מעיין30 - שאלת עגלה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה נשמע
26 תגובות
עמוד 1
  • הבעיה שלי איתה זה שהיא כבדה רשמתי באיזה שירשור שהמדרגות בבנין שלנו מאוד צרות וחבל לי להרוס את השילדה שלה כל פעם שאני יוצאת מהבית
    חוץ מזה שקשה להרים אותה לבד בטיולון היא בסדר אבל הטיולון הוא רק אחרי 6 חודש ואני לא רציתי לחכות אני חייבת לצאת קצת מהבית כעיקרון לקומה ראשונה או לבנין עם מעלית לא אמורה להיות בעיה ולשאלתך כן היא באמת כבדה..
    מבחינת יופי אין מה לדבר!!קלאסית צבע נטרלי עיצוב איטלקי תיק מעוצב וכו' כל המשפחה שלי אהבה את העגלה אני לא אהבתי לי היא נראת מסורבלת אולי זה בגלל שהתעצבנתי עליה לא יודעת..אבל אתמול שקנייתי את העגלה במאי בייבי המוכר שם הסתכל וראה שאני עם ברווי היה מופתע שאני קונה עגלה אמר לי שהיא מבין העגלות החזקות שממשווקים עכשיו אז אמרתי שלי זה לא משנה כי היא כבדה אני מעדיפה עגלה לא טובה אבל שאני יוכל לצאת איתה מהבית..

• הא והקיפול לא ממש מסובך את לוחצת על כפתור ומכניסה את הידית עד הסוף עד שהעגלה מתקפלת פשוט צריך להוריד את הערסיה ואת הטיולון אם הוא במצב של הפנים אלייך אם לא אז היא מתקפלת ביחד עם הטיולון

• וכמה היא עלתה לך במיי ביבי? כי אני רוצה לקפוץ לשם בשבת לעשות סבב ולבדוק... ראיתי אותה ב 2600 באינטרנט... שם היא יותר זולה?

אני גרה בקומה שניה אבל יש לי מחסן מאוד גדול בכניסה לבניין אז אין לי בעיית מדרגות.. את אומרת שרק בגלל המדרגות רצית להחליף?
    אם נניח לא היו לך מדרגות צרות - את היית מרוצה ממנה?

• אם הייתה לי מעלית לא היתי קונה עגלה אחרת..מדרגות זאת עדיין בעיה אצלי הבעיה בנוסף שהמדרגות צרות
    במאי בייבי היא עלתה 2500 שקקל בלי סלקל לי נתנו את הסלקל מתנה אני לא יודעת מה קורה שם עכשיו אתמול כשהייתי היה צבע ורוד של בנות וצבע לבן לא שאלתי אם יש עוד צבעים
    לא שאני רוצה לדחוף לך או משהו אבל אם תרצי תבואי לראות את העגלה שלי שמרתי עלייה חבל על הזמן את תתפלאי איך שתרצי אצלי היא היתה בשימוש רק חוודשיים וחצי בלי הטיולון הטיולון עדיין בנילון וגם הסלקל..בקיצור אם תרצי נדבר על המחיר ודרך אגב המחיר תלוי גם בצבע..הלבן יותר יקר אני חושבת

• בחיים לא הייתי קונה עגלה לבנה
  • תחשבי שכל פעם שאני יוצאת היתי צריכה שבעלי יוריד לי תעגלה כי חמותי כבר מבוגרת וממש קשה ואזז לחכות לבעלי למעטה שיבוא להרים לי אותה סיוט בקיצור בגלל זה לא יצאתי מהבית כי לפעמים הוא לא היה יכול להגיע והיא אומר לי לחכות בחוץ חצי שעה..

• אני גרה בעכו איפה את גרה?ה אם את רוצה תבואי תראי יש לי תמונות שלה במחשב היא נשארה נקייה בלי כתם אחד אפילו בתיק השתמשתי אולי פעמיים שלוש כי לא יצאתי מהבית..

• אני מכרמיאל, אז אנחנו באמת ממש קרובות
  • יאאא אני מכרמיאלללל אמא שלי גרה שם

• הפייס שלי זה Nili Lis

איזה קטעים... אולי אנחנו בכלל מכירות
  • אני כל החיים גרתי בכרמיאל עד שבעלי חטף אותי

• י
  • נורופן!!! כאב ראש כאב ראש כאב ראש
  • קופסא שלמה של נוראפנים לא תעזור לי עם הכאב ראש שעברתי עם העגלות האלה חחח

• ניזכרתי בעוד משהו ושחכתי להגיד לך חח הגגון של הטיולון לא כזה גדול ולא מכסה הרבה וגם הסלקל לא כדי לשים שם הרבה שעות את הילד רק בנסיעה זה בסדר כי הואט לא כזה מרווח..

• בקיצור לא מומלץץץץץץץ כמו שאומרים תהי יפה ו .....
    רק שם היא מסתכמת ביופי ...

• כן, די ירדתי מהעגלה הזאת
  • את נורמלית?

לכי לירכא! בטוח תמצאי את זה יותר זול

ובכלל חיפשת ביד 2? אין על פג
    פייס: ortal_hori

• אוף אבל אורטל! את זוכרת כמה הייתי נגד הפג פרגו?! והנה, מצאתי את הפג המושלמת!!! היא אשכרה כל מה שביקשתי בעגלה, רק לא ביקשתי במחיר
  • צוציתתתתתתתתתת
  • חחחח ראית מה זה? ממש צחוק הגורל
  • חחח נילי אבל נכון שהברווי מושכת עין בהתחלה

• תכלס כן! היא מדהימה ביופי שלה וזה הבאסה
  • כן תאמיני לי כואב לי למכור אותה לפני כמה ימים אפילו חשבתי להשאיר אותה לעצמי כפרה על הכסף

• ניסית לשים אותה ביד 2? בשניה יקנו אותה ממך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה