היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כבר הרבה זמן רוצה לגמול את עופרי מבקבוק. היא שותה לפני השינה 180 בערך ובבוקר גם 180 לפעמים יותר אפילו. בבוקר היא ממש רעבה ולא רגועה עד שהיא מקבלת את הבקבוק (היא ישנה בין 10-12 שעות אז הגיוני) והיא מקבלת את הבקבוק למיטה יחד איתנו וכשהיא מסיימת אנחנו קמים. בערב אם אני מגישה לה אוכל אחר היא אוכלת קצת אבל בוודאי לא כמות שתספיק לה.
כדאי להתחיל בגמילה מהבקבוק בערב או מהבקבוק בבוקר?
אם זה בערב חשבתי שכשהיא חוזרת מהגן אתן לה מעדן או פרי (היא רעבה ויכולה לאכול ארוחה). ואז ב6 בערך היא תהיה רעבה ותאכל ארוחה (למרות שהיא עייפה ולא מרבה לשתף פעולה בארוחות בערב) (שאלת ביניים: אם זה ככה אז מקלחת לפני/אחרי הארוחה? כי בארוחה היא תתלכלך..מצד שני המקלחת זה חלק מהטקס שינה שלה)
אם זה בבוקר חשבתי פשוט להגיש לה בקבוק מים ונראה איך היא מגיבה. וכשקמים לתת לה ביסקוויט או מעדן עד הארוחת בוקר בגן. השאלה אם זה יספיק לה.
אשמח לעצות!
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
4 תגובות
עמוד 1
אני התחלתי בימים האחרונים לגמול את אוראל מבקבוק מטרנה בלילה אני דואגת שהוא יאכל לפני השינה ארוחה טובה שלא יהיה רעב ובשביל שזה יהיה בהדרגה אני נותנת לו בקבוק מים
שיהיה בהצלחה
יסמין, היא לא שותה בלילה, רק לפני השינה וגם אם היא אוכלת היא רוצה השלמה מהמטרנה, כי היא לא אוכלת טוב בערב.
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
בסדר תנסי להשלים לה את החסר עם מים או עם תה/שוקו
אני הגלתי את נתנאל לפני שינה לאכול מעדן ולשתות מים ואז אני סמה אותו לישון ואותו דבר בבוקר הוא קם אנחנו שותים מים שותפים פנים ואוכלים מעדן. היה קצת קשה בהתחלה אבל הוא התרגל))) בקבוק נישאר רק בצהרים אחרי שינה אבל גם את זה אפשר להפסיק עם מים פשוט לאמא שלי יש סדר משלה וכל עוד היא שומרת עליו אני לא יכולה יותר מידי להתערב לה