יום הולדת בפעם הראשונה שלנו.... חששות ..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות.... מה שלומכן יקירות?....
    האמת אני לרוב כאן יותר מאחורי הקלעים..

13 תגובות
עמוד 1
  • לא חפירה בכלל, ונראה לי שלכולם יש את הפחד הזה
    את יכולה להרגע שגם אם לא כולם יגיעו- מבחינת הילד אם הגיעו 10 ילדים- אז כולם הגיעו.
    אצלנו גם מקפידים, ולא נראה לי שיבריזו לך. אנשים מאד מודעים לזה.
    אנחנו שכחנו להביא להורים קפה, ותיקנו תו"כ
    תבלו
  • לדעתי את צריכה לשדר לה שזה לא יהיה נורא אם לא כולם יגיעו. אולי אפילו להכין אותה ולהראות לה שיש ילדים שלא מגיעים בגלל דברים שלא קשורים אליה ואחרי זה לא להתייחס לנושא הזה בכלל לטוב ולרע.

מזל טוב ובהצלחה
  • "הקיץ של אביה " ראית ????
  • תודה

• המון
  • יו! מרגש שהיא רוצה!!!
    מלא
  • אני רואה שכולן רשמו שיש את החשש הזה אז אני חייבת לספר משהו מצחיק...
    אצלינו גם כמעט כולם מגיעים ורוב הילדים מגיעים עם אחים.
    את היומולדת האחרון עשיתי עם עוד אמא (כדי לחסוך בעלויות) ועשינו את זה במקום שלקח תוספת מחיר על כל ילד נוסף מעל ה30. אז ניסינו לחשוב כמה יגיעו אם הם 32 ילדים פלוס 20 אחים ובצחוק אמרנו נקווה שלא כולם יבואו...
    מזכיר לי שאת יכולה גם להזמין שכנים וקרובי משפחה שגרים קרוב כדי שיהיה יותר שמח ולא יזכרו שלא כולם באו.
  • מה שתמיד שוכחים - סכין טובה לעוגה
    מצלמה
    נרות גפרורים מפיות
    והרבה שתייה קרה כי חם רצח
    תהנווו
    פייס: ortal_hori

• אצלנו גם יש את החשש..!!
    ואחרי הכל, אני יושבת וחושבת שהיה עדיף שהחשש יתממש!
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212

• נראה שזכרת הכל...
    בהצלחה ביום הולדת ושיהיה שמח!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • בנות תודה! אורטל תודה.. בהחךט שכחתי את עניין הסכין

• איזו התרגשות!!
    המון מזל טוב, ותהנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה