היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם את עוקפת? עוברת בירוק מהבהב? מקללת? נהגת מירוץ? סבתא על גלגלים?
ו... איזה טסט עברתן?
21 תגובות
עמוד 1
אחר: עדיין ללא רשיון
אני נהגת מרוצים :))) משתוללת לגמרי אבל תמיד בזהירות ותוך הקפדה על כל מה שצריך להזהר... עם ליעד אני סבתא על גלגלים. חחחח ברוך השם יש לי 4 שנים רשיון ואפילו לא צאונה אחת ברזומה בע"ה555 :) עברתיתאוריה ראשונה, טסט שני
אגב אחלה סקר מאמי!
כשיש לפני מישהי או מישהו שנוסעים כמו סבתא אז אני עוקפת:) קורה שאני מקללת
נהגת שודים ( הייתי לפני שנתיים במסע של ״ מלכת המדבר״ אמרו לי הבנות לצוות שלי את מושבניקית את מכירה טוב הילוכים גיפים וכו ... אז את נהיגה הראשונה את נוהגת ... בתוך סין בכבישים לא כבישים נהגתי כמו גדולה בלי לפחד כלל בהחלט חוויה ) ממש משתדלת לא ל״ לגנוב ״ רמזורים ... עברתי טסט שני .... מקללת כמעט ולאאאאא
טסט ראשון תאוריה ראשונה עוקפת שצריך, שומרת על כללי בטיחות בגדול בין הסבתא לבין נהגת המירוץ
אין לי רישיון.. מתוך עצלנות.. מה עושים עם זה??
נורא נורא סבלנית לא מתרגשת שחותכים או חוסמים לי נתיב לא נבהלת מפקקים ועם זאת, מוזיקה בפול ווליום, נהגת שודים נוסעת על 140 אם צריך עוקפת מהבהבת חונה ברברסים מצויין בכלל אני אלופת חניות
לא מתייחסת לפתיחות ברמזורים
איו לי רישיון
אחר חחחחח בלי רשיון. אבל עשיתי 5 שיעורים על אוטומט. אין שם מה לעשות רישיון באמת... בואי נגיד שאם יקרה אסון ואני אמצא אוטו אוטומט זרוק בודד וזומבים ירדפו אחרי אני אדע לנהוג ...
בשיעורים אהבתי לעקוף, לסוע מהר... (המורה הוציא אותי לכביש בינעירוני בשיעור הראשון כבר) אין פחד, ואני לא קולטת את האחריות שיש במכונה הזו, סיטואציית הנהיגה נראית לי תלושה מהמציאות כאילו אני נוהגת במשחק (אסור לי לנהוג!!! ). לא הקפדתי ולא ניסיתי לנהוג "יפה" אין לי סבלנות לזה... אהבתי שזה נוסע ויאללה בלאגן.. בוא ניסע ונעצום עיניים! ברמזורים לא שיחקתי, וגם לא אוהבת שאחרים משחקים.
ממש שמחה שלא המשכתי שיעורים!
אני בין נהגת שודים לסבתא על גלגלים בנסיעות בתוך העיר נהגת שודים
טסט ראשון תיאוריה ראשונה. נוהגת בזהירות אבל מהר. לא לוקחת צ'אנסים מיותרים מכירה את התנהגות ואת גודל הרכב שלי טוב טוב ומשתמשת בזה. חניות - אלופה
מקללת בלי סוף
תאוריה ראשונה, טסט שלישי עוקפת, מקללת, נוהגת מהר... אבל חניות?! אני גרועהההה
בדרך כלל אני נוהגת בסבבה בלי עקיפות או מהירות גבוהה רק שאני ממהרת אני עוקפת עצבנית בטרוף מקללת יכולה לריב מכות עם נהגים חחחח
מקללת - חופשי טסט שני תאוריה ראשונה נהגת פשע גונבת רמזורים אני אף פעם לא עוקפת - כי תמיד אני על השמאלי
אחר - אין רישיון וגם מעצלנות
משתדלת לנהוג לפי החוקים. כשצריך ואפשר עוקפת. בירוק מהבהב עוברת. קיללתי פעם איזה ערבי
]
האם את עוקפת? כן
עוברת בירוק מהבהב?פעמים בודדות
מקללת? ברור !
נהגת מירוץ? לא ...למה למהר ?
סבתא על גלגלים? בכלל לא....
ו... איזה טסט עברתן? הוצאתי רישיון בחול בגיל 17 ...בארץ, בגיל 25 המרתי אותו... זה היה מיני טסט של 10 דקות ועברתי. הסבירו שזה לצורך אימות לראות שבאמת אני נהגת ולא "קניתי" את הרישיון
אז ברור שאני עוקפת
עוקפת כן חופשייי עוברת גם באדום לפעמים חחחחחח מקללת לא נהגת מירוץ ממש לא שונאת שטויות כאלה.. סבתא על גלילים?אם יש סבתא שלוקחת זכות קדימה לשוטר זאת אני!!