יש לי כאבי מחזור קלים ובטן שמתקשה לעיתים קרובות - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום הבטן מתקשה הרבה ,למרות שאני שותה הרבה ! והופיעו לי מין כאבי מחזור קלים בגב תחתון ובטן תחתונה ...לא לחוצה עדיין ,אבל מתחילה לחשוב ללכת למרכז בריאות האישה ...
12 תגובות
עמוד 1
תלכי תעשי מוניטור בשביל השקט הנפשי
תעדכני
מתקשרת קודם לאחות במרכז בריאות האישה
תלכי תעשי מוניטור ויבדקו אותך חבל שסתם תהיי בדאגות
זה היה קורה לי כבר מחודש שישי
קודם כל - עובריקו, להרגע! יש עוד קצת זמן!!
כלום לא מוקדם לכי להיבדק לשקט הנפשי ושלא מתפתח שם משהו לפני הזמן חשוב להיות ערניים ולבדוק !
אז יש רופא קודם צריך להגיע אליו ואז הוא יחליט אם לעשות מוניטור ,בטח יבדוק לי דינמיקה צווארית ...טוב אלך לבדוק ליתר ביטחון .למרות שמחר יש לי אולטראסאונד -הערכת משקל
חסר לך שתחזרי ולא תעדכני!!
בהצלחה!!
גם יש היום פחות תנועות מהרגיל ... טוב מתארגנת ויוצאת לכיוון . למיון בטוח לא הייתי הולכת
מאמי תעדכני מה קורה
תלכי לעשות מוניטור בשבוע שלך יש סיכוי לצירים מוקדמים מקסימום זו רק פעילות רחמית אבל חשוב לבדוק תעדכני