חזיית הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• איפה כדאי לקנות? וכמה עולה?
6 תגובות
עמוד 1
  • תלוי בגודל
    פייס: ortal_hori

• אני קניתי של ברבאדו.
    מעולות.
    ועכשיו אני מחפשת כאלו שזה בצורת גוזיה.....

• ניסתי כמה סוגים והיחידים שישבו עלי טוב אלא של שילב

• כל מיני כבר לא זוכרת יש לי שקית עוד מהריונות קודמים !

• לי יש חזה ממש קטן ,אז דווקא הכי פשוטות התאימו לי והיו ממש נוחות ,אלו שקניתי ברמי לי היו ממש לא נוחות ,הפעם אקנה כנראה בH&M , לא צריכה הרבה כי לרוב משתמשת גם ככה בגוזיות :) הכי נוח ,גופיה מתחת לחולצה גוזיה ועליה חולצה רגילה ואז מרימים חולצה ובטן לא חשופה וגם לא רואים כלום
  • מדדתי היום חזיות הנקה במשביר לצרכן ובשילב וזה נראה ממש לא טוב עלי הפטמות בולטות והם לא כל כך החזיקו לי משהו. למרות שהחזה שלי לא קטן, אבל גם לא גדול מדי. אני כרגע לובשת חזיות ספורט וזה נראה ממש טוב עלי. אני אנסה גם ב-H&m, אולי אני אנסה גם גוזיה. יש לכם עוד הצעות היכן לקנות?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה