משהו שמסקרן אותי לשמוע מכן (למי שילדה יותר מפעם) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי לכולן אמנם לא נמצאת כאן כל יום, מאילוצים של עבודה, בית וכו', אבל נמצאת כאן כל זמן שמתאפשר לי. אני בחודש שמיני (שבוע 33), הריון שני, ורציתי לדעת איך זה אצל אחרות.
הלידה הקודמת היתה בשבוע 40+4 אחרי זירוז (שבא עקב חשד לירידת מים), כואבבבב מאודדדד והרבה תפרים.
רציתי לשמוע מכן, ממי שילדה לידה חוזרת, האם גם משכתן עד שבוע 40 ויותר, או שהפעם זה הגיע קצת יותר מהר (נניח שבוע 37) ??
יש שאומרים לי שזה תלוי בדינמיקה של הגוף, ולא במספר הלידות....
מה מנסיון שלכן ?
16 תגובות
עמוד 1
אני את אוראלי שלי ילדתי בשבוע 39+4 ואת עילאי לידה שנייה ילדתי 38+3
אומרים שבדרך כלל הריון שני מושכים פחות
אני לא חושבת שיש קשר. ילדתי את שתיהן באמצע שבוע 39. מה שכן- הלידה הראשונה שלי הייתה ארוכה וקשה וכל הלידה המיילדות מבטיחות לי שפעם הבאה יהיה יותר קל... אז באמת היה יותר קל, ואת הקטנה ילדתי בקלות, במהירות ובלי כאבים בכלל. מאחלת לך מכל הלב...
מיכל
הריון ראשון- ילדתי בשבוע 41+1 עם 2 זרוזים הריון שני- ילדתי בשבוע 40+5 (ולפי החישוב שלי זה היה בול בתאריך המשוער) לא זרוז, טבעי טבעי, תוך 3.5 שעות מהציר הראשון וההחלמה מהלידה גם היתה הרבה יותר מהירה
בגדול כל הריון יכול להיות שונה וכך גם כל לידה
הריון ראשון- שבוע 38+3 תוך 45 דקות ללא אפידורל הריון שני - שבוע 38 - תוך שעה וחצי הריון שלישי - שבוע 36+2 - תוך שעה וחצי
העיתוי לא נראה לי קשור במספר הלידה. אצלי הלידה הראשונה והשניה- שתיהן בשבוע 38 בול. והשלישית בשבוע 37 בול.
מה שכן זה הלידה בעצמה- שם לדעתי כן משפיע מספר הלידה. לא היה לי קשה מדי באף אחת מהלידות אבל בראשונה היו צירי לחץ מטורפים שעתיים! ובשניה ובשלישית רק כמה דקות לחצתי וזהו.
לגבי תפרים- לצערי בשלושת הלידות היה חתך יזום ותפרים (אני צרה) בראשון ההחלמה הייתה סיוטטטט של החיים. חודש וחצי לא ישבתי נורמלי. בשניה תוך שבוע וקצת כבר כמעט לא הרגשתי.. ובשלישית- מלכתחילה לא הרגשתי את התפרים כ"כ. אפשר לומר שישבתי רגיל מההתחלה בלי שכאב לי בכלל, וביום השני ואילך כבר די שכחתי שיש לי תפרים
תשמעי לידות ראשונות הן בד"כ ארוכות ולא פשוטות
אני יכולה לספר לך על עצמי כך, עם נהוראי - 28 שעות מתחילת הצירים ועד שנולד צירים משתקים, כואבים, פתיחה 2 ללא התקדמות והחליטו להעלות אותי לאפידורל מרגש שהייתה פתיחה מלאה לחצתי שלוש שעות שלמות (!) עד שהנסיך נולד. היו לי המון תפרים והתאוששות בהחלט לא קלה. (שבוע 40+3)
עם תהל, צירים של 4 שעות, כואבים, פתיחה 5, אפידורל שעתיים עד שהייתה פתיחה מלאה וחצי שעה של לחיצות. תפר אחד. (שבוע 39+3)
בן פורת יוסף ממש הבדל בין שתי הלידות
זה מעניין מה שאתן כותבות...
מבחינת שבועות - אני רואה שברוב המקרים זה לא מקדים בצורה "דרמטית"....
מה שעד היום לא ברור לי זה למה לא נתנו לי ללחוץ, וישר רצו לעשות וואקום.... ביקשתי שייתנו לי עוד צ'אנס, ומרוב כאבים הרופאים דיברו בניהם ואפילו לא שמעתי מה שהם אמרו, ופתאום אני רואה את הילדה בחוץ.... זה אחרי שלחצו לי איזה חצי שעה על הבטן, וכנראה לא הצלחתי ללחוץ בכלל בעצמי, אז שלפו אותה בוואקום.....
דווקא את ההריון השני שלי משכתי יותר בכמה ימים
הראשונה בשבוע 40+5 מזירוז השני בשבוע 40+2 השלישית בשבוע 41+3
ראשון- 40+6 לאחר 4 ימים בחדר לידה, טונה זירוזים ומה לא! שנייה- 39+4 16 שעות צירים, כמה דק' לחיצות
משתפרים עם הזמן...
אי אפשר לדעת אף פעם ... הריון ראשון שבוע 39+3 הריון שני 37 הריון הסה מקווה למשוך עוד ועוד עד אחרי החגים... ולא לפני
אני את שלושתן ילדתי אחרי התאריך פייס: ortal_hori
אני ילדתי בשתי ההריונות בשבוע 38 .הראשון צירים קשים עם ירידת מים לקח יומיים. את השני ילדתי אחרי 16 שעות הלידה היתה יותר קלה. מקווה ללידה שלישית קלה יותר מהקודמות.
אין לזה חוקים : הריון ראשון שבוע 36 בדיוק ,18.5 שעות בחדר לידה הריון שני שבוע 37 עם זירוז ,30.5 שעות בחדר לידה הריון שלישי שבוע 37+2 עם זירוז ,9 שעות בחדר לידה (במשך 3 ימים שקדמו,הייתי עם צירים מטורפים מאושפזת בהיי ריסק) .
ב"ה
לא נראה לי שיש חוקים
אבל את איתמר ילדתי בשבוע 41+4
ואת חגי 40+5
הפעם אני מקווה שבשבוע 38 או גג 39 אני אהיה אחרי אי"ה....