היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אשתו של דוד שלי ילדה אתמול בשעה טובה בן. עברה את שבוע 42
10 תגובות
עמוד 1
אני היתי נוסעת כי אין כמו קשר משפחתי וכמובן כמו שאת אומרת את צריכה להחזיר לה טובה
לימודים תמיד אפשר להשלים
זאת שאלה? ברור שמפסידה יום לימודים ובאה עד כמה שאפשר מוקדם לעזור לה!
אני הייתי מפסידה לימודים כמו שציינת היא הייתה כ"כ אכפתית ודאגה לך שאת חייבת להחזיר לה אכפתיות במיוחד שההורים שלך לא מגיעים
הייתי שמחה להפסיד לימודים אני אגיד לכן מה, את המקצוע שלי אי אפשר להשלים ופה נכנסת ההתלבטות. אנחנו לומדים הרי גרפיקה עיצוב ופרסום - הכל מול מחשב יש לי פרוייקט מטורף כמו שכבר ציינתי וזה סה"כ שיעור שלישי ובסיסי מאוד. אני הולכת להפסיד ביקורות, תוכנות, מצגות נורא חשובות וגם הכוונת פרוייקט.
אני תוהה אם ללכת לשיעור הראשון שאין ספק שנורא חשוב, אבל השיעור השני דווקא חשוב יותר - מדובר בתוכנות.לא קלות.עם המון קודים וסטטיסטיקה אין סיכוי שאצליח להשלים אותו (הרי תהל לא אכלה ולא יכולתי לחזור הביתה) ואותו אני מפספסת.
אולי אבקש מדוד שלי לדחות מעט ל-16:00 כך גם הורי יבואו? זה נשמע לכן חצוף מדי? אני נורא נורא רוצה ללכת.
מפסידה יום לימודים היא עזרה לך המון לדעתי את צריכה להיות שם
היתי מבטלת יום לימודים והולכת לברית
]
אמאשלי התקשרה עכשיו אמרה שנלך אליהם בערב שאחרי הברית, הביתה לתת צ'ק יפה ולבקר. אבא שלי עובד בכוננות מד"א ולא יכול לצאת מהאיזור והיא מטפלת בשני ילדים ולא יכולה לבטל מהיום להיום בסדר, אני סולחת להם.
אני לא הייתי הולכת ללימודים
לגמריי הולכת לברית ושיהיה במזל טוב
הייתי נוסעת! את צריכה לנסוע ואין מה לעשות במקרים כאלו מפסידים לימודים.