שלילי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באסה!!! עוד שלילי לאוסף.....עשיתי בדיקה ביתית 12 יום אחרי הזרעה וההכתמות של ה החלו...

עוד הזרעה אחת..ואם לא-עוברים להפרייה

מבואסת אבל אין ברירה אלא להמשיך ולהתקדם לעבר המטרה

איה
9 תגובות
עמוד 1
  • זו הגישה! תהיה ממוקדת מטרה, המטרה באמת שווה את זה!!
    בדקת די מוקדם כך שעוד יש סיכוי לקבל הפתעה
    מאחלת לך שזה יקרה ממש בקרוב!!!
  • חודש חדש ניסיון חדש :)
    שיהיה בהצלחה! מאחלת לך להיפרד החודש מהמחוזר לתשעה חודשים מקסימים :-*

בשורות טובות1
  • אמן! גם לכן בנות מקסימות! שנתחיל כבר עם בשורות טובות בפורום הזה!!!
    איה
  • מצטערת לשמוע מאמי... אבל לפי התגובות שלך את לא מהנישברות מהר!!! ככה צריך!!! ותזכרי תמיד ותגידי את זה לעצמך גם רגעים שהכי כואב ובא לבכות "אני חזקה ועם ה' הציב אותימול בעיה כזאת סימן שאני חזקה מספיק להיתגבר עליה"...בהצלחה בהמשך הדרך
  • אנדריישלי..
    האמת שאני לא מהחזקות בכלל, דיי נשברתי!! אני משקרת לעצמי שאני חזקה ולקחת בפרופורציות ושאין ברירה, לא יעזור לי לבכות.....אבל האמת-
    עד עכשיו אני שבורה מזה...

אני מאוד מאמינה בה׳ אבל כבר מתחילות לצוץ לי שאלות של למה??!?!!!?! איזה ניסיון אתה מעמיד אותי? מה אני עוד צריכה לעשות???? וזה מחרפן אותי!!!!!!!

איה
  • תראי מותר לבכות ואפילו כדאי כי הכאב שאת מרגישה אני מכירה אותו לצערי מקרוב מאוד..זה כאב עצום ובשבוע הראשון שאחרי ה-שלילי גם שאלתי תמיד למה זה מגיע לי???ובכיתי דלעים של בכי יכולתי להוציא ואחרי שבוע שבועיים צריך להיתאושש נשמה כי אין ברירה אחרת צריך להמשיך לחיות הלאה..אני כבר לא מדברת על ההפלה שהייתה לי בטיפול האחרון הכול הלך כשורה היה בטא מהממת והכפילה את עצמה מעולה הגיעה ל 1200 והתחלתי לדמם חזק והעובר נפל לצערי פשוט הכול יצא..והכי כואב זה שלא הבנתי למה??? הריי לא עשיתי שום דבר שמזיק לו לא הרמתי כבד אפילו לעבודה לא הלכתי..נכון זה שבר אותי לגמריי, לי לפחות יש נחמה הילדה שלי שבאה אליי כשבכיתי וחיבקה אותי אבל עדיין זה פי אלף כואב יותר משלילי..תתעודדי מתוקה אנחנו לא לבד בכול זה שאני באה לבדיקות בסורוקה אני רואה המון זוגות יפים ואני שואלת את ה' למה הם פה בכלל? כול כך צעירים ויפים וכבר פה?..הכול יהיה בסדר..עכשו כחי את עצמך בידיים לכי תכיני לך משהו טעים לאכול ולשתות תצאי להיתאוורר קצת לאט לאט הכאב יעלם..עם תרצי אני בפייס לרוב "עדן פומנקו" לכאן אני לא נכנסת הרבה כבר מזמן..בהצלחה ותני חיוך עכשו!!!

• איה אני מצטערת לשמוע ....
    אני מאמינה שיהיה בסדר
    וגם אם תגיעי להפרייה אין לך מה לדאוג!!
    אחוזי ההצלחה בהפרייה הרבה יותר גבוהים מהזרעות ...
    יהיה בסדר
    שולחת חיבוק גדול
  • איזו מדהימה את!!!!!! תודה על התמיכה!!!!!!
    באמת יש הרבה שאלות שאין עליהן תשובה ואני אפילו לא מצליחה להבין למה.....
    אין ספק שעברת הרבה ואני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ושהשם באמת יראה כמה אנחנו רוצות ועושות למען המטרה...ושייתן לנו לחבוק בייבי קטן ובריא במהרה!!!!

מקשיבה לעצתך! הולכת להתפרע על דברים מנחמים

איה
  • אוראלי תודה מותק!
    אני לא מפחדת מהפרייה, הבעל כן..
    בכל מקרה נותנים עוד צאנס להזרעה כי ככה הרופא המליץ..

קצת עצוב לי עכשיו אבל זאת התקדמות לסיכויים יותר גבוהים....נכון?

איה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה