לקקנית זאתי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תראו מה יעל גרמן כתבה על הקיר שלה אתמול בלילה אחרי שלא הצליחה לצאת משטף האמהות שעטו עליה בעקבות ההחלטה ההזויה בנושא ההנקה.

"מסתבר שאתמול בשעה שדיברתי עם גולשים בפייסבוק ועם עתונאים וניסיתי להסביר את מדיניות משרד הבריאות בנוגע לאיסור הכנסתם של "מתנות" תחליפי חלב מסחריים למחלקות היולדות בבתי החולים לא הייתי מודעת לכל משמעויות ההנחיה המקצועית שיצאה ממשרדי.
    זו הייתה טעות שלי.
    ברגע שנודע לי כי ההנחיה המפורטת התייחסה למבצעי שיווק של תחליפי חלב גם מחוץ לכתלי בתי החולים ואמורה להשפיע גם על השיווק ברשתות המסחריות , ביקשתי לשנות את ההחלטה , שכן זוהי התערבות שאין לה מקום בשוק החופשי. .
    אני מאמינה שמשרד הבריאות צריך לעודד הנקה , הטובה לאם ולילד/ה, אך בה בעת יש לכבד ולהשאיר את זכות הבחירה, אם להניק, או לא, בידי היולדת. בית היולדות אמור להיות מקום נקי מלחצים מסחריים ואסור להכתים אותו במבצעי קידום מכירות של משווקים אינטרסנטים של מוצר זה או אחר ואת *זה* צריך להפסיק.
    ברור שלא הייתה כל כוונה לפגוע ברגשותיהן או בכיסן של האמהות שבחרו שלא להניק. נהפוך הוא, יש לדאוג לתחרות הוגנת ואמתית שתוזיל את תחליפי חלב האם , וזה כבר סיפור בפני עצמו."

קשקשנית אעלק לא ידעה... נו באמת... תכף היא גם תספר לי שהיא לא ידעה שאני מרויחה 2 שקלים לשעת עבודה (אני עובדת משרד הבריאות) ושמגיע לי בעצם 200 ושהיא נורא מצטערת. נו נו
11 תגובות
עמוד 1
  • לפחות היא מודה בטעות. זה לא קל בכלל ולא רואים את זה הרבה בפוליטיקה היום.
    אז תנו לה קרדיט על זה

• כפי שאמרתי בעבר - אני משום מה מאמינה ל"יש עתיד".
    אני בהחלט מאמינה ששרים שעומדים בראשי משרדם לא יודעים כל מה שזרועות המשרד עושות, לכל שר יש תחום אחריות ע צ ו ם ! ואין מצב לשלוט על כל נייר וכל הודעה.
    יפה בעיני ששינתה את ההוראה.
    אני עדיין חושבת שכל עניין הרעש סביב תחליפי החלב נכנס רק כאשר "טבע" נכנסו לתחום, עד אז הכל היה שקט וברור ו"טבע" ע"מ לפתוח לעצמם את השוק עשו רעש ובלגן ובגלל זה - ורק בגלל זה אני שמחה שהם עדיין שחקנים מישניים בשוק, אם הם היו באמת באים עם שינוי, עם בשורה אמיתית של מחיר ולא רק הסתכלות על הרווח (העצום!) הייתי מפרגנת, אבל גם הם רואים בעיקר את המחלבת הכסף....

• מאד מאד (!!) לא מובן מאליו ששרה תקח על עצמה ותפרסם כזו התנצלות פומבית גורפת על משהו שלא בטוח בכלל שהיא הייתה היוזמת / השותפה לו. בעיני מגיע לה "שאפו" ו"כל הכבוד!" על התגובה הזו, ובעיני זו לא לקקנות כלל!

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• אחרי שהיא קיבלה כזה אמבוש, חסר היה לה אם היא לא היתה חוזרת בה!
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • היא יכלה פשוט לא לחזור בה.
    לא ראינו המון מקרים של הצעות חוק מטומטמות שהיה ברור לכולם שזה לא תקין אבל אף אחד לא חשב לבטל? לא מכבודם בדרך כלל להודות בטעות.
    אז עד שיש מישהי שכן יכולה לקום ולהודות, אז כל הכבוד לה

• אני בדעה של רוני

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"

• מי זה רוני?
  • מי זאת רוני
  • הם כל פעם כותבים ומתנצלים
    טועים ומתנצלים
    ושוב מתנצלים וחוזר חלילה

חבורת הזויים

• יפה
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה