-
אני הכללית ולא יכולה לעזור , אבל עשיתי הכל בפרטי שעובד עם הכללית ויש לי פלטינום אז היה לי החזר ממש מלא
-
השאלה האם הוא מקבל במרפאה הפרטית שלו מטופלי מכבי או רק במכון של מכבי?
במכון של מכבי הם לא עושים תלת מימד ולא נותנים דיסק- זה די מבאס. אני עשיתי בסוף סקירה פעם שלישית במכון פרטי... (אני במכבי)
אם יש לך בנוסף לביטוח הפרטי מכבי שלי אז תקבלי החזר גם וגם...
-
אני בדעה שתמונות ודיסקים ותלת מימד לא כל כך חשובים ובטח לא שווים 1900 ש"ח ,אני בכללית ועשית סקירה שניה דרך הקופה עלה לי 25 ש"ח וגם עשו לי תלת מימד ותמונות . אבל היה לי יותר חשוב שתבדוק הכל .
-
פולה, הוא מקבל במכון אולטרא סאונד של מכבי (באשדוד, מישהי יודעת אם יש שם תלת מימד?
-
את הראשונה עשיתי בהסדר של הקופה ב114 ש"ח בקליניקה של הרופא ,הוא עושה תלת מימד בלי דיסק וכל הגימיקים האלו ,יסודי מאוד ובודק הכל. אני נגד המסחרה הזו בבדיקות. אין הבדל בין בדיקה של פרטי לקופה או בהסדר ,הכל חרטא ,אותם רופאים שבקופה עושים גם פרטי ולא יהרסו את שם הטוב . בעלי רצה לעשות סקירה שניה בפרטי ולשלם 2000 ש"ח ,אז זהו שאין סיכוי !על מה ולמה!!! עשיתי בקופה והייתי מרוצה
-
במכונים של מכבי הם לא עושים תלת מימד ולא נותנים דיסקים
אני לא יודעת מה איכות המכשירים באשדוד, כן יודעת שיש הבדל בין המכונים השונים ואפילו בין חדרים שונים באותו מכון. עשיתי סקירה ראשונה ברעננה- היה מכשיר יחסית חדש וגדול וסקירה שניה בנתניה (לא היה תור פנוי במקום אחר...) והמכשיר היה ישן מאוד וקטן ובקושי ראו משהו
לדעתי, הבדיקה הפרטית כן שווה את זה, עשיתי בשבוע 32 סקירה שלישית אצל רופאה פרטית, מעבר לעונג של התלת מימד- בניגוד לרופא במכבי שבדק פחות מעשרים דקות, אצלה הייתי סביב שעה, היא ממש בדקה לעומק את כל האיברים, בדקה זרימת דם בכל וריד ובכל עורק שמתחבר אל הלב, בדקה את המוח ועוד, מה שלא ממש טרחו במכבי.
בכללית זה שונה- כי אתם מראש הולכים לרופא פרטי ומשלמים סכום יחסית נמוך. במכבי התנאים הדרדרו מאז שביבי שינה את החוק לפני כמה שנים. בכלל לדעתי אני עוברת לכללית אחרי הלידה- אבל זה כבר נושא לסקר אחר
-
אגב, אולי דווקא הייתי מחכה עם רופא פרטי לסקירה השניה- המורחבת ולא בסקירה הראשונה. כי אז כבר רוב המערכות התפתחו והבדיקה היא מעמיקה יותר ויותר מרק תלת מימד
-
אני יכולה להגיד לך מנסיוני.
לפני יומיים הייתי בסקירה אצל רופא פרטי דווקא, ושילמתי לו 1000 ש"ח ובמילה אחת אני יאמר לך - ממש התאכזבתי מהסקירה.
קודם כל, הבדיקה שהוא עשה הייתה נראית לי מה זה חובבנית, למרות שהוא רופא אחד המומלצים והוא גם רופא מאוד בכיר בבי"ח, ובכל זאת לא אהבתי.
הוא גם אמר לי את מין העובר וגם אמר שהוא לא מוכן להתחייב ב 100% שזה המין.
עם כל הכבוד לרופא בכיר ורופא שמתעסק בסקירות ובדיקות כאלו חשובות, וגם לוקח כסף בהתאם - אתה לא אמור להיות בטוח?
-
צוצית צודקת, זה מאוד חשוב למי אתה הולך
אני יכולה לומר שאני יצאתי ממש מרוצה מהרופאה הפרטית, היחס שלה היה מדהים וכשהיא התקשתה למצוא איבר כלשהו בגלל כיוון וכו, היא לא התייאשה, היא ממש טרחה והשקיעה עד שעברה על הכל. וכל מה ששאלתי היא הסבירה בהרבה סבלנות ובחיוך...
אגב- היא לוקחת 1800, דר ליאת גינדיס בגבעתיים- אם זה רלוונטי לך.
-
לא ממוש, זה לא עוזר לי כי אני מהצפון
-
צוצית סתם איזה מאמר לעיונך לגבי קביעת מין העובר שבוע שלך ב US
http://www.themedical.co.il/Article.aspx?itemID=2215
-
תסלחי לי שהטמטמת שלי משתלטת עליי וגורמת לי לקצר במוח
-
בריפרוף קל שעשיתי על המאמר אז ההבדל שמחפשים בשבוע שלך זה הזדקרות שם באיזור אם זה כלפי מטה זו נקבה ואם כלפי מעלה זה זכר. רק במקרה של מום חלילה עושים בירור של רחם ואשכים .
-
אני עשיתי את הבדיקות אצל דורון הררי ואני יודעת שהוא עובד גם באשדוד אשקלון ובאר שבע
יש לי החזר של הכללית אצלו אבל לפי דעתי עובד עם כל הקופות כי הוא פרטי שווה לך לנסות רופא מדהיםםםםםםם כל בדיקה פשוט חוויה אצלו !
-
יש רופאים שעובדים פרטי ומקבלים גם דרך קופת חולים
המחיר בדרך כלל סבבה
והסקירה טובה
אני עשיתי בהריון אצל רופא כזה את שתי הסקירות
והוא היה מאד מקצועי, הסביר הכל, בדק הכל (!!!!) לא זוכרת כמה שלמנו ...
-
צוצית- בשבוע הזה עוד לא רואים שק אשכים... האשכים עדיין לא החלו לרדת, רק בסקירה השניה כבר החלו לראות משהו. אבל בולבולוני בהחלט ראו בסקירה ראשונה... אולי התנוחה של התינוק לא אפשרה ראיה נוחה,
הרגת אותי מצחוק
-
תבדקי אם יש לך את דר חגי רוזן אני יודעת שהוא מנהל מרפאה באשדוד - הוא מקסים חבלז
אני את כל הסקירות עשיתי פרטי דרך המושלם, פעם אחת הלכתי לקופה וזה היה פשוט זוועה
פייס: ortal_hori