מודאגת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות זה קצת מבייש אותי אבל אני מודאגת
    אני בחודש 6 הריון ראשון
    ופעם ראשונה בחיי שאחרי מתן צואה כשניגבתי היה דם על הנייר
    זה היה ממש נקודה פיצית... אבל אני ממש מפחדת
    יש סיבה לדאגה?
7 תגובות
עמוד 1
  • אולי זה טחורים ,זה קורה .
    את שותה מספיק מים ? סיבים?
    אם יש לך עצירות תנסי להמנע להתאמץ בשירותי זה מגביר את הטחורים .
  • כן אני שותה הרבה..
    ואני צריכה להגיד לרופא? אני ממש מתביישת
  • כשתהיי בטיפת חלב /אחות הריון ,רוב הסיכויים שישאלו אותך .
    תנסי לאכול ירקות ופירות בכמות מספקת.
    גם ברזל לפעמים תורם למצב העצירות וטחורים ...אין מה להתבייש זה משהו מאוד נפוץ
    את יכולה להגיד לרופא שנראה לך שיצאו טחורים והיה טיפה דימום ,ואם יש לו המלצה למשהו שמותר בהריון ,למשל פרוקטוגבינול או מגבונים שלהם .תבררי איתו
  • להתבייש אין לך ממה בהריון הכל אפשרי כל תופעה אפשרית שלא רגילים לה ...
    ותאמיני לי שהרופא שמע על דברים יותר ״ קשים ״
    יכול להיות מאוד שזה טחורים תבדקי שוב ביציאה הבאה יש טיפול לזה ואין לך מה לדאוג ...
  • קרוב לוודאי טחורים, אין לך מה לדאוג ובטח לא להתבייש... זה תופעת לוואי נפוצה מאוד
  • יש מגבונים מיוחדים ומשחה מיוחדת שעוזרים עם טחורים שאני כמעט בטוחה שזה מה שיש לך.. אין לך מה להתבייש מאמי זו ממממששש לא אשמתך ! בהריון הכל יכול לקרות
  • אם זה רק דם טיפה קטנה ולא כואב וכלום הייתי משאירה את זה ככה, זה יכול להשאר איך שזה...
    זה אומנם יכול להחריף עם ההריון וישר אחרי הלידה (ואז לעבור)
    אבל יכול להשאר ככה ולהעלם...
    כל המשחות והמגבונים זה להקלה. אין לך מה להקל... את לא סובלת...נכון?
    דברים מניעתיים, שתיה מרובה... שלא תיהייה עצירות... בשביל למנוע כל גירוי שם, כי הכל מאוד רגיש.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה