חדשה בתחום :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם/ן
    בעלי ואני רוצים להיכנס להריון,
    לפני שבוע וחצי הפסקתי לקחת גלולות (אחרי תקופה של 3 שנים ללא הפסקות)
    מאז הפסקת הגלולות לא קיבלתי מחזור והיינו "פעילים" ללא הגנה כלל
    האם יש סיכוי שנכנסתי להריון???
    לא עשיתי בדיקה ביתית עדיין כי זה נראה לי הזוי להצליח כל כך מהר...
    אשמח לתשובות :)

noam16
17 תגובות
עמוד 1
  • מתי הפסקת את הגלולות סיימת חפיסה?בדרך כלל כשמסיימים חפיסה מקבלים מחזור ואם לא קיבלתי סביר להניח שזה לא הריון כי שבועיים לפני זה עוד הייתי מוגנת(את אומרת שהפסקת לפני שבוע וחצי)ובדרך כלל מקבלים מחזור 14 יום אחרי הביוץ ..
    מתי היה המחזור האחרון שלך?

• בהריון הראשון שלי נכנסתי להריון במהלך החודש הראשון שבו הפסקתי את הגלולות...כך שהכל פתוח.
    במידה ובשבוע הזה התרחש הביוץ אז יש סיכוי שנכנסת להריון...
    שיהיה בהצלחה.
  • למען האמת אני ממש לא זוכרת מתי היה המחזור האחרון שלי,
    בזמן הגלולות היה לי מחזור סדיר מאוד שהגיע "כמו שעון"
    אני בטח סתם מכניסה את עצמי לסרטים כי אנחנו כל כך רוצים ומוכנים עכשיו :)

noam16
  • כמה כדורים היו בחפיסה כשהפסקת לקחת? לפי זה נוכל לדעת אם היה ביוץ או לא..

שיהיה בהצלחה! :) מאחלת לך קליטה מהירה וקלילה!
  • תעשי בדיקה בכי בטוח

• לקחתי גלולות בשם "מינס" שהן בעלות מינון נמוך מאוד בגלל שאני מעשנת :/
    מי שמכירה ומי שלא בחפיסה יש 28 גלולות שמתוכן 24 עם ההורמונים ו4 גלולות דמה לימי המחזור (במקום הפסקה של 7 ימים)
    הפסקתי לקחת לפני שבוע וחצי בערך בסביבות יום רביעי או חמישי לא כל כך זוכרת כבר :)
    מאז לא קיבלתי, היו לי טיפונת כאבי מחזור אבל גם הם נעלמו ועכשיו אני סתם כל היום בתקוות אולי אני כן בהריון :)

אני מודעת לזה שלא כל כך מהר ובקלות נקלטים להריון במיוחד אחרי תקופה ארוכה של לקיחת גלולות
    פשוט התקוות עולות אצלי על ההגיון במיוחד לאור העובדה שמאחר כבר בשבוע וחצי!!!

למישהי יש רגיעון ????

noam16
  • שכחתי לציין שאנחנו שומרים נידה והטבילה האחרונה שלי הייתה ב25/5
    אם כך מתי הביוץ אמור להיות?
  • מסתבר שהפסקת הגלולות גורמת לסיכוי גדול יותר להכנס להריון. אחותי שלא הצליחה להיכנס להריון , הרופא נתן לה גלולות לחודש ואמר לה לשכב מיד אחרי והיא ישר נכנסה להריון..
    בהצלחה!
  • יש סיכוי לבייץ ללא מחזור?
    היו לי ביומיים האחרונים הפרשות שלפי האינטרנט אלה הפרשות של ביוץ
    קיים סיכוי שאם אכן אלו התאריכים שלי של הביוץ אכנס להריון למרות שלא קיבלתי מחזור מאז הםסקת הגלולות??
  • כן! ביוץ יכול להיות מאוחר...לי לפני הטיפולים היה מחזור והביוץ היה מגיע רק אחרי 60 יום אז אין כלל כמה ימים בדיוק אחרי מחזור יש מחזור

יש כלל קבוע שאומר שברגע שזה היה ביוץ- או שתכנסי להריון או שתקבלי וסת אחרי 12-14 יום בדיוק!
    בהצלחה!!

איה
  • ז אם אני צודקת ואכן היה ביוץ ביומיים האחרונים וקיימנו יחסים עוד כמה זמן כדאי לבצע בדיקת הריון כדי לבדוק האם קרה הנס ואכן נקלטתי???

noam16
  • קודם כל אני ממליצה לך לבצע עוד 3 ימים בדיקת פרוגרסטרון (ברגע שהתוצאה תהיה מעל 10-זה אומר שהיה ביוץ) כדי שאת תוכלי לדעת ולהכיר את הגוף שלך טוב יותר ואם אכן ההפרשות היו של ביוץ

מרגע הביוץ אפשר לבדוק אחרי שבועיים

איה
  • איפה קונים את הבדיקה הזו??

noam16
  • בדיקת פרוגרסטרון לא קונים זוהי בדיקת דם כמובן את.צריכה הפנייה מרופא בהצלחה
  • בבדיקה הזו יכולים גם לגלות הריון?
    או שזה מוקדם מדיי ?

noam16
  • תבקשי גם פרוגרסטרון וגם בדיקת הריון שנקראת בטאhcg!!!!!
  • תודה רבה רבה על כל התמיכה והמידע!!!!
    הלוואיייי וזה יקרה ;)

noam16
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה