יחסים אחרי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות ,ביום ראשון אני אמורה לטבול פעם ראשונה אחרי הלידה ..אני נורא חוששת כיוון שהיו תפרים ..יש איזה שהן המלצות על דברים מסוימים שכדאי לקנות או לעשות בכדיי שיקלו על הכאבים במידה ויהיו ? תודה רבה
15 תגובות
עמוד 1
  • לאט ובזהירות.
    אל תעשי משהו שגורם לך אי נוחות מוגזמת.
    זה קצת כמו בפעם הראשונה.
    תקני KY ליתר ביטחון. להחליק את העניינים...

מיכל

• מה זה ואיפה קונים ?
  • פשוט לאט לאט
    בפעמים הראשונות גם לי כאב
    אחר כך זה הרבה יותר טוב

• זה ג'ל סיכוך על בסיס מים. (דומה לחומר הזה ששמים על המקל באולטרסאונד וגינלי או על הבטן באולטרסאונד רגיל)
    קונים בסופר/ניו פארם

מיכל

• וואי איך אני זוכרת שמתתי מפחד בפעם הראשונה אחרי הלידה! זה אשכרה הרגיש לי כמו בפעם הראשונה שלי
  • גם לי K Y עזר אחרי הלידה הייתי בפחדים ממש לא הצלחתי לקיים יחסים עם בעלי רק עם זה!למרות שלי לא היה תפרים..לאט לאט את תתרגלי וזה יעבור

• לאט ובזהירות ... אני כבר שכחתי אייך זה הרגיש אחרי
  • לאט ובזהירות
    "כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"

• קונים בפארמים השונים
    כמו שאמרו קחי את הזמן באיטיות דברי על זה ואל תחחשי גם אם לא יהיה קל או ילך תמיד מנסים עד שהולך יש לי חברה שנמענה עשתה דברים אחרים עד שחזר לה קצת הבטחון ואז אט אט חזרה לעניינים
    בהצלחה ותהנו
  • תודה רבה בנות :)) מישהי יכולה להגיד לי את אופן השימוש ..קניתי את הג״ל ולא רשום על זה כלום
  • הוא פשוט צריך למרוח את זה על המה שמו שלו וזהו
  • מורחים בפנים, לסכך את האסר ולהקל עם החדירה.

תהנו
    פייס: ortal_hori

• את יכולה להשתמש גם בוזלין או בשמן תינוות זה לדעתי הרבה יותר טוב מה K Y
    אני לא אהבתי את המשחה הזאת
    וכמו שכולם אמרו תתחילו לאט ותראי איך זה עובר....
  • רגע לא הבנתי,מורחים על האיבר שלו? או על שלי?
  • אפשר גם וגם ,לא יזיק ...זה על בסיס מים כך שלא אמור לעשות שום דבר עם תמרחי גם על האיבר שלו וגם על הפתח של האיבר שלך .בעיקרון זה אמור להקל על החדירה הראשונה ואחרי זה כבר צריך להיות ייצור שלך של חומר סיכה ...רק שתדעי אם את מניקה אז בגלל ההורמונים האיזור יהיה קצת יותר יבש ,אז את יכולה להשאיר לידך את המשחה ולמרוח שוב באמצע.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה