זה מתחיל כבר להעליב :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל הזמן שואלים אותי אם יש לי תאומים בבטן:( לקחתי את זה בצחוק עד עכשיו אבל זה כבר מתחיל לעצבן הבטן שלי לא כזאת ענקית... ואולי כן?... אוף

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

25 תגובות
עמוד 1
  • האמת להגיד לך, אולי זאת בדיחה ממש לא מוצלחת.

גם לי מישהי מהעבודה - אישה מבוגרת בערך בת 60 פלוס - אמרה לי בדיוק את זה לפני כמה ימים, בעוד שהיא יודעת שיש לי עובר אחד, אבל כנראה מקנאה (?) או מאיזה רוח שטות של בדיחה לא מוצלחת היא תפסה אותי ושאלה אותי
    "תגידי - כמה יש לך בבטן ? זה אחד או שניים" ?
    אז עניתי לה "זה שלושה" והלכתי לחדר שלי
    אז היא המשיכה למלמל "בלי עין הרע בטן גדולה"....

ואני חשבתי לעצמי, מה לעזאזל אנשים מסתכלים כל היום ומודדים ?!

ואז היא הרגישה שהיא צריכה לתקן את השטויות שהיא פלטה מהפה, אז היא אמרה שגם לה היתה בטן ענקית ממש והתינוק יצא פצפון (משהו כמו 2.5 ק"ג)
    לי אישית זה נראה כמו שטות שאנשים חסרי טאקט לחלוטין פולטים, וחושבים אולי (לא ברור למה) שזה משעשע גם אותנו...
  • האמת להגיד לך, אולי זאת בדיחה ממש לא מוצלחת.

גם לי מישהי מהעבודה - אישה מבוגרת בערך בת 60 פלוס - אמרה לי בדיוק את זה לפני כמה ימים, בעוד שהיא יודעת שיש לי עובר אחד, אבל כנראה מקנאה (?) או מאיזה רוח שטות של בדיחה לא מוצלחת היא תפסה אותי ושאלה אותי
    "תגידי - כמה יש לך בבטן ? זה אחד או שניים" ?
    אז עניתי לה "זה שלושה" והלכתי לחדר שלי
    אז היא המשיכה למלמל "בלי עין הרע בטן גדולה"....

ואני חשבתי לעצמי, מה לעזאזל אנשים מסתכלים כל היום ומודדים ?!

ואז היא הרגישה שהיא צריכה לתקן את השטויות שהיא פלטה מהפה, אז היא אמרה שגם לה היתה בטן ענקית ממש והתינוק יצא פצפון (משהו כמו 2.5 ק"ג)
    לי אישית זה נראה כמו שטות שאנשים חסרי טאקט לחלוטין פולטים, וחושבים אולי (לא ברור למה) שזה משעשע גם אותנו...
  • בדיחה גרועה!

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

• אל תתיחסי! חמסה על כל מי שאומר לך את זה 5555
  • עזבי למה את צריכה להתייחס אז אנשים מדברים זה חלק מהחיים .... לדבר לחפור ולחטט ....
    ולי אומרים מה שבוע 25 לא רואים בכלל ... לא מתייחסים !!!

• חמסה על הבטן שלך

ימותו הקנאים

תעני בחזרה - לי יש תאומים ולך אין שכל או משהו בסגנון
    פייס: ortal_hori

• אל תתיחסי גם אותי שאלו כמה פעמים אם יש לי תאומים....... מה לעשות יש בנות מזל עם בליטה קטנה ויש כמונו שסוחבות גלובוס!!!! השאלות לא מזיזות לי, הכובד כן!!׳ עוד שבועיים למ.....ק
  • בפעם הבאה תשאלי אותה אם היא בהריון
  • אני הייתי עונה יש לי חמישייה בבית לא אחד ולא שניים זה מרומם ומעצבן כשאני הייתי בהריון עם הבת שלי הייתה מישהי ספציפית שכול הזמן הייתה אומרת לי לך תצא ילדה גדולה לפחות 4 קילו מינימום חשבה את עצמה פרופסור ליילוד בסוף יצאה לי 2 וחצי קילו זה מעצבןןןןןן ברמות כול הערות האלו אנשים חסרי טאקט יאלללה 55555555 בתוך הפרצוף שלהם
  • אל תתרגשי, לאנשים יש חוש הומור מוזר לפעמים...
    גם אני שמעתי הערות על גודל הבטן לא מעט פעמים בהריון שלי
    ופשוט סיגלתי לעצמי תשובה קבועה "זה כדי שיהיה לגברת מקום להתמתח"

• לאנשים תמיד יהיה מה להגיד אל תעלבי מהם פשוט תלמדי לסנן כמה שניתן
  • תודה בנות על העידוד גם ככה בגלל בעיה שגילו לי בשבוע 37 בבלוטת התריס התנפחתי בחודש האחרון במכה ואני דוחה את עצמי:/
    אז בנוסף אנשים מוסיפים מלח על הפצעים, באמת חסרי טאקט!

איזה כייף שיש אותכן שעושות טוב על הלב בפורום הזה
  • תעלי תמונה ונגיד לך
  • ב"ה

פיכס...................................................................
    שונאת הערות של אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    פשוט שונאת.........................................................................

שימי עליה פס ארוך -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • welcome to the club

אצלי בעבודה זה ככה: מהעובדים, מהבוסים...
    "נו מה, את לא רוצה ללדת?"
    "את נראית כאילו את הולכת להתפוצץ"
    "הבטן שלך ענקית" כשהיא לא.
    או:
    "יש לך עוד זמן, הבטן שלך למעלה" - אז אני עונה להם שעם הראשון הייתי עם הבטן למעלה בחדר לידה, מה זה קשור?

ולגבי זה שאני "לא" רוצה ללדת - אני אומרת שאני כבר מתה ללדת, רק הוא זה שלא רוצה לצאת..

מעצבנים
  • ולי היה בדיוק ההפך
    הייתה בטן קטנה וכל הזמן הציקו לי
    הייתה מישהי שעבדה איתי שאמרה לי אחרי כל ארוחת צהריים
    לאכול 2 שקיות צ׳יטוס

• פשוט לא להתייחס תמיד יש אנשים אם ״פניני חוכמה״ שתמיד אומרים מה שבא להם בלי טאקט
  • שונאת שדוחפים את האף לאן שלא צריך!
    מאז החתונה ועד היום (שנתיים) שואלים אותי מה עם ילד. .נו לא מנסים לא מתכננים מה קורה עם זה ? אנשים שבכלל לא קשורים אליי
    עד שהתחלתי לענות "שכל אחד יתעסק ברחם שלו "
    זה עבד ואף אחד לא שואל אותי מאז
  • תקופה שמבינים בה את המשמעות של המשפט "עם ישראל אחים" "עם ישראל ערבים זה לזה"
    פשוט זה במילים יפות...
  • סובלת כמוך בידיוק מאותה בדיחה לא מוצלחת!!
  • לי לא מפסיקים לגעת בבטן, פשוט זה תופעה שלא עוברת!!!
  • אני מבינה שנגעתי פה בנקודה מאוד רגישה
  • אני מבינה שנגעתי פה בנקודה מאוד רגישה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה