-
מסכימה איתך לחלוטין!
אבל כבר דיי התיאשתי לצפות מהמדינה למשהו...
אז אני משערת שכבר שום דבר לא יכול להפתיע אותי

-
באמת ממש חוצפה ומרגיז!!!!!!!!!!
אני הייתי אחרי קיסרי תשושה בלי כח להניק כל דקה!!!
וחוצמזה שזה גנטי אצלנו שבקושי יש לנו חלב אצל הנשים במשפחה שלי!
אז וואלה אין לי מספיק חלב גם אם הייתי מניקה הייתי צריכה השלמות.
מחפשים לעשוק אנשים!
-----------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
-
אני גם חושבת שזה שיא החוצפה
אני מכירה מלא נשים שלא הצליחו להניק או לא היה להם מספיק חלב -
המדינה הזו שוחטט אותנו אז למה לא לעזור?
-
אני פשוט קיבלתי חושך בעיניים שראיתי את זה
אבל לפי מה שהבנתי, משרד הבריאות יאסור שיווק אגרסיבי על היצרניות והוא לא יכול לאסור מבצעים של רשתות השיווק כי הן מרוויחות מזה
מקווה שכך יהיה ושהבנתי נכון
לא ברור לי מה קורה במדינה הזאת, תחליף חלב לתינוק זה מותרות???!?!?! כל אישה צריכה להניק עד שהחזה יגיע לה עד הבירכיים? מזה הדבר הזה
יש נשים שלא מצליחות להניק או שנגמר להן החלב אז מה הן יתנו לתינוק בדיוק
אוף
אסור לקרוא עיתונים
-
אני עד עכשיו לא נרגעת מזה
-
קודם כל בעיתונים תמיד הכותרות ממש מפוצצות ורעש ובלאגן ...
דבר שני תמיד יוצא למשרד הבריאות דברים עקום ...אם כבר לעודד הנקה אז להגדיל כמות יועצות הנקה מוסמכות במחלקת יולדות ,בביקורי בית ,לעשות את זה בתשלום סימלי או ללא תשלום כלל .
לגבי שיווק אגרסיבי אני מסכימה אגב שזה משהו שחייב להפסק והכוונה לפרסומות ,עדיף שישקיעו את הכסף הזה במשהו אחר או יוזילו את המחירים של התמ"לים ,המכרזים בבתי חולים כנ"ל זה עולה המון כסף לחברות תמ"ל שבמקום הן יכולות להוריד מחירים לצרכנים !!! גם כל הערכות האלו שהחברות מחלקות ,שוב אפשר במקום לעשות מחיר הגיוני לצרכנים במקום להציא סכומי עתק על הדוגמיות הקטנות האלו!
חוץ מזה מדינה תמיד תדאג לתחת שלה ! ככה זה עובד ,לא לאזרח הקטן ...במקרו מה שחשוב למשרד הבריאות שאחוז ההנקה יגדל ,פחות ילדים יחלו ,פחות ביזבוז למערכת ,הכל כמובן בהסתמך על מחקרים שיש ברשותם .
חבל על העצבים ,אם כבר ,עדיף לעשות מעשים ,לכתוב מכתבים למשרד הבריאות שאזרח הקטן הוא זה שנפגע ! מצד אחד רוצים בהנקה מלאה עד גיל חצי שנה מצד שני יש חופשה בתשלום רק 14 שבועות ?! אז איך??? לא כולן יכולות להיות בבית חצי שנה או שנה
-
במדינה הזאת שאני חיים בה כלום כבר לא מפתיע אותי
-
עזבו אתכן בנות - משהו במדינה הזאת איבד מזמן את הפרופורציות...
היום בכלל קראתי שהוציאו חוק לצורות של בורקסים! אתן קולטות?? חוק לצורות של בורקסים!!!!
-
פשוט חוצפה
כפייה
דיקטטורה
אין לי מילים.
ממשלת טימטום
-
אני זוכרת שזו הייתה הצעה של רבנים חחח בגלל הכשרות
משהו עם תפו"א וגבינה , שלא יהיה בילבול
-
האמת שרוב המדינה תחשוב ככה שאשה לא רוצה להניק הם שוחכים שיש נשים שעובדות יום שלם ואחרי באות הבית לגדל עוד ילדים הם שוחכים שיש נשים שמעשנות
אני למשל ההנהקה הייתה בשבילי דיכאון אמיתי מאור לא רצה לינוק וחמותי דחפה אותי לינוק והיא צדקה כי אם הוא היה שותה בקבוק אחד של תמל הלך לי כל הלילה, גאזים!!!
ובמקרים כאלה פשוט אי אפשר להניק זה מאוד קשה אני הבנתי את זה רק אחרי הלידה..
באמת חוצפה מה שהם עושים במקום להתחשב בנו..
-
אם הבנתי את כוונתך מעיין30 ,אז יש לי תיקון קטן
נשים מעשנות אפילו רצוי שיניקו זה עדיין עדיף על תמ"ל
-
מאיה, בכל שנות חיי ידעתי שבורקס גבינה הוא משולש ובורקס תפו"א הוא מלבני... אז להציע על זה חוק?? כאילו מה?? חחחחחח
אין, לא אמיתי הדבר הזה
-
אז עכשיו אחרי תיקון חוק הכשרות לא תדעי
-
שמעתי גם על זה אבל אני אישית אם היתי מעשנת לא היתי יכולה להניק את הבן שלי זה נשמע לי הזוי..
-
מעיין, מי שמעשנת ומניקה - ממליצים לה לא לעשן 20 דקות לפני ההנקה.. זה אפשרי להניק גם אם האישה מעשנת... סתם לידע כללי
-
כן אני יודעת אמרתי את דעתי האישית..
-
הבנתן את הטימטום? אנחנו מקבלות תשלום עבור 14 שבועות בחופשת הלידה, שבה מי שרוצה יכולה להניק מתי שבא לה, כי היא הרי בבית, לאחר מכן, אנחנו חוזרות לעבודה (יש כאלה ויש כאלה כן?) לא כולן יכולות להרשות להעצמן להישאר בבית חצי שנה כשכמעט 3 חודשים ללא תשלום, נכון?
אז זהו, שאסרו מבצעים וכו' לתינוק מתחת לחצי שנה, ז"א שבין כה וכה אשלם
מחיר מלא על תמ"ל 3 חודשים גם אם הנקתי והפסקתי כי הייתי חייבת לחזור לעבודה, לא?
-
מטורפים!!!!!!!!!!!!!!
עוד שטות שיוצאת ממשרד האוצר והעומד ברשותה ?????????
-
בעלי תמיד אומר
מנצלים את האנשים כי הם יותדעים שאין להם ברירה אחרת הם חיבים לקנות..זה לא באמת כדי שנניק את מי זה מעניין אם הבן שלי יונק או לא חרטה ברטהה
-
האמת אחרי שקראתי באתר של משרד הבריאות מה הדרישות בעצם ,אז אין שם שום פגיעה בצרכן ! נראה לי שכרגיל התקשורת מנפחת כל פלוץ למימדי ענק והציגו את החברות שמייצרות תמ"ל כמסכנות ושידיהן עכשיו כבולות בלהוזיל מחירים! זה ממש לא נכון !!! מכל מה שמשרד הבריאות דורש רק דבר אחד יהיה מורגש לצרכנים שלא יחולקו קופונים ישירות או לא יבצעו תחרויות כדי לקבל קופונים בתמורה לשיווק של המוצר (כמו למשל האגיס היו עושים ) לא יחלקו דוגמיות בבתי חולים או ישווקו שם ! גם לא בטיפת חלב ולא אצל כל עובדי הבריאות ! זה לא אומר שסופרים לא יוכלו לעשות מבצעים !!!!!!!!!!
זה לא אומר שחברות תמ"ל לא יכולות להוזיל מחירים ושצרכן יצטרך לקנות במחיר יותר גבוהה !!! זה אומר שיפסק השיווק האגרסיבי של תמ"ל!!! ואז חייבים לדרוש שאם גם ככה ירדה להם ההוצאה על שיווק שיוזילו מחירים!!!!!!!!!!!!!! מחברות התמ"ל !!!
http://www.old.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=33&catid=97&pageid=704
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4391425,00.html
וזהו . עכשיו הכל חזר לקדמותו
-
מה שהכי מכאיב בסיפור הזה שיעל גרמן כבר שנים דוחפת את עצמה כמי שדואגת לזכויות נשים ושיוויון
איך אישה יכולה להוליך מהלך כזה??? איך???
זו הרי התערבות גסה בגוף שלנו, בפרטיות שלנו, בהחלטות אישיות ואינטימיות שלנו!!!
במקום לפגוע לנו בכיס שתיצור מערך של יועצות הנקה שמגיעה לכל יולדת, הביתהז
שתעלה למודעות את הנושא של דכאון לאחר לידה ויש עוד המון נושאים אחרים
מה שהיא עשתה לא יעשה יכל ההערכה שלי אליה נמוגה!
-
גולי תקראי את הכתבה האחרונה ששמתי
-
מאיה, הבוקר היא אמרה שהיא לא מסכימה שיהיו מבצעים
בנתיים היא כבר הספיקה לחזור בה ולהגיד שאני מבטלת את ביטול המבצעים
-
אם כבר עושים צעד כזה לעידוד הנקה, שבמקביל יחתרו להורדת מחירי התמ"לים בלי קשר, כך לא יהיה צורך במבצעים נקודתיים.
צריך לתת ליותר חברות מזון לתינוקות אפשרות למכור בשוק הישראלי ואולי זה יגרום לתחרות בריאה יותר ולהורדת מחירים...
-
אסקי אני באמת מקווה שזה יבוטל, אני מסכימה ואין לי בעיה שלא תהיה תחרות בבתי חולים
-
איך היא נהיית ביבי
פייס: ortal_hori
-
אני בעד הנקה ומניקה בעצמי אבל לא בכל מחיר!!!
זכותה של אישה להחליט האם היא מעוניינת להניק או לא זה בטח לא מה שיגרום לה להיות אמא יותר טובה לדעתי זו ממש רודנות וחוצפה ממדרגה ראשונה זה לא עידוד הנקה זו כפיית הנקה ואם הם ״מכריחים״ להניק אז לפחות שיאריכו את החופשת לידה בתשלום