כזה נורא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שבועיים ביטלו את כל התורים שהיו לי לרופאת נשים כי היא יצאה לחופש... אמרתי להם שהתור הבא שלי הוא רק בשבוע 38+1 אז אמרו לי שאני אתקשר ויקבעו לי תור יותר מוקדם (ממש.....
9 תגובות
עמוד 1
  • תקבעי תור לרופא נשים אחר. גם לי זה קרה שרופא בטל וקבעתי תור לרופא אחר. זה נורא מעצבן משנה לשנה הרפואה בארץ מדרדרת . אין תורים לרופאים. דרך אגב לי לא נתנו לעשות את בדיקת ה - gbs זה נחוץ ?אני בשבוע 37+4 . ולא עשיתי אף פעם את הבדיקה הזו אפילו שזה הריון שלישי שלי.
  • כול השאלה מתי הייתי אצלה פעם קודמת???
  • אני לא יודעת עד כמה הבדיקה הזו נחוצה...אני רק יודעת שצריך לדעת כדי שידעו אם יש צורך ליולדת לקבל אנטיביוטיקה או לא... בלידה של התאומות שלי זה היה לידה לא מתוכננת אז הביאו לבנות אנטיביוטיקה...כי צריך להביא אותה 4 שעות לפני הלידה..

הייתי אצלה פעם אחרונה ב-21/5

• אה בקשר לבדקיה הזו י הרבה רופאיעם שבכלל לא נותנים אותה ולדעתי זה כן חשוב.....
    אבל,בשבילה את כיולה לבקש הפניה מהרופא משפחה שלך.......
    את שאר בדיקות הדם עשית?-הן חשובות שכשתגיעי ללדת לא תצטרכי לבזבז זמן מיותר על בדיקות דם.
  • הבדיקה הזו חשובה מאוד - בשום אופן לא לוותר לעשות אותה
    ממה שאנני יודעת גם בקופה את יכולה לעשות אותה תשאלי

• הפעם האחרונה שעשיתי בדיקת דם הייתה די מזמן..וזה בדוק רמת ברזל. על איזה בדיקות דם את מדברת?

ומה ז"א גם בקופה אפשר לעשות? זו רופאה של הקופה..
  • אגם- הבדיקה הזו מאוד נחוצה!!!! לא כל הרופאים טורחים לתת אותה כי פשוט לא בראש שלהם...
    הבדיקה בודקת הימצאות של חיידק סטרפטוקוקוס בנרתיק, בדיקה פשוטה ומצילת חיים לתינוק!!!
    חלילה אם לאם יש את החיידק בנרתיק ולא נותנים לה אנטיביוטיקה בעת הלידה, אז במעבר התינוק בלידה נרתיקית הוא נדבק בחיידק, והשם ישמור- לא מזמן מת תינוק שנדבק בזה ולא טופל כנגד החיידק. בן פורת יוסף לא עלינו!!!!!!!
    בכל מקרה זו בדיקה ממש פשוטה והטיפול הוא אנטיביוטיקה בזמן הלידה(פשוט) וחבל לא לדרוש אותה. אני הייתי אתמול אצל הגניקולוג והוא נתן לי מעצמו הפניה לבדיקה אבל אמר לי לעשות רק בשבוע 37
  • היה לי היום תור לרופא שלי.וביקשתי ממנו לעשות את הבדיקה. ממה שהבנתי הבדיקה הזו לא ממש נחוצה , אבל אם אישה רוצה אז נותנים לה לעשות את הבדיקה. הבעיה שצריך לעשות אותה לבד בבית צריך להכניס מקל בדיקה לנרתיק ולפי הטבעת. אני ממש לא בנויה לזה. בכל מקרה נראה לי שגם אחות של קופת חולים יכולה לתת לך את הבדיקה הזו תפני לאחיות והם ישיגו לך הפניה ויתנו לך ערכה לעשות את הבדיקה.
  • הבדיקה הזו הכי נחוצה שיש!! לי לא עשו אותה (לא יודעת למה!) וכשהגעתי לחדר לידה, לקחו לי דם וגילו שיש לי את החיידק ודפקו לי זירז במקום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה