קצת חוששת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות...
    הפורום הזה ממש כיפי !
    אחותי מתחתנת שבוע הבא . עדיין אף אחד לא יודע מההריון חוץ מההורים שלי ואחותי. הענייןהוא שאני נורא מפחדת שירמו אותי וירקדו איתי בצורה מוגזמת
    ..אתן יודעות איך זה אירועים ..בטח גם ינסו לתת לי לשתות כל הזמן. מה אתן מייעצות לי ? אין סיכוי שבשלב זה אספר על ההריון נורא מפחדת מעין וגם לא בא לי שידעו בטח שלא המשפחה של בעלי אבל זה כבר סיפור אחר ;). אגב מתי אתן סיפרתן לחמות? מבחינתי לא לספר עד שלא ייראו בטן אנחנו גרים רחוק באים לבקר פעם בחודש אז ככה שלא יהיה קשה להסתיר..אבל לא נעים מהבעל בכל זאת משפחה שלו.
11 תגובות
עמוד 1
  • זה תלוי במשפחה שלך
    אותי בחתונה אף אחד לא הרים ואת בעלי אולי פעמיים
    למנ שירמו אותך? את לא הכלה
    אם את רואה את זה מגיע תגידי באסרטיבית ״לא!״
    תגידי שאת לא רוצה לשתות כי את גם ככה בהיי מהחתונה

לגבי חמותך מה שתחליטו את ובעלך
    כל אחת מספרת מתי שהיא רואה לנכון
    אבל שימי לב לא לחכות יותר מדי שלא יעלבו....

• אין בעיה לרקוד ולהשתגע!! ממש ממש אין בעיה. את יכולה לקפוץ גם כמה שבא לך.
    רק בלי אלכוהול.
  • לא חשבתי על עניין ההעלבות . אני גם נעלבתי מהם לא מעט בחמש שנים האחרונות אז לא מזיז לי נשצע אנוכי אבל קשה לי להתחבר לצד שלו . הם אף פעם לא הראו עניין מילה חמה גם שהתחתנו שלא נדבר על מתנות...וואי כל התסכול יוצא ממני. חודש הבא יש לי שקיפות עורפית אולי נבפר אחרי זה למרות שזה לא יהיה מרצון אלא רק מתוך כבוד
  • לפי דעתי אין בעיה לרקוד ולקפץ הכי חשוב לא לשתות אלכוהול
  • לא חשבתי על עניין ההעלבות . אני גם נעלבתי מהם לא מעט בחמש שנים האחרונות אז לא מזיז לי נשצע אנוכי אבל קשה לי להתחבר לצד שלו . הם אף פעם לא הראו עניין מילה חמה גם שהתחתנו שלא נדבר על מתנות...וואי כל התסכול יוצא ממני. חודש הבא יש לי שקיפות עורפית אולי נבפר אחרי זה למרות שזה לא יהיה מרצון אלא רק מתוך כבוד
  • כמו שהבנות אמרו וכמו שאני יודעת
    אין בעיה לרקוד ולהישתולל זה לא אמור לעשות שום נזק
    לגבי הנושא של מתי לספר..?
    אני סיפרתי לחמתי ברגע שידעתי .. ולגיסי וגיסתי אחרי הבדיקת דופק
    אני לא מאמינה בכול הנושא של העין רעה
    אני מאמינה שהכול מאת ה׳
    אבל זה הכול תלוי בך - במה שאת מרגישה מול המשפחה שלך בעלך
    אני יכולה להגיד שיש לבעלי משפחה מדהימה
    חמתי אישה מדהימה
    בקיצור כולם מדהימים
    ככה שהרגשתי ממש טוב ששיתפתי אותם
  • אז אחרי השקיפות סבבה לספר
    מבינה את התסכול שלך אותו דבר גם אצלי

• קודם כל מזל טוב
    אין לך מה לדאוג בקשר לריקודים וכו אני בהריון הקודם הייתי בשבועות הראשונים בחתונה של אחי פשוט לא השתוללתי כמו כל אירוע אחר שלנו פשוט רקדתי בלי קפיצות וכו ובקשר לשתייה אפשר להגיד שאת לא רוצה וכו אף אחד לא חייב לקשר את זה להריון ...
    ובקשר לחמתי הריון ראשון אחרי דופק הריון שני היו דימומים והייתי צריכה שתשמור על רואי אז סיפרנו לה והריון הזה שבוע 11+4 אחרי שהייתי מיובשת ובאה איתי למרפאה וסיפרתי לה ... קצת טות כי כולם ידעו אחר כך בגללה ....
    תשמרי בסוד כל עוד מתאים לך !!!!

• משום מה פירסם פעמיים אז עניתי לך בקודם אך אני רואה שאת הרוב ענו לך בהצלחה
  • תספרי כשאת מרגישה בנוח וזהו.

לגבי שתיה בחתונה את יכולה למלא את הכוס אבל לאט לאט או לשפטך או לתת לבעלך ככה ירדו ממך מהר.

בהריון ראשון סיפרנו לשני הצדדים מיד כשגילינו ואז לצערי הייתה הפלה בשבוע 8. בהריון עם נועה כבר סיפרנו טיפה יותר מאוחר. בהריון נוכחי אחרי בדיקת דופק.

המשך קל ותקין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה