היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן, לפני חודש וחצי עברתי גרידה המחזור הגיע ביום שני שעבר, התחיל קל עד יום חמישי ומיום חמישי שטפונותתתתתתתת לא מפסיק לנזוללל מרגישה את הכל אני ממש מפחדת שזה לא ווסת ושמשהו לא תקין. יש לציין שהייתי ביום שני בביקורת בבית חולים ואמרו לי שזה ווסת.. :/ בחיים לא היה לי מחזור כזה זה מצב חמור ביותר לעוד מישהי היה דבר כזה?????? :(
9 תגובות
עמוד 1
לאחר הגרידה היה לי מחזור שנמשך כמעט שבועיים אבל אני אומרת תתייעצי עם הרופא שלך אולי לעשות בדיקת דם להמוגלובין
הוא היה ממש קשה??? עד כדי כך שאני יושבת ואז עומדת ונוזל מלא???
לא זכור לי כמו שאת אומרת פשוט הוא נמשך הרבה זמן, שללו לך שלא נשאר משהו בתוך הרחם? אם את מחליפה פד כל שעה בערך אז בהחלט כדאי שתלכי להיבדק
מה שכן אני יודעת שלוקח קצת זמן לגוף לחזור לעצמו אז זה בהחלט יכול להיות נורמלי אבל הכי כדאי להתייעץ עם גורם רפואי שתהיי שקטה
יואוו זה נשמע ממש מלחיץ.
אני הייתי הולכת למיון נשים - שיעשו לך אולטרא סאונד.
עדיף להיות רגועה עם מחזור קשה מאשר משהו קשה שאת לא יודעת מהו פייס: ortal_hori
הייתי בדיוק שקיבלתי במיון נשים עשו לי בדיקות דם ואולטרסאונד ואמרו שברוך ה הכל בסדר אין לי כאבים או משהו רק דימום ארוך וחזק מאוד!!!!
אם את מחליפה בתדירות ממש ממש גדולה פדים הייתי מציעה ללכת שוב להבדק למען השקט הנפשי יכול להיות ארוך יכול להיות יותר דימום מבעבר אך לא ברמה של החלפת פד כל שעה שעתיים כי אז זה כבר נשמע לא תקין שימרי על עצמך תשתי המון תנוחי תאכלי טטוב ותעדכני בשורות טובות
מה החלטת לעשות בסוף?
תעדכני תרגישי טוב אמן שזה כלום
לי לפני ההריון הזה היתה לי הפלה טבעית והדימום לא פסק כמעט שבועיים והמחזור הראשון של אחרי היה יחסית כבד משאר שתמיד היו ... הגוף מנקה את עצמו זה בסדר ....
אבל אם את לא רגועה תבדקי שוב .... השקט הנפשי שלנו מעל הכל ....