עדיין בענייניי ההפלה + סיפור לכל בנות הפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול עשיתי אולטרסאונט אחרי ציטוטק, הרחם היה ריק לגמרי! רירית הרחם בגודל של 4.6
    השאלה - ממה נובע הדימום שעדיין יוצא?

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
    ולהלן סיפור לכל הבנות.
    חייבות להקשיב, יש לי רופא שלא נדע מצרות! רק ד"ר ערן פה נתן לי תשובות בלי להחשיב אותי כדבילית מושלמת!

הייתי בשבוע 6 ומשהו, הלכתי לאולטרסאונד וגילו שאני בשבוע 5 - העניין נראה בעיני תמוה, ציינתי את זה בפני הרופא שלי ושאלתי אותו איך זה יכול להיות?, והרי אני אמורה להיות בשבוע 6 ומשהו - הוא אמר ככה: "בהתחלה אלוהים אומר לעצמו - זה כן, זה לא, זה כן, וככה הוא בוחר מי נשאר ומי לא! - לא כל כך הצחיק אותי.
    לעומת זאת ד"ר ערן פה בפורום אמר לי שכן יש סיבה לדאגה - לפחות הוא היה כן איתי! והרי גם לי יש רגש אם לא אימהי לפחות אינטואטיבי להבין שזה עולול להדאיג!
    תודה ערן!

בפעם השנייה שעשיתי אולטרסאונד הייתי אמורה להיות שוב שבוע 6.4 אך יצא לי לפי האולטרסאונד 6.1 - הדבר שוב הדאיג אותי שהרי הפער בעצם שוב גדל.
    ערן פה בפורום אמר שעד שבוע הבדל זה נורמלי.
    הרופא שלי לעומת זאת אמר לי שרפואה זה לא מדע מדוייק, וכציפיתי לתשובה קצת יותר הולמת ושוב אמרתי לו שזה לא יכול להיות - הוא אמר לי שכל מילה נוספת שלי תהיה התפלספות - הייתן מאמינות?????

ברור שברגע זה ידעתי שאני לא הולכת לראות את אותו רופא יותר! כל זה היה ביום שישי האחרון!
    באותו יום שישי התחיל לי דימום כאשר ביום א הדימום החמיר לא היתה לי ברירה אלא להגיע אליו שוב, הוא עשה לי אולטרסאונד וראה שאין דופק!

לא היו לי כוחות נפשיים בשביל לומר לעצמי - "אמרתי לך!"

בנות - מוסר השכל פה - קודם כל ד"ר ערן פה בפורום מתייחס לכל שאלה ברצינות ושכמו שאתם רואות אצל הרופא שלי - תשובות הוגנות לא קיבלתי.
    אז אל תתבישו לשאול!
    ואם הרופא ותשובותיו לא נראות לכם תעברו רופא! אל תתנו שיזלזלו בשאלות שלכן!
    תתפלאו אבל אני אצל הרופא הזה איזה 18 שנה! זקנה אה?? אבל אף פעם לא מאוחר לעבור רופא שיתיחס בכובד ראש לכל "שטות" שלי.

ולמי שקראה את השאלות שלי על הציטוטק ולא הבינה מה זה, אלו כדורים איומים שעושים כאבי בטן של צירים!! שנתנו לי באיכילוב ביום ראשון על מנת שכל תוכן הרחם יצא - כן כן הפלה, לא נעים אבל לא נורא - עבר, נשכח ועוברים הלאה! זה קורה 1 ל-5 שזו סטטיסטיקה גבוה אבל אלו החיים, ומוטב שזה יקרה בשבוע 9 כמו שזה קרה לי מאשר בשבוע 20 30 או 40 לא עלינו ושלא נדע מצרות.

מאחלת לכולנו הריונות קלים ובעיקר בריאים ושלמים! אה כן... וגם לידות קלות :)

ענת

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

השאלה היא כמה זמן נמשך הדימום ?

אם זה עניין של מספר ימים אחרי הציטוטק - אז זה סביר, ובשלב מסוים אמור להפסק. לוקח זמן עד שכל התוכן יווצא מן הרחם לגמרי (גם אם הרירית היא דקה). כמו שקורה במחזור, אבל קצת יותר.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה