היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות יקרות מתי מתחילות להיות בצקות ? ואיך אפשר להימנע ולטפל בזה ?
5 תגובות
עמוד 1
אני לא יודעת אם יש לי בצקות, אבל יש לי נפיחות ברגליים, לא משהו מוגזם אבל זה שם וזה כואב, לא יכלה לעמוד יותר מידי כי הרגליים שלי מתופצצות!
אני מתחילה לחשוש שגם לי אין את היכולת לעמוד יותר מכמה דקות רצוף כי זה מתחיל לכאוב.... אני מה זה מקווה שזה לא יגיע לזה
בהריון הקודם היו לי ממש בצקות.בחודש תשיעי אבל לא מחייב שיהיה גיסתי העבירה 3 הריונות ללא בצקות
לא זוכרת מתי זה התחיל, לפני מספר שבועות אבל בחום הזה זה בהחלט יכול להתחיל קודם לכן... תנסי להמנע ממלח וממאכלים מלוחים עד כמה שניתן (מלח צובר נוזלים- מגביר בצקות) תשבי/תשכבי עם רגליים מורמות. גם בעבודה- כדאי עם שרפרף מתחת לרגליים ותעמדי עליהן כמה שפחות. כמה שפחות לחץ... זה לא בהכרח ימנע בצקות אבל כן יקל על הכאב הנלווה וכן ישפיע על גודל הבצקת... שיעבור בשלום
פולה - יש לנו עוברים זכרים - איך אפשר להימנע ממלוח??