בנות מהדרום- אשדוד קריית גת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רק עכשיו ראיתי ברשת שיש חשש לפוליו...
    תמיד אני שולחת את הילדים עם בקבוק מים מינרלים, אבל היום נגמרו הבקבוקים אז שלחתי רק עם הקטנה. לגדול דחפתי כוסות חד פעמיות בתיק ואמרתי לו שימלא מהברז.
    עכשיו אני דואגת....
    האם אתן נותנות לשתות מהברז?
5 תגובות
עמוד 1
  • היום בחדשות אמרו שניתן לשתות מהברז ואין צורך להרתיח את המים! כי אין זיהום במערכת המים. אלא רק בביוב...

רוב הילדים היום מחוסנים לפוליו...

זה ממש מלחיץ אבל...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• לא שמעתי
  • נכון, מחוסנים, ועדיין מדאיג. בעיקר בגלל שאני לא מבינה בזה הרבה. כשלא מבינים במשהו הוא מדאיג שבעתיים....
  • זה עובר בעיקר במגע עם הפרשות. צריך להקפיד לרחוץ ידיים אחרי שירותים טוב טוב עם סבון. וזה כדאי בלי קשר לפוליו... בעבר דווחו מקרי פוליו של גננות לילדים שהחליפו להם חיתול וככה נדבקו.

• בחיים לא נותנת לשתות מהברז,
    תמיד מיים מינרליים או מורתחים
    נטלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה