קצת חוששת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות...
    הפורום הזה ממש כיפי !
    אחותי מתחתנת שבוע הבא . עדיין אף אחד לא יודע מההריון חוץ מההורים שלי ואחותי. הענייןהוא שאני נורא מפחדת שירמו אותי וירקדו איתי בצורה מוגזמת
    ..אתן יודעות איך זה אירועים ..בטח גם ינסו לתת לי לשתות כל הזמן. מה אתן מייעצות לי ? אין סיכוי שבשלב זה אספר על ההריון נורא מפחדת מעין וגם לא בא לי שידעו בטח שלא המשפחה של בעלי אבל זה כבר סיפור אחר ;). אגב מתי אתן סיפרתן לחמות? מבחינתי לא לספר עד שלא ייראו בטן אנחנו גרים רחוק באים לבקר פעם בחודש אז ככה שלא יהיה קשה להסתיר..אבל לא נעים מהבעל בכל זאת משפחה שלו.
4 תגובות
עמוד 1
  • ההריון שלך ואת מחליטה לא מרגישה בנוח לספר אז אל תספרי
    בקשר לריקודים והשתייה תגידי שאת לא חשה בטוב ואת לא יכולה ופשוט תמנעי ושבעלך יתמוך בך בנוגע לספר לחמות אז אני שונאת את חמתי אבל סיפרנו אחרי הדופק לא רציתי להכביד על בעלי אבל ביקשנו שלא יספרו לאף אחד זה החזיק מעמד שבועיים עד שהתאשפזתי בשבוע 8 ואז היא סיפרה לסבתא שלו ולאחותה ולמזלי לכל השאר זה היה אחרי הסקירה יש לה פה לא קטן
  • דובונית....

החתונה היא של אחותי אבל גם ההורים של בעלי והאחים שלו מוזמנים...מתוך כבוד...(ממש ...) אני אפילו לא קוראת להם גיסים או חמי וחמתי
    איך את מתמודדת עם השנאה ..מה עושים עם זה?
    אני לא יכולה להגיד שאני שונאת אותם אולי קצת אבל יותר לא מתחברת ..אולי מנטליות שונה חינוך שונה....חוסר יחס תמידי מצידם אז ככה שאני שומרת על מרחק ..הולכת לבקר פעם בחודש וחצי וזהו...וכנראה בגלל זה נובע הרצון לא לספר להם

• זה לא פייר לבעלך! גם אני לא מתה על המשפחה של בעלי ולא על המנטליות שלהם אבל וזה אבל גדול, גם לבעל מגיע לחגוג ולחלוק את האושר הגדול הזה עם המשפחה שלו- המשפחה שהוא גדל בה!!!
  • לחמותי סיפרתי עוד לפני שהיה דופק ,שבוע 5 אני חושבת
    בהריון הראשון אולי אחרי הדופק
    אני בעד לתת לבעלך להחליט מתי לספר למשפחתו , למשל אחרי שקיפות לאחים ולאמא שלו קצת לפני ... תחליטו ביחד .
    לגבי חתונה ,אז תנסי שמישהו תמיד יהיה לידך שאם דוחפים לך שתיה תוכלי להעביר את הכוס בזריזות לידיים של אותו אדם ...ולרקוד זה בסדר וגם להשתולל ,העובר מוגן היטב באגן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה