סקר-בגדים איפור נעליים וכל סוגי המינים D: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ישאלה ויענה..
    -האם חשוב לכם שיהיה עליכם מותגים?או שכל עוד הבגד יפה ונוח זה לא משנה..
    אף פעם לא הסתכלתי על מותגים אני קונה מה שיפה ונוח לי למרות שאני חייבת להודות שהבגדים שאני קונה ממותגים נשמרים יותר טוב!
    -נעלים..האם אתם מאלה שחייבות להתאים נעליים לבגד?או שיש לכם נעל ליום יום ונעל ליציאה?
    אני חולת נעליים כמה פעמים גם רבנו אני ובעלי על זה שחוץ מנעליים אני לא יודעת כלום

16 תגובות
עמוד 1
  • ביגוד -לא תמיד קונה רק מותגים, רק אם יש מבצעים

]

• כשיש שלוש לגדל - אני אומרת תודה על כל בגד שיש לי ולילדיי
    פייס: ortal_hori

• מתוקנת צודקת במליון אחוזזז!!!
    הפלוס אצלי שאני גרה אצל חמותי אז יש לי מה לבזבז וגם בזמן האחרון אני לא קונה לעצמי כלום העיקר שיהיה הכל למאור!מה לעשות ילד ראשון

• מותגים? לא יודעת מה זה... מה שיפה (אך לא תמיד נוח
  • אני בזבזניתתתת וקונה המון ... לעצמי גם מותגים וגם לא איפה שמוצאת בגדים שאוהבת אני קונה ... אוהבת גם מציאות וחניות עודפים !
    בעלי קונה רק מותגים וכל פעם אני אומרת לו במחיר הזה הייתי קונה לעצמי עוד 7 חולצות

• -אם זה מוצא חן בעיני-ואני יכולה להרשות לעצמי, אז אני אקנה.
    -הנעלים שלי דיי נטרליות מתאימות להרבה בגדים...

-אני כל הזמן מאופרת. גם אם אני לא אצא מהבית אני אתאפר. כי אני מתאפרת בבוקר אחרי צחצוח שיניים, זה בשגרה... אין לדעת אם אצטרך לצאת ואי אפשר לדעת את מי אפגוש בחוץ! וסתם אני אוהבת... זה כמו ריפוי בעיסוק, זה מרגיע אותי להתעסק עם זה..

לילד אני קונה בגדים שמוצאים חן בעיני.
    נעלים חייב שיהיה לו נוח, כ"כ נוח שיוכל לעשות עם זה פארקור בבטחה חחחחחח
    אם לא יהיה לו נוח זה סכנת נפשות עם מה שהוא עושה בחוץ... על מה הוא מטפס ...
    אז גם קונים מעור אחרת לא ישאר כלום מהנעל...
    קודם אני בוחרת דגמים יפים ואז מביאה לו למדוד.
    קונים בחנויות מוכרות\רשתות אז יוצא שהנעלים תמיד מותג.
    והוא לא חתיך אצלי בגלל הנעלים
  • אני לא אוהבת ללבוש מותגים חשוב לי שהבגד יהיה יפה ונוח
    ואם אני אראה מותג שמוצא חן בעיני אני אקנה
    בעלי אוהב רק מותגים לא ישים משהו אחר
    לילדים שלי לפעמים אני קונה מותגים, נעלים בשבילם רק מותגים
    אני ממש לא טיפוס של נעליים יש לי 2 יומיומיות ו-2 יציאה
    עד לפני שנה לא הייתי מסוגלת לצאת בלי איפור
    היום כבר אין לי כוח בבוקר להתאפר

• מותגים - אם יש משהו במבצע אז כן, אבל בדרך כלל אני קונה מה שנוח ויפה עלי.

נעליים - אני תמיד מתאימה נעל לבגד! יש לי מלא נעליים- עד שאני מוצאת נעל שמתאימה למידה שלי ולרגל שלי אז אני חייבת לקנות...

איפור - אני מאוד אוהבת איפור! תמיד יוצאת מהבית עם איפור בסיס
    לאירועים או חגים או קידוש אני ממש מתאפרת - והאמת? מי שמאפר אותי זה בעלי - הוא מאפר מהמממםםםם!

לילד - יש לבארי כמה בגדים של מותגים אבל זה לאירוע או חג
    ביום יום אני מלבישה אותו בבגדים נוחים שאין בעיה ללכלך אותם.
  • ביגוד - קונה בד"כ מותגים אבל לא בגלל השם פשוט זה נשמר טוב יותר. רק השבוע קניתי גינס קצר וחולצה אלגנטית מהממת באמריקן איגל, יש שם מבצע פצצה אז מומלץ :) אבל אם אני רואה משהו שהוא לא מותג ואהבתי אני אקנה כמובן! העיקר שיישב עליי טוב..
    נעליים - 99% מהזמן אני מתאימה את הנעל ללבוש.
    איפור - אני לא מתאפרת.. רק כשנכנס לי ג'וק לראש ובא לי ממש להשקיע בעצמי באותו יום.
    אני חושבת שאני נראת טוב גם בלי :)

לגבי הילד - נעליים ר ק מותגים!
    בגדים.. לגן אני מלבישה "סמרטוטיסם" חחח גם ככה הם מלווים שם מילד לילד ועושים מלא בלאגן..
    את המותגים משאירה ליציאות.. אבל יש לו גם הרבה חולצות שהן לא מותג והן יפהיפיות!! לגבי מכנסיים יפים האמת בקושי יש לו ובזכות הסקר שלך אני מתארגנת ויוצאת לעשות לו ריפיל לארון... :)
  • ביגוד - קונה בד"כ מותגים אבל לא בגלל השם פשוט זה נשמר טוב יותר. רק השבוע קניתי גינס קצר וחולצה אלגנטית מהממת באמריקן איגל, יש שם מבצע פצצה אז מומלץ :) אבל אם אני רואה משהו שהוא לא מותג ואהבתי אני אקנה כמובן! העיקר שיישב עליי טוב..
    נעליים - 99% מהזמן אני מתאימה את הנעל ללבוש.
    איפור - אני לא מתאפרת.. רק כשנכנס לי ג'וק לראש ובא לי ממש להשקיע בעצמי באותו יום.
    אני חושבת שאני נראת טוב גם בלי :)

לגבי הילד - נעליים ר ק מותגים!
    בגדים.. לגן אני מלבישה "סמרטוטיסם" חחח גם ככה הם מלווים שם מילד לילד ועושים מלא בלאגן..
    את המותגים משאירה ליציאות.. אבל יש לו גם הרבה חולצות שהן לא מותג והן יפהיפיות!! לגבי מכנסיים יפים האמת בקושי יש לו ובזכות הסקר שלך אני מתארגנת ויוצאת לעשות לו ריפיל לארון... :)
  • לעצמי-אני ממש לא קונה ממותגים.רק לפעמים לפעמים אם זה ממש זול וגם אז אני אוכלת את עצמי......אני משתדלת למצוא לעצמי בגדים יפים שיעמדו יפה ויראו טוב...
    לא משוגעת על נעליים בכלל...שוב הנושא הכספי מעיק עליי פה....
  • לא חשוב לי המותגים בכלל רק שיהיה נוח !! יש לי המון דברים שנשמרו לי עוד מלפני ההריון של איתמר 5-6 שנים....חשוב שבד יהיה נעים ונושם
    נעליים-יש לי אולי 3-4 זוגות בשימוש בירקינשטוק לנוחות אבל מהסוג היפה . סנדל שחור לק.ונעליים ספורט וסניקרס ומספיק ,כמה כבר אני מתגנדרת חחחנעלי עקב אני בכלל לא אוהבת .
    לא מתאפרת בכלל!!! רק אם יש אירוע וגם אז ממש עדין !
    ילד שלי גדול ובוחר לעצמו כל בוקר מה ללבוש ,יש לו בארון מלא בגדים ג'ינסים של H&M ,חולצות מכופתרות ,חגורות ,עניבה ופפיון ,אלו דברים שהוא הכי אוהב,יש לו מגף עור אוסטרלי בלנדסטון כמו של גדולים ,סנדלים ונעלי ספורט בדרך כלל מותג סקוני או NB העיקר שיהיה קל ונוח . לגן יש לו מלא חליפות פשוטות שיוכל ללכלך חופשי ...
    וחוץ מה אני אוהבת לקבל בגדים יד 2 .חמותי הביאה שנה שעברה ארגזים מלאים במותגים ואיתמר מבסוט על זה מאוד .
  • אני ובעלי חזרנו בתשובה קצת לפני החתונה אז...לפנייי בחילוניות אך ורק מותגים! היום לובשת הכל ..לא כל כך מוצאת את עצמי כמו קודם אבל בסדר..נעליים רק מותגים (השבוע קניתי שני זוגות של סטיב מאדן) ומתאימה נעליים ללבוש אצלי זה חובה ! משקיעה מאוד בכיסויי ראש ואביזרים ..(מאז שהתחלתי לשים זה נהפך למחלה ) לנסיכה הקטנה אני קונה בעיקר זארה וקרטרס ..ולא יוצאת בלי איפור מהבית ..וגם בתוך הבית בשביל הבעל  
  • מותגים- ממש לא כל עוד זה יושב בסדר - אין לי בעיה עם זה
    נעלים- בד"כ לא מתאימה לבגד- לכן קונה בצבע שחור שיתאים כבר להכל
    יש לי נעל גומי כזאת לבית, נעל רגילה להליכה לבחוץ ועם כל העקבים סיימתי
    בגדים בקולב- בעלי שם בקולב חולצות ומכנסים. אני מקפלת
    איפור- מתאפרת שיוצאת רק עם בעלי או בבית (משתדלת בכל אופן)

מותגים לילדים- אותו דבר- לא חשוב לי מותגים. העיקר שיהיה בד נח, נעים וברור שגם יפה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה