מה לא נעשה בשביל הבייבי שלנוD: קניתי עגלה חדשה חחח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אפשר להגיד ביי ביי לברווי עכשיו רק נשאר למכור אותה קניתי עגלה איזי בייבי(מון לייט)
    היתה נראה לי טוב לעין הבחורה שם אמרה שהטיולון נשכב ל 170 מעלות ומאור יוכל להיות בה כבר חודש הבא.
    עכשיו אני ישמח אם משהי כאן יודעות יותר פרטים על העגלה משקל וכו'

14 תגובות
עמוד 1
  • מה משקל? היא ביידים שלך לא? קנית אותה כבר תרימי תראי חחחח
  • יופי מקווה שהפים תהני ממנה

• חחחח מציי ימעלפת הרמתי איתו מה שבטוח שלא כמו הברווי אבל היתי רוצה לדעת כמה היא שוקלת

• אם יותר קל לך אז לדעתי כבר לא משנה מה המספר ,דבר שני זו בדיוק השאלה לשאול את המוכרת !? בכל מקרה תמיד כתוב בתוך ההוראות של העגלה מה משקל הטיולון , לדעתי הוא שוקל בערך 9 ק"ג ,זה בעצם לא טיולון לפי מה שרשום באתר של איזי בייבי ,זו עגלה שיש לה אמבטיה וטיולון והיא גם די מסיבית ... תתחדשי ותהני
  • כן יש אמבטיה וטיולון אין סלקל..בכל מקרה האמבטיה ממש קטנה יחסית לברווי היא מאוד מרווחת ובגלל זה היא גם מאוד מסורבלת וכבדה..בקשר למשקל המוכרת בירכא לא ממש ידעה להגיד לי כמה היא שוקלת

• תתחדשי מאמי :)
    מסיבית זה גדולה , מגושמת.
  • הכי לאאא היא ליד הברווי עדינה ממש!! הברווי מסיבית ברמות אבל חחחח היא דוקא מאוד עדינה תראו
    http://jpg.co.il/view/51b8083392963.jpg/

• העיקר שקנית ... ותתחילי להנות ממנה ושתמכרי מהר את השנייה ....
    משקל אמור להויע על הניירת של העגלה ...

• בדקתי לא רשום כן העיקר עכשיו אני ומאור יצאנו לטייל עם העגלה החדשה סוף סוף הצלחתי לצאת לבד מהבית!הייתי חייבת את זה העגלה ממש קלה וכייפית חוץ מזה שאני צריכה עכשיו להתאים תיק

• ממש הזוי!

מצאתי את כל המפרט שלה אבל לא מצוין בשום מקום את המשקל...
  • כן חחח מוזר בסדר לא נורא העיקר שאני יכולה להרים אותה לבד

• תאמת יש לי את הברווי כבר4 וחצי שנים ואני מכורה לה, גידלתי בה 2 ילדים ובע״ה מתכננת גם את השלישית.......אמנם כבדה להכניס לאוטו אבל אחלה עגלה, בכל אופן תתחדשי על העגלה היא באמת חמודה מאוד!
  • אולי יש לך מעלית או בית פרטי אני גרה אצל חמותי בינינים ישנים מדרגות צרות קומה שניה עד שהעלתי והורדתי תעדלה יצאה לי הנשמה כל פעם שהורדתי אותה השלדה היתה נישרטת כאב לי על העגלה בחיי חבל עלייה אולי אני ישמור אותה לעצמי כשנהיה בבית שלנו כבר יהיה מעלית זה יהיה משהו אחר..

• איזה מקסימה היא
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה