אוף! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חיפשתי ביד 2 עגלה... וכל עגלה שהייתי נראת די טוב במחיר סביר ליד 2 (יש כאלו שדורשים ביד 2 3,500!!!!
9 תגובות
עמוד 1
  • מה התקציב???
  • עד 700 ₪ ליד 2 זה נורמלי,לא?
    אני לא יודעת אם משתלם לי לקנות עגלה חדשה/עגלה מעל 700 ₪...
    אני ממש בהתלבטות......

• תראי-תקציב זה תקציב...השאלה אם את יכולה לחרוג מהתקציב והשאלה מה חשוב לך....
    ברור שעגלת יחיד תשמש אותך בשנים הקרובות בעז,ה הרבה יותר מעגלת תאומים נכון???????
    יש כאלה שעושות חשבון שכדי להם לקנות כול לידה עגלה ב700 ש"ח .....
    אני חושבת שעגלה טובה ולא יקרה מאוד אפילו ב1000 ש"ח זה לא רע....
    אבל לא תמיד זה מתאפשר...
    לכן, עצתי תלכי לפי מה שמתאפשר לך כעת....אל תוציאי יותר מידי על עגלה -יש לך הרבה הוצאות בכ"א 3 תינוקות קטנים זה לא קל.......
    לכשירווח בעז"ה ועם הילד הבא תפנקי את עצמך.....
    הפעם-תנסי לחפש בייבי גוגר ב700 ש"ח אני בטוחה שיש כזה.....
    או עגלות אחרות טובות...על תלכי רק על בוגה בו ,מוצי וכו-כי העגלות האלה גם ביד 2 מאוד יקרות.....
  • מתוקה, לא יודעת מה הדרישות שלך, אבל אם הייתה לי עגלה שעלתה כמה אלפים והייתי מוכרת אותה במצב טוב (שבד"כ זה לאחר שימוש לא רב מדי), סביר להניח שהייתי מבקשת יותר מ700

• אם יש תקציב מתפשרים ,למשל על יופי,אך לא על משקל העגלה ולא על איכות!!! לי מאוד חשוב שהעגלה תהיה קלה ולא הכי משנה איך היא נראית ...וגם לא הצבע . יש גם עגלות חדשות במחיר סביר למשל http://www.toyland.co.il/detail.tmpl?sku=DB_Triple
    קלה ומגיל לידה
  • את יכולה למצוא עגלות ב700 ש"ח..
    השאלה אם את ניידת ומאיפה את..?
    יש בבני ברק ובירכא עגלות בזול.

חוצמזה שראיתי לא פעם ולא פעמיים ששמים תינוק פצפון בטיולון שיכול להשכב.
    כתוב על הטיולונים האלה שהם מותרים מגיל לידה..
    והם בד"כ עולים פחות מעגלה כבדה.

חוצמזה ביד 2 תמשיכי לחפש!!
    זה ממש משתנה מיום ליום..

בהצלחה!
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • פיתוש- אני מפ"ת... יש עגלות ב-700 ₪. הבעיה זה שהן נראות לא נקיון בעליל
  • מעיין30 מוכרת של ברווי...אבל לא יודעת בכמה....

• ביבי גוגר-למשל רק הטילון שבמצב רגיל עולה 1100.אז אני מתארת לעצמי שביד 2 תעלה בסביבות700.
    והיא עגלה מאוד טובה גם מגיל לידה.
    יש חנות שמוכרת עגלות משומשות לא זוכרת איך קוראים לה..אני מקווה שהיום אחה"צ אני יזור לברר...וגם משכירה עגלות ואז את משלמת לחודש לביבי גוגר 120 ש"ח...ונניח משכירה אותה ל5 חודשים ואח"כ קונה טיולון פשוט ....גם רעיון לא???
    תבררי על כול עגלה שאת ונה ביד 2 שלא תפלי בפח עם עגלה כבדה ולא נוחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה