סקר נוסף בעקבות הסקר של שירוש!!:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעקבות הנקודה של מי סלחן יותר את או הוא..
    ריבים בעל ואישה

8 תגובות
עמוד 1
  • סקר חזק! היה לפני כמה שנים

• מה שאני הכי שמחה והכי הכי אוהבת בבעלי שאיתי אין לו אגו בכלל!!!!
    אם אנחנו רבים, אנחנו לעולם לא צועקים אחד על השניה
  • ואי שירה זה מזכיר לי אותנו אני כמו סתומה בוכה עד הבוקר והוא ישן לו בסבבה נוחר העיקר שעיצבן אותי

• כשאתם רבים האם יש בינכם אגו?
    אין ביננו אגו
    האם את זו שבסוף מתקרבת אליו אפילו שהוא לא צודק?
    לא, אני לא מסוגלת הוא זה שמתקרב
    האם כשאת באה אליו בטענות הוא מעלה פתאום גם טעויות שלך?
    כן
    האם את/הוא סולח/ת ישר או שלוקח לכם כמה ימים/שעות להרגע?
    תלוי על מה היה הריב, אבל בדכ ישר מתפייסים
    האם אתם מערבים הורים?
    לא מערבים הורים
    והשאלה הכי חשובה!!האם את/הוא שומרים/ות טינה???
    אני שומרת טינה
    איך אתם חוגגים את הפיוס בינכם?
    הוא מכין לי תה או מכין לי סלט

• אין ביננו אגו (למזלי זכיתי בבעל מיוחד)
    לפעמים אני מתקרבת ולפעמים הוא- תלוי במצב. למשל אתמול שהוא אמר לי מילה שנעלבתי ליד אמא שלו. לא אמרתי לו כלום אבל באופן אוטומטי קצת התרחקתי ממנו כי נפגעתי לכמה שעות. אחרי שבאנו לבית דברתי בפרטיות מה הפריע לי היום והוא ביקש סליחה

יש לי כלל ברזל- לא לריב פעם שניה על מה שכבר רבנו. לכן אם רבים זה על משהו ספציפי בלי משקעי עבר

כשמדברים על זה אז אחד סולח לשני ישר. אם לא- הוא שוכח ואני ישנה על זה לילה גג וזה עובר
    בחיים לא מערבים הורים
    לא שומרת טינה- במיוחד לא לבעלי. מרגיש לי שזה לא בריא לנפש שלי

חוגגים פיוס- בחיבוק ונשיקה. כי בסך הכל זה לפעמים דברים שנובעים מאי הבנות קטנות ללא כוונה לפגוע...

• סקר מעולה!!

• כשאנחנו רבים יש בינינו בעיה או חוסר הבנה. לפעמים הבעיה היא אגו שנפגע, אבל לא מציגים את זה ככה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה