חוגים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מפאת חוסר תקציב שחר לא הלך השנה לחוג... לפני שבוע הוא שאל אם אפשר לרשום אותו לחוג אז כמובן אמרתי לו שכן.
    אבל מה? לא עולה לי בראש איזה חוג?
19 תגובות
עמוד 1
  • היוש!
  • הגדול שלי בחוד קראטה, זה עוזר למוטוריקה גסה, זה מלמד משמעת עצמית, להשתמש בכוח רק כשבאמת צריך, מלמד סבלנות

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • כששאלתי מה רוצה אמר קראטה כי זה מה שכל החברים הולכים.
    אני לא באמת יודעת אם כדורגל מתאים לו או לא אני סתם משערת... אני אברר.
    מוטוריקה גסה, סבלנות ומשמעת עצמית יש לילד בעודף. מה שהוא צריך זה חיזוק לביטחון העצמי ואם הוא ישיג את זה בדרך עקיפה ע"י חוג טוב זה מצוין.
    קפוארה גם רעיון נחמד.
    אני אברר על כדורגל וקפוארה.

אירה למה את לא נותנת לו כדורגל?

• יאללה מתי כבר תירשמי לבלט?????

• מה רע בבלט? זה רק סטררוטיפים...
    אנחנו למשל בריקודים סלוניים נתקעים הרבה בבעייה שאין בנים.
    אבל אין לכם מושג כמה מרוויח בן שמעז ונרשם לריקודים סלוניים.
    קודם כל הוא מלך! המורים משקיעים בהם יותר, הם מקבלים יחס מעודף, הם מראש מוכשרים (רק כי הם בנים). והבנות, אוי הבנות.... כמה שהבנים הללו נחשבים בקרב הבנות!
    וכמה בטחון עצמי זה מקנה לבנים.
    ומבחינת חוג זה תורם כמו על חוג ספורט אחר. ייציבה, קואורדינציה, משמעת עצמית, פיתוח גוף וכו׳
    אז אם הילד יכול לצאת קצת מהקופסא ולא ללכת עם הזרם לכדורגל עו קראטה, זה יכול להיות דווקא מגניב.

• שולי בגדול זה סוג של חלום שלי לדעת לרקוד ריקודים סלוניים והייתי מתה לשלוח לכזה דבר ילד שלי כדי להגשים את החלום של עצמי
  • גם אצלי הן רוצות....ולא היה כסף
    פייס: ortal_hori

• כן, מבחינת צניעות זה בעייתי. לא הצעתי לך, רק רשמתי התרשמויות לגבי זה . שנה שעברה היו לנו כמה בנות דתיות ואכן תניתי איך זה בדיוק משתלב. ואכן השנה הן לא המשיכו, עברו לריקודים קבוצתיים שיש בהם רק בנות.
    מה גם שכל התחרויות שלנו בשבתות.

• ריקודים סלוניים זה אחלה...
    תמיר בחיים לא היה מסכים... הוא כזה בן!
  • ליאל הולכת לחוג קפוארה והיא מאוד נהנת!
    יש כמובן גם ג'ודו, כדורסל, התעמלות קרקע (של בנים)

רותי
  • אירה טוב זה משהו אחר... הוא צריך מישהי שתנהל לו יומן פגישות
  • אנחנו כבר שנתיים מתחננים בפני שילה שייבחר חוג..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • אצלנו מגיל קטן הם בחוגים:
    אביאל: היה כבר בג'ודו שנתיים, רכיבה על סוסים במשך שנה וקצת, אומנות חצי שנה, שחיית תינוקות שנה וחצי, והיום הוא כבר שנתיים בכדורסל זה מה שהילד בחר והמאמן אמר לי ללכת לעשות לו מבחנים במכבי ראשון לציון הילד משחק טוב היום הוא משחק בקבוצות נגד ילדים בכיתות ו'.
    ליה: בחוג בלט כבר שנה רביעית מסיימת והגברת ביקשה לשנה הבאה להוסיף לה גם ריקודים סלוניים בררתי מצאתי מקום אז בעזרת השם שנה הבא מוסיפה לה יומיים בשבוע ריקודים סלוניים יומיים בשבוע בלט ואמא שרצה מחוג לחוג להסיע להחזיר את הילדים אבל זה נותן להם המון, המון משמעת, בטחון, גם חברים חדשים והרבה הנאה וסיפוק של הצלחות.
    בהצלחה בבחירה

• ללכת עם הילד!!
    לא לחשוב פעמיים, רוצה כדורגל שיהיה כדורגל... והוא לא צעיר מדי. מתאימים את החוג לגיל של הילדים
    גם אצלנו יש חוגי כדורגל לגיל שלו
  • התכוונתי מתי תביאי ילדה ותשלחי לבלט????

• גאיה בשני חוגים:
    חוג תנועה לגיל הרך פעם בשבוע אחהצ וחוג שחייה פעמיים בשבוע
    נשמע לי גם מתאים לבנים.....
  • נגה, השבוע קניתי בגדים לתינוקת של חבר שנולדה לפני שלשה שבועות.
    אחת הקניות הכיפיות שעשיתי בחיים!
    עשה לי חשק לבת. אבל מי מבטיח לי בת?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה