויין לתאומים בד״כ רוב לידות התאומים מסתיימים עד שבוע 34
    תנוחי תשתי הרבה! ותרגישי טוב
  • וואווו מבינה אותך
    פייס: ortal_hori

• האור של חיי - מאוד חשוב לי להניק . קראתי שזה אפשרי להניק 2 בבת אחת או לפחות בהתחלה אחד אחרי השני.
    אומרים שהפרה רוצה להניק יותר מאשר העגל, אז זאת אני
    צריך רק לחייך!
  • אולי תתפתח לידה טבעית?
    פייס: ortal_hori

• מאחלת לך המון הצלחה וכוח!!!!!!!!

• מאמי אני ילדתי ב35+6 .
    \את כבר בשבוע מכובד ויפה. שילך בקלות ובהצלחה.

• זה לא כסה נורא קיסרי עברתי שניים ובארץ זרה מאחלת לת בהצלחה בובה
  • עידן נולד בקיסרי חירום, שעה חרי הניתוח הביאו לי אותו כשעוד הייתי בהתאוששות לרבע שעה בגלל שממש התעקשתי, ניסיתי להניק אבל הוא ישן- לא עניין אותו. כשהקימו אותי מהמיטה התקלחתי ומיד הלכתי לתינוקיה להניק אותו (אחרי 5 שעות בערך) לפני זה בעלי ווידא שיש לו שלט הנקה בלבד....אז אמנם אחות ליוותה אותי כי פחדה שאפול או משהו אבל כן- 5 שעות אחרי הלכתי עד לתינוקייה, התיישבתי והנקתי!!! כלומר זה בהחלט אפשרי להניק אחרי קיסרי...
    אבל בקשר לעובדה שהם תאומיים וצריך להניק 2- קטונתי!!!
    העיקר שיעבור בשלום ותצאי בידיים מלאות
  • יקרתי שיהיה העיקר בקלות בהצלחה בבריאות ובעה בישיים מלאות יהיה בסדר ואת תסתדרי עם הכל עם הזמן אט אט בלי פחד ולחץ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה