בעיות להיכנס להריון. מתחילים הזרעה מלאכותית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב.
    אפילו לא יודעת למה אני רושמת כאן, הרי הרופא הסביר את הרוב.... אני ובעלי נורא מתוסכלים שלא מצליחים להיכנס להריון בעצמינו, למרות שיש לו 4 ילדים מנישואים קודמים... אני בגיל 17 עברתי הפלה. עכשיו בראש רק דבר אחד - עשיתי שטות בזמנו ועכשיו אני משלמת עליה ביוקר. האם אני יצליח להיכנס להריון בכלל? אם עזרה ובלי?
    הרי אני בחורה בת 26 שלא מצליחה להיכנס להריון. כל החברות שלי כבר עם ילד אחד או חצי דרך בהריון. רק אני שונה. למה זה כך? זה ממש לא פייר.... :((

עכשיו אנחנו אמורים אותותו להתחיל בטיפול הורמון והזרעה. מקווה לטוב ובו זמנית חוששת מסיכוים ליותר מילד אחד (זה בתנאי שבכלל יעבוד כל זה).

סתם החלטתי כנראה לשפוך את הלב ואולי יהיו פה בנות שמרגישות כמוני ויוכלו לשתף חוויות נעימות ופחות נעימות... כל אחת מה שתחליט. כל דבר יעזור לי לעבור את זה...
4 תגובות
עמוד 1
  • הכל יהיה בסדר מתוקה, אני גם לא הצלחתי להרון רגיל ועשיתי הזרעות ונכנסתי להריון רק אחרי הזרעה שלישית. זה לא הכי נעים אבל בסדר עוברים את זה. שיהיה לכם המון בהצלחה ובעזרת ה' תיכנסי להריון

]
  • היי
    אל תאשימי את עצמך
    הבעל עשה בדיקת זרע?
    ואין קשר לילדים קודמים
    איכות הזרע משתנה מחודש לחודש
  • היי את רושמת כאן כי את רוצה לשפוך את מה שעל ליבך ויש פה בנות מקסימות שבאותה הבעיה (או אפילו בבעיה יותר חמורה)..בצעירותינו רובינו עשינו שטויות וטעויות וגם אני חושבת שזה לא פייר לשלם על זה כול החיים אבל ניסתרות הן דרכיי האל לעולם לא נבין ולא נדע למה דווקא אנחנו ה-שונות משאר הבנות שניקלטות אפילו מסטוץ קטן...העיקר את צריכה לקבל את זה כעוד מדרגה לעבר התינוק שלך שמחכה לך אי שם למעלה..תחשבי תמיד עליו וזה יעזור לך להיתגבר על זריקות וכול מה שקשור לטיפול..בהצלחה

• היי מותק

תראי אני הבנתי שאין קשר לגיל אני כרגע בת 23 והתחלתי לנסות בגיל מאוד צעיר 21.5 ולא הצלחתי ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה