-
בד"כ זה גם וגם...
בכל מקרה משתדלים שלא יהיה ארוך ומייגע לילדים ולהורים.
אני לא אוהבת שואו רק בשביל שיגידו וואו לגננת ולמנגנת, אני אוהבת שהילדים נהנים.
בגן של יובל שרו בחנוכה שיר מקסים עם תנועות ידיים של חרשים - הערך המוסף הזה כ"כ יפה בעיני, שרו אותו עם כפפות לבנות ואור אולטרא סגול והיה מקסים.
ובכלל מדובר יותר על שירים וריקודים מאשר דיקלומים...
-
האמת, שגם אני לא אוהבת את המסיבות האלה
-
אצלנו בינתיים היו מסיבות נחמדות, שירים וריקודים וריקוד עם ההורים. השירים נחמדים והילדים לומדים את המשמעות של מה שהם שרים. והייתה מסיבת אוריינות של משחקי מילים בליווי צלילים.
בינתיים לא היה מייגע בשבילי, לגדולה קשה תמיד לקראת סוף המסיבות (וגם באמצע) בגלל ההצפה של הגירויים אז הייתי מעדיפה קצר יותר אבל סה"כ נראה שהילדים וההורים נהנו.
-
גם אני אוהבת.
אצלינו זה שירים וריקודים בייקר.
הילדים מקסימים, מאוד משתדלים ומאוד מתרגשים.
גם ההורים.
לא מייגע בינתים. לקראת הסוף לפעמים קשה להם אבל זה בשרך כלל בקטע של נאומים ומתנות לגגנות. גם לי זה קשה
-
אצל לינוי זו פעם ראשונה....אני ממש מקווה שיהיה נורמלי למרות שאין לי ציפיות גדולות מהגננת הזאת....עזבי שהיא גם תוקעת לנו את זה בשעה מפגרת עשרה לשמונה בבוקר של יום שלישי
פייס: ortal_hori
-
מייגע!!!!!
-
אותי המסיבה נורא מעצבנת כי מסיימים באותו יום ב- 11 בבוקר !!!!!!!!!!!!!
כי הגננת צריכה 7 שעות להתארגן למסיבה של 18:00 בערב !!!!!
-
אצלנו המסיבות די זורמות אין איזשהם צעדים מסובכים, יש שירים מקסימים וריקודים חמודים.
העניין אצלי הוא שהילד שלי "רגיש" בכלל ובעיקר למצבים כמו מסיבות בגן.
חצי מזמן המסיבה לוקח לו להתרגל לסיטואציה, אחר כך הוא מסכים לשבת ולראות את הילדים האחרים משתתפים (גם אני משתתפת לפעמים במקומו
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
-
שבוע שעבר ביום שישי היתה מסיבת סיום בגן של שחר. אני חייבת לציין שהילד כבר שבועיים בריגושים. כל מה שתארת היה במסיבה. ריקודים ותכנות של הילדים - שבעייני זה מקסים וממלא ולא מלאה. אלא מה? שבדרך מהעבודה למסיבה חשבתי לעצמי מה קרה לי? מה השתנה בי? למה אני לא מתרגשת? אמנם הוא לא עולה לכיתה א אבל בכ"ז. כשהוא היה בן שנתיים והגננת במעון אמרה שהם בגיל הזה לא חוגגים מסיבת חנוכה התבאסתי בטירוף! והיום?
ואז הגעתי למסיבה. ובכיתי כמו בת שנה. והבנתי שלא קרה לי כלום
-
נדב ויאיר באותו הגן.
המפעילה מעצבנת ברמות . יותר מדי שירים ואביזרים שהם לא מכירים . ארוך מתיש ומשעמם .
אבל הילדים מתוקים
-
ענת - נכון! אבל בעלי אמר שהוא רוצה לצאת בחמש בבוקר, וחבל לחכות עד 10 לצאת - כי יילך כל היום. אחרי שהיא פתחה את הגבה שלה שם בכלל הוא התעצבן ואמר יאללה, היא לא תפסיד כלום....
פייס: ortal_hori
-
סבבה!! אם הגברת אישרה אז הכל טוב
-
חחחח אין דברים כאלה!!!
אורטל, הבת שלך יודעת לחיות טוב!!!!!
-
היום המסיבת סיום של יקיר ובתכלס אני ממש לא אוהבת מסיבות בגן