היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בשבוע העשירי להריון ולפני כשבועיים החלו בחילות ולאחר מכן גם הקאות.. נכנסתי ללחץ מזה שרזיתי וגם נפגמה השינה.. בקיצור חרדה קלה.. רציתי לעשות יוגה או עיסוי או כל דבר אחר מרגיע אבל אמרו לי שמותר רק לאחר שבוע 14. למישהי יש פתרון בשבילי להקלה? גם על הבחילות וגם על הלחץ, כמובן שמשהו טבעי ואפילו אם יש תרופה שמריחים.. תודה בנות
15 תגובות
עמוד 1
תנסי לאכול ארוחות קטנות במרווחים קטנים. ישר כשאת קמה לאכול קרקר או משהו מה שקורה שברגע שלא אוכלים כל העסק של בחילות - הקאות מחמיר
לי עזר שלוקים / ארטיק קרח להריח לימון לשתות - קולה / ספרייט / לימונדה
לאכול דברים קלים לעיכול - אורז..פירה..מרק.. וסבלנות זה עובר השליש הראשון קשה אבל אחר כך זה משתפר ובכל מקרה זה שווה את זה!
להקלת החרדות אני לוקחת רסקיו, אני חושבת שמותר בהריון, אבל עדיף שתשאלי בפורום הרופאים, לבחילות וההקאות רק הזמן עזר לי, שום דבר אחר, סורי שיעבור בקלות מותק.
את יכולה לעשות תרגילי תרפייה
תעשי בגוגל תרפייה או דימיון מודרך פייס: ortal_hori
תודה בנות, שמחה לקבל תמיכה.. אני כבר 3 ימים לא מצליחה לישון בגלל חרדה שנכנסתי אליה - פשוט לא מצליחה להשתלט על זה לבד.. יש למישהי פתרון עבורי?
אם תרצי הדולה שהייתה איתי בלידה מלווה נשים בהריון היא מדהימה ורגישה ... בטוח תוכל להקל עלייך
אני אשמח- כל דבר שיעזור עכשיו. תשלחי לי בבקשה את המספר שלה. מאיזה איזור היא? תודה
מקפיצה
חיבוק ובהצלחה
גינגרול של אלטמן טבעי ואומרים שמסייע לבחילות והקאות וכמו שאמרו ארוחות קטנות אפילו עוד טרם רחצת שיניים כן זה מגעיל אבל יש נשים שלקיחת צנים לפני הצחצוח מקטין פלאים את ההרגשה הלא נעימה ואז מצחצחים שיניים קרח ולישון כמה שניתן שיעזרו לך שיהיו איתך אל תהיי לבד כנסי לכאן שתפי אולי כמה שיחות חיזוק יכולו לסייע ואלי אכן הדולה של גולי אכתוב לה בפרטי והיא תכנס שיהיה בהצלחה אנו כאן בשבילך
היא מכפר יונה
קוראים לה קרן
הנה האתר שלה ויש בו את את המספר טלפון שלה
http://kerenraviv.com/ והיא מדהימה. כ״כ ... תמכה בי לפני הלחדה, בזמן הלידה ואחרי הלידה בכל מה שרק הייתי צריכה
ותעשי בדיקות דם לבדוק חוסרים כי לפעמים ההורמונים וחוסר איזון של ויטמינים יכולים לעשות לא נעים אז תתיעצי גם ברופא רק אל תשקעי בחרדה לבד תודה גולי ובהצלחה
בנות תודה רבה על התמיכה. אין ספק שאני אכנס לפה הרבה ואעזר בכן.. לאט לאט משתפרת ומחכה לסיום השליש הראשון, ושיהיה לנו רק טוב אמן
אמן רק טוב ואת יותר ממזומנת אנו פה בכייף
דולה זה רעיון מעולה פייס: ortal_hori
היי מתוקונת, מה זה מעגלי נשים ואיך אני מצטרפת לזה? לקחתי בחשבון את עניין הדולה ופרחי באך. תנקס