שאלה בקשר לברית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש עוד זמן חחח קודם שהבנים יצאו, אבל מעניין אותי מאיזה משקל אפשר לבצע ברית? פחות מ2 קילו? מ2 קילו? מ2.5 קילו?
    ומה קורה אם אחד במשקל המתאים והשני לא?

הבנתי שתפרים מקיסרי מורידים אחרי 10 יום. אז לברית מגיעים עם התפרים?
    צריך רק לחייך!
7 תגובות
עמוד 1
  • ברית עושית מ-2.5 ק"ג
    ברגע שאחד מגיע למשקל זה לא דוחים ברית
    ותפרים שלקיסרי מוריים ביום האחרון לשחרור שבקיסרי משתחררים אחרי 6 ימים
    בהצלחה!!!!!!!!!!!!
  • לא מחכים לאח השני שיגיע למשקל המתאים? מה צריך לעשות 2 בריתות בנפרד?
    צריך רק לחייך!
  • עזבי
    אני הייתי מחכה ובטח לא עושה 2 בריתות ,את אחרי ניתוח קיסרי מותר לך לדחות ברית בכל מקרה ... וסיכות מורידים אחרי 5-6 ימים
  • ממשקל 2 וחצי קילו בע״ה שככה יצאו
    אחותי שילדה לפני שבועים שבוע 32 עדין לא עשו ברית לקטן אומנם חזר הביתה כי לא הגיע ל2 וחצי
    אם אחד קטן ואחד לא עושים ברית לאחד כן ולשני מחכים

ובקשר לתפרים כן מגיעים עם תפרים ... מקווה שתחליטי מהר ...
    אחותי טפו טפו עבר לה מהר ... לא עברתי קיסרי אבל מנסיון של חברות שאמרו לי להגיד לה זה הרבה שטיפות מרגע שמותר לקום מהמיטה וזה עושה החלמה מהירה יותר !!!!

• אצל החברים שלנו שילדו תאומים בנים לאחד עשו ברית באולם כמובן שהשני היה באולם ... אבל לא עשו לו ואת הברית שלו .. ואחרי שבוע וחצי שהגיע למשקל המתאים עשו לו ברית קטן בבית עם מניין. של גברים וכיבוד קל ... ותאמת נראה לי הרבה יותר נוח שעושים לאחד כן ולשני אחר כך גם ככה החלמה אחרי הברית קשה ומעצבנת ....
    ועל הדרך היתי שמחה להמליץ לך על הרב פנחס הכהן הרב של נתיבות מוהל מס׳ אחד בעולם ... אין דברים כאלה מגיע לכל מקום שרק אומרים לו אפילו לח״ול !

• וואו תודה
    צריך רק לחייך!
  • האמת שהייתי עושה את הפרדת הבריתות גם מבחירה, אז אם הסיבה זה משקל לדעתי זה דווקא לחיוב
    הברית זה תהליך מהיר אבל עדיין לא קל ואחר כך כואב במקום לפחות כמה שעות ראשונות, עדיף להתמודד עם כל אחד מהם בנפרד בתהליך הזה, לתת לכל אחד מהם את מלוא תשומת הלב כשיכאב להם, אבל זו רק דעתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה