היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ההורים שלי שואלים אותי מעכשיו, כמעט כל יום, מה אנחנו רוצים ליומולדת שנתיים. ביומולדת שנה קנו לו את הסמרטרייק שנורא רצינו השנה אני רוצה משהו יותר בוגר, יותר שימושי להמשך ופחות צעצועי...
בהתחלה חשבתי על שולחן וכיסאות פלסטיק כזה שנהוראי יוכל לשחק/לאכול/לצייר עליו, שיהיה לו את המקום שלו אבל אמא אומרת שזה פשוט מדי ואפשר לקנות בהזדמנות אחרת
לא עולה לי רעיון... הצעות מישהי?
9 תגובות
עמוד 1
דווקא שתדעי לך ששולחן וכיסאות יכולים לעלות יקר, אם קונים משהו יפה. אפשר לקנות לו: כלי בניה מטבח- לא יודעת עד כמה רלוונטי לבן אופניים קטנות יש בתים קטנים כאלה שאפשר לקנות אם יש לכם איפה לשים את זה ספה קטנה נפתחת
אני מציעה לך לטייל בחנויות צעצועים יש שם מבחר ענק ותוכלי לבחור.
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
היי שירה... קודם כל כל הכבוד להורים שלך.. זה בכלל לא מובן מאליו!!! כמה אופציות: ספה נפתחת: פו הדוב דרדסים ספיידרמן וכו׳.. שולחן ו2 כסאות.. עולה בסביבות ה200 שקל מעץ מצוייר, דוגמא של חיות ג׳ונגל או מכוניות.. כמובן שיש של מותגים דרדרסים פו הדוב וכאלה אבל יותר יקרים.. אם יש חצר, אז בית לחצר ממש שימושי וכייפי יש אוהל כדורים עם 100 כדורים שכל האוהל הוא צבעוני עם ציורים שם פו הדוב או מיקי מאוס יש ממונעים ממש חמודים לגיל שלו.. אם תרצי תמונות או התייעצות אני פה בכייף... (אני מנהלת חנות צעצועים) דברי איתי איך שבא לך.. פה, בפייסבוק, בנייד מה שבא לך!!!
בובי מנסיון שולחן עם כסאות זו מתנה פצצה!! אמא שלי קנתה לנו לא מזמן וזה ממש משמש אותנו.. אפשר גם ערכת "כלי עבודה" או ערכת גינון.. זה חמוד ובנים בדרך כלל מתלהבים מזה.
אני חושבת שתעשי סיבוב בחנות צעצועים ותראי מה בא לך אבל שולחן זה מעולה לגו מחשקי קופסא לנו יש את הקומפי והיא נהנת ממנו