היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ובעלי מאוד רוצים אבל כל פעם אני חוששת או מרגישה לחצים בבטן ומתחילה להילחץ שאני לא אגרום נזק :(
מה עושים ?
האם זה בסדר לדעתכן לשכב בשבוע 20 ?
15 תגובות
עמוד 1
בהריון היינו עושים את זה יום יום.. חחחח אין ממה לפחד כל עוד הכל תקין
חחח תודה זה מרגיע לשמוע שעוד בנות עושות את זה.
ולא הרגשת לחצים בבטן אחרי ??
גם אני מרגישה לפעמים לחצים אחרי יחסי מין אבל לזמן קצר אם אין בעיה שמונעת אז הכל בסדר תהנו
בכיף :) כן לפעמים היו לחצים ובשלבים האחרונים גם התכווצויות אבל זה עובר אחרי 30 דק' בערך והכי חשוב שעובריקו לא מרגיש את זה.. חחח
אפשרי לעשות גם אני הייתי מקיימת יחסים בהריון - לא תמיד הייתי נהנת
אז רק אני חיה בסרט ולחוצה כי זה הריון ראשון ??? :) תמיד חוששת אולי כיווצתי את הבטן אולי התאמצתי ואין לי מושג מה הולך שם בפנים :)
והבטן מעט התקשתה אחרי זה ונלחצי !!!!!!!!!!!!!!
חחח אני בתקופה שבכלל לא בא לי על בעלי... מבינה את הלחצים שלך... גם אליי זה יגיע בטוח...
אמנם אומרים שזה לא מזיק... אבל אצלי תמיד קיים חשש שאני "מועכת" משהו בפנים, כי יש לי גם פעמים שאני ישנה על הבטן (למרות שאמרו לי שזה בסדר לישון על הבטן), אבל תמיד יש איזה חשש ברקע.... אני מאוד מבינה אותך.
אולי כדאי לשאול רופא, אם יש לך כאבים לא ברורים.
חופשי אפשר לקיים יחסים בהריון... כל עוד אין איסור מהרופא
הזרע של הגבר הוא מזרז טבעי... תבקשי ממנו שיגמור בחוץ...
גם אצלי הייתה מתקשה... ואז משתחררת. התקשות חד פעמית כזו. זה בסדר!
אם בזמן היחסים עצמם את מרגישה לא נוח פיזית , משהו כואב, לוחץ- תשנו תנוחה.
בפורום השכן של ד"ר ערן הוא הלחיץ אותי !! הוא כתב שאלו צריים מה צירים ????
אין כאבים יותר מדי חזקים וכבר מרוב לחץ אני נוגעת בבטן ולא בטוחה אם זה נחשב קשה רו רך ??
התור שלי לרופאה רק ביום שני :(
קשה-זה מצב שהבטן ממש מממש ממש קשה-את גם מרגישה פיזית בתוך הבטן וגם כשאת נוגעת בה היא קשה. אני לא חוויתי אפעם צירים בשבוע כזה ולכן לא יודעת מה להגיד לך אם זה צירים או לא.... תנסי לתאר לרופאה את תחושותייך במדיוק ותראי מה היא תגיד.....
אין לך מה לפחד מאמי אם זה היה חלילה צירים את היית מרגישה תהיי בטוחה
התקשות של בטן זה ציר. הגדרה כזו. יש צירים סתם (מדומים\ברקסטונים) והם לא כואבים! וכל מה שקורה זה התקשות הבטן. ויש צירי לידה (כאלה שעושים פתיחה ומחיקה) והם כואבים (אבל גם לא ממש חייב).
תראי כמה נשים, עם הריון שמותר בו לקיים יחסי מין, חוו התקשות בטן חד פעמית(!) לאחר מכן. אם זה בטרמינולוגיה של הרופאים ציר. אז שיהיה ציר! בדכ ערן יותר מפרט, וכותב שהוא לא יכול לדעת אם זה מדומה או אמיתי כי צריך לבדוק, הפעם כתב בקצרה. אז כן להגיד למישהי "צירים!!!!!" זה ישמע מלחיץ.
אני הייתי הולכת ביום שני בתור שיש לך אומרת לרופא, אם זה ירגש אותו הוא יבדוק אותך ואגינלית. אולי מוניטור אם הוא ממש קפדן.
אבל, חשוב שתביני, שלמרות שזה לא מרגש אותי, ולא מלחיץ.(כי זה רק אחרי יחסי מין ולא סתם אאוט אוף דה בלו) ובנות כאן כתבו לך שזה מוכר וזה לא עושה שום דבר. כל אישה וכל הריון זה שונה. וכל גוף בהריון שונה, וגוף שונה מהריון להריון למרות שזה אותו גוף. זה לא מתמטיקה. אז אף אחת לא יכולה להגיד לך באופן חד משמעי לשבת בבית או לחכות לתור שלך ביום שני. אם את לחוצה ופוחדת (מה שלא טוב בלי קשר, למה לסבול רגשות כאלה?) תלכי תבדקי מתי שאת חושבת שנכון וצריך ... איך שמרגיש לך!!!! לחוצה? תלכי להבדק, לא צריך לשבת עם הרגשות האלה. (אם תלכי להבדק במיון אל תשכחי הפניה\התחייבות מהקופה שלא יחייבו אותך אחכ)