ראיתן את זה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-4390963,00.html?fb_comment_id=fbc_564144983638376_5518529_564293360290205
18 תגובות
עמוד 1
  • חצופים
  • חוצפה שאין כדוגמתה...

כבר נמאס מהמדינה הזו ומכל מי שיושב בראשה!

עד מתי גזרות מטופשות??
    עד מתי??

והיה ברור שהחותם על "החוזר" המטופש זה לא אחר מגבר!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• עצוב שמנסים לאנוס נשים להניק (ואני יודעת שהשתמשתי במילה חזקה אולי אפילו מידי)
    שום כבוד לזכות האשה על גופה
    שום כבוד למי שלא מסוגלת להניק
    שום כבוד לחופשת לידה של 3.5 חודשים, מה נשים אמורות לעשות אח"כ? לא כולן יכולות להרשות לעצמן להיות בבית חצי שנה.
    הלוואי ויכולתי להניק. אין לי אפשרות כזו. אני מהבודדות שאין להן חלב (יש כאלה. לעולם אל תאמינו למי שאומר אחרת). למה צריך להעניש אותי מעבר לזה?
    למה צריך להעניש נשים חולות שלא יכולות להניק?
    למה צריך להעלות את התיסכול עוד יותר בגלל מחירים הזויים של תחליפי חלב?
    אני יכולה להעיד שבמשך ארבע השנים בהן השתמשנו בתחליפי חלב מעולם לא קנינו במחיר המלא.
    איזה כיף לחברות, גם ללא מבצעים וגם ימשיכו לדפוק מחירים הזויים.

• אני לא מבינה מה זה מפריע להם ?????
  • אל תכעסו עלי בנות אבל אני חושבת שצעד כזה יכול להוביל להורדה משמעותית במחירי התחליפים!!!!
    למה? במקום לבזבז הון על שיווק פשוט יורידו את עלות המוצר וזה תכלס השיווק הכי טוב
    ואף אחד לא יכול לאסור את זה!
    במקום כל המבצעים המטופשים האלה עדיף שיורידו מחירים וזהו! 
  • במחשבה שניה עם הממשלה הזאת נראה לי עוד יקחו מס על התחליפים...
  • אני בשוק! מותר לעשות דבר שכזה?
    מישהי כתבה שם תגובה שאומרת שעוד מעט גם ירשו לעצמן להורות להעלות את מחירי
    הגלולות כדי לשלוט בילודה. ממש גועל נפש
    אני הנקתי 5 חודשים ואחכ עברנו למטרנה ואם לא המבצעים האלה...היה לי חתיכת נזק רציני לכיס
  • באמת חוצפה גדולה
    אין מישהי שמאכילה בתחליף בלי לדעת את היתרונות והחסרונות שבזה,
    זה ממש זילזול באינטיליגנציה של אנשים.
    מי שתרצה להניק- תניק בכל מקרה,
    ומי שלא- פשוט תאלץ לשלם יותר
  • לירון אני כתבתי את זה. לא ממידע שיש לי שזה הולך לקרות אלא בתור אימרה צינית של כאילו, מה השלב הבא??? לעודד ילודה ע"י עליית מחירי אמצעי המניעה?

טוטילה את חיה בישראל מותק. אף אחד פה לא מוריד מחירים כי הוא נחמד. אנשים אנוסים לקנות מטרנה ויקנו גם אם חבילה תעלה 100 שקלים זה לא מסוג הדברים שאתה יכולה לקצץ בו כשאתה בסופר. התינוק צריך לאכול נקודה.

אם רוצים לעודד הנקה צריך לצ'פר אמהות מניקות ולא לקטול נשים שלא מניקות!

• לא מורידים מחירים עד שזה מגיע לתחרות כמו הטלפונים הניידים!
    כל נושא השיווק של חברות התחליפים מוזר ולא יעיל בעיני. אם הם יכולים לתת דוגמיות מתנה ולתת הנחות באתר שפשוט יורידו מחירים.
    לא אמרו להם לא להוריד מחירים אמרו להם להפסיק להכניס את הדוגמיות שלהם ולתת הנחות למי שמביא כפית או פתק שלהם במקומות שיש שם אמהות חדשות שעדיין לא נכנסו לעיניין ההנקה וכו׳...
    אני למשל קיבלתי בערכה מסופרפארם תמל של מטרנה קומפורט או מה שזה...זה יקר בהרבה מהמטרנה הרגילה למה שאני אתחיל לתת את זה? זרקתי את זה. וקיבלתי סימילאק וזרקתי. סתם בזבוז
  • זאת לגמרי פעולה כוחנית שנוגדת את החופש של בן אדם ושל אישה בפרט.
  • לגמרי מסכימה עם כולכן.
    אבל... יש לי איזו הרגשה שמהדהדת לי בירכתי המח, שמדובר על איזשהו "ספין" תקשורתי... שמישהו מנצל את הנושא החם של הנקה, כדי "לתפוס כותרת בחינם".
    נראה לי פשוט, שזה שקוף מדי שאף חברת תמ"לים לא תסכים בחיים לצמצם שיווק באמצעות מבצעים בסופרים (והרי כולנו קונות תמ"לים בסופר, ולא נשענות על דוגמיות החלוקה שמקבלים בבתי החולים ובטיפות החלב).
    ynet... מישהו?...
  • טוטילה חברות הסלולר זה ממש לא דומה לכאן. בחברות הסלולר שברו את השוק כך שלא היתה להן ברירה. שברו להן את המונופול. זה לא מה שקורה כאן. להיפך. אם היו אונסים אותי כמנכ"ל מטרנה להפסיק מבצעים הייתי בפירוש מעלה מחירים. כי זה יגרום לי לשגשג יותר. אין לי סיבה אמיתית להוריד מחירים. אני לא איש טוב אני איש ביזנס שחושב רק על $$$$$$$.

שרוני יכול להיות שזודרך לספין לא היה רשום שם את תגובת חברות התמ"ל. לא יודעת משהו מסריח מאוד. כולם מתלהבים מיעל גרמן אני בנתיים שמה לב שאו השיא מתעסקת בדברים שלא קשורים למשרד שלה (מה את קשורה לנישואי החד מנייים לכל השדים והרוחות מערכת הבריאות כ"כ מצטיינת שאת פוזלת לתיקים אחרים?) או מתראיינת בתקשורת עד כמה חשוב לה להכיר את צרכי העם אבל בפועל היא הרבה מדברת ומעט עושה.

• בוטל.
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4391425,00.html

• איזה מן חוזר זה?! אבסורדי!!!! טוב שביטלו אותו

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • סתם משעמם לשרת הבריאות בתפקיד שלה שהיא לא מבינה בו כלום
    פייס: ortal_hori

• לפעמים אני חושבת שהם ממציאים את הדברים האלה כדי שאחר כך שהם מבטלים אותם הם יראו גיבורים בעיני העם, במקום למצוא צרכים אמיתיים לטפל בהם
  • איזה שטויות!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה